Bedankt Pascal dat u de tijd heeft genomen voor het schrijven van deze mooie review. Wat fijn dat u zo tevreden bent met Spotter en onze service! Altijd leuk om te horen!
Wat mooi op te lezen dat Spotter hieraan mag bijdragen. Bedankt voor de genomen tijd voor het schrijven van deze review Roos.
Bedankt voor het achterlaten van deze mooie hoge waardering Marco. Wat fijn dat u zo tevreden bent met Spotter!
Bedankt dat u de tijd heeft genomen voor het schrijven van deze mooie review. Wat fijn dat u zo tevreden bent met Spotter en veel plezier met verder testen van uw Spotter!
Wat mooi op te lezen dat Spotter hieraan mag bijdragen voor u. Bedankt voor de genomen tijd voor het schrijven van deze review. En laten we vooral hopen dat u de Spotter 'niet' of 'zo min mogelijk' hoeft te gebruiken omdat u bent gevallen.
Bedankt voor het achterlaten van deze mooie hoge waardering Siem. Wat fijn dat u zo tevreden bent met Spotter!
Bedankt voor het achterlaten van deze mooie hoge waardering Danielle. Wat fijn dat u zo tevreden bent met Spotter!
Bedankt Margret dat u de tijd heeft genomen voor het schrijven van deze mooie review. Wat fijn dat u zo tevreden bent met Spotter! Ik zal uw feedback doorgeven bij mijn collega's van support!
Bedankt voor uw beoordeling Kris. Onze spotters zijn afhankelijk van een goede GPS en GPRS verbinding. Het kan weleens voorkomen dat de verbinding toch niet sterk genoeg is waardoor onze spotters niet naar wens kunnen functioneren. Mocht u hier wat hulp bij willen dan kunt u altijd een bericht sturen naar support@spottergps.com u hoort dan spoedig van ons.
thank you for leaving this high rating Michael. We are glad that you are so satisfied with Spotter!
Bedankt voor uw beoordeling Annie, fijn dat u zo tevreden bent met Spotter. Onze Spotters zijn kleine mobiele ‘GPS systemen’ die verbindingen leggen en informatie doorgeven. Dit kost energie van de interne batterij. Zie het bijvoorbeeld als uw mobiele telefoon die bij intensief gebruik één dag meegaat en dagelijks opgeladen moet worden.
Bedankt voor uw beoordeling Lineke, fijn dat u zo tevreden bent met Spotter. Ook dank voor de feedback, dit nemen wij intern op.
Bedankt voor het achterlaten van deze mooie hoge waardering Gwen. Wat fijn dat u zo tevreden bent met Spotter!
Wat mooi op te lezen dat Spotter hieraan mag bijdragen Peter. Bedankt voor de genomen tijd voor het schrijven van deze review en veel wandelplezier!
Bedankt Monique dat u de tijd heeft genomen voor het schrijven van deze mooie review. Wat fijn dat u zo tevreden bent met Spotter!
Bedankt dat u de tijd heeft genomen voor het schrijven van deze mooie review. Wat fijn dat u zo tevreden bent met Spotter! Onze Spotters zijn kleine mobiele ‘GPS systemen’ die verbindingen leggen en informatie doorgeven. Dit kost energie van de interne batterij. Zie het bijvoorbeeld als uw mobiele telefoon die bij intensief gebruik één dag meegaat en dagelijks opgeladen moet worden. Ik wens u nog veel plezier van de Spotter!
Bedankt Elly dat u de tijd heeft genomen voor het schrijven van deze mooie review. Wat fijn dat u zo tevreden bent met Spotter! Maar bovenal wat fijn dat uw moeder veilig terug is! Dit is waar wij het zo graag allemaal voor doen!
Bedankt voor uw beoordeling, fijn dat u zo tevreden bent met Spotter Alie. Ook dank voor de feedback wij zijn hier over aan het nadenken of we dit in de toekomst misschien wel aan kunnen bieden. Voor nu is dit inderdaad alleen nog niet mogelijk. Veel plezier van de Spotter en een fijn weekend gewenst!
Bedankt voor deze mooie beoordeling Kees. Wat fijn dat u zo tevreden bent, bedankt voor dit mooie cijfer!!
Bedankt voor deze mooie review! Mocht u dit wensen dan kunt u contact opnemen met onze support afdeling, zij kunnen dan met u meekijken wat hier een mogelijke reden van zou kunnen zijn. Als u een e-mail zou willen toesturen naar support@spottergps.com hoort u spoedig van ons.
Bedankt dat u de tijd heeft genomen voor het schrijven van deze mooie review. Wat fijn dat u zo tevreden bent met Spotter! Altijd fijn om te horen van onze klanten!
Bedankt voor deze mooie beoordeling Nico. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent, bedankt voor deze review!
Bedankt dat u de tijd heeft genomen voor het schrijven van deze mooie review. Wat fijn dat u zo tevreden bent met Spotter! Veel veilige wandel kilometers gewenst!
Bedankt Henk dat u de tijd heeft genomen voor het schrijven van deze mooie review. Wat fijn dat jullie zo tevreden zijn met Spotter! Veel 'shop' plezier en een fijn weekend gewenst!
Thank you for taking the time to write this lovely review Malin. It's great that you are so satisfied with Spotter! And thank you for the compliment I will pass this on to my colleagues from Support, they will appreciate it very much!
Spotter, voor alles wat je lief is... Wij zijn een Nederlandse merk gespecialiseerd in GPS track & trace oplossingen voor consumenten. Denk hierbij aan GPS horloges voor kinderen en senioren of GPS trackers voor het traceren van waardevolle spullen. Onze producten worden met grote zorg samengesteld en in house ontwikkeld door een professioneel developers team. De oprichters van Spotter hebben jarenlange ervaring in de GPS- en telecomsector waarbij track & trace oplossingen werden toegepast binnen de zakelijke markt. Met deze ervaring en kennis is Spotter ontstaan.