Slecht, we hebben 2 blauwe spotters die het in eens niet meer doen. Hun anwoord ze zijn verouderd.

We hebben 2 blauwe spotters, die het in eens niet meer doen. Na contact hebben we ze opgestuurd en na controle zeggen ze dat ze te oud zijn omdat ze zelf nieuwe software gebruiken werken de blauwe niet meer. Oplossing koop maar nieuwe.

Slechte service

Wij hebben 3 spotter apparaatjes in gebruik. Enkele weken geleden was er 1 stuk die nog maar een paar maanden oud is. Ook het oplaadklemmetje was kapot. Kan gebeuren, alles kan kapot. Via support contact gezocht, gemeld dat horloge en klemmetje stuk waren en ik kreeg na twee keer vragen een nieuw klemmetje opgestuurd. Dat was netjes. Maar helaas geen enkele reactie op de vraag hoe nu verder met het horloge want dat werkt niet meer, hij ziet geen satellieten en blijft op 2004 staan. Diverse mails gestuurd maar het blijft stil. Wat een slechte service!

Slechte service, product werkt niet naar behoren

Product werkt jammer genoeg niet naar behoren. Op Gps zit een verschil op van 1-5km, dat is wel erg veel. Meerdere malen getracht contact op te nemen, jammer genoeg geen enkele reactie mogen ontvangen. Voor ons zijn de horloges die we gekocht hebben waardeloos en onbruikbaar voor tracking. Voor 89,95 euro per stuk verwacht je wel een andere kwaliteit en een andere service.

ideaal zowel voor me dochter en Papa

ik vindt het ideaal om te zien waar me Princes is geweest , het geeft me een gevoel van zekerheid . door middel van een geluid te laten af spelen komt ze naar huis of zoekt ze waar ik ben . zelf vind ze de uitdaging van het bijhouden van de stappen een spel . ik op me telefoon zei op de nieuwe watch

Aanrader!

Gebruiksvriendelijk en mooi design. Genoeg opties een aanrader!

Werk perfect en makkelijk te instaleren Makkelijk in gebruikt En nauwkeurig Kortom aan te bevelen

Slechte service

De aangeschafte Spottet werkt niet. Hij is na een paar seconden weer zwart. Kan natuurlijk gebeuren maar contact krijgen voor hulp en service gaat heel moeizaam. Geen telefonisch contact mogelijk, een week wachten op antwoord en vervolgen is het antwoord een standaard mail met de tip om te resetten. Tweede mail precies zo en met een link die niet werkt. Ondertussen de gratis maand al verstreken en mijn vader nog steeds niet te “spotten”.

geweldig

door mijn ervaring met klanten van OZ/Partena mutualiteit heb ik een alleenstaande bejaarde man dit horloge aangeraden omwille van hij de weg soms niet meer weet om huiswaarts te keren zodoende hij de alarmknop kan indrukken en op mijn smartphone bericht komt om hulp ,hierdoor kan ik via smartphone rechtstreeks in verbinding komen met het horloge van de klant om hem gerust te stellen en hem de juiste weg naar huis te sturen via het systeem .Top horloge , groet Luc

Simpele bediening met een duidelijke App.

Een licht dementerend familielid heeft dankzij de Spotter meer bewegingsvrijheid. Het apparaatje is gemakkelijk te installeren, de GPS-functie werkt perfect en geeft op adresniveau aan waar iemand zich bevindt. De telefoonfunctie werkte bij onze tests perfect; zonder dat de telefoon aangenomen moet worden kan toch telefonisch contact tot stand gebracht worden.

Heel goed. Werkt zoals het moet.

Werkt naar behoren.

Was eerst even uitzoekn hoe alles werkt, maar werkt prima

Makkelijk in gebruik

Jammer dat we deze niet eerder hebben ontdekt, een verbeterpunt voor spotter.com. Reageren niet altijd snel en ik krijg alleen een stille melding op mijn telefoon na sos melding, maar we zijn tevreden en onze moeder is er heel blij mee.

Tot nu toe volledig volgens verwachting

Hebben hem nu een paar weken en is precies wat we zochten.

Spotter is fantastisch.

Als senior digigebruiker kon ik het heel gemakkelijk installeren. Een fluitje van een cent. 14 dagen in gebruik en tot nu toe werkt het voortreffelijk. Zones instellen enz. In vergelijking met een tracker met losse simkaart die eerst in andere telefoon geactiveerd moest worden een verademing. Wel een stuk duurder.

het apparaatje is geweldig, de uitleg mag duidelijker

Ik heb de spotter gekocht voor mijn bejaarde moeder. Hij is handig in gebruik, hoewel het opladen voor mensen die slecht zien best een uitdaging is. Het horloge is heel makkelijk te gebruiken: het instellen is, zeker gezien de doelgroep, niet erg duidelijk uitgelegd. Het horloge is redelijk massief voor een frele bejaarde, maar is gelukkig niet zwaar. Er mag meer transparantie zijn omtrent de kosten, maar al met al tevreden over de aankoop.

Zeer goed instrument

Wel iets minder tevreden over het meldingsgeluid igv alarm.. dit kan niet vrij gekozen worden

Webpagina werkt naar behoren, iPad app werkt niet

Wanneer de web applicatie geopend wordt werkt de auto naar behoren. De iPad applicatie werkt helaas niet.

Doet precies wat in de beschrijving staat

Erg makkelijk in gebruik en app die een voudig is te installeren en te activeren .

Een veilig gevoel

Sinds opa deze app heeft voelen wij ons een stuk geruster. Opa voelt zich veilig en is super blij!

Zijn redelijk tot goed

Ik ben er blij mee omdat ik mijn man met Alzheimer nu goed kan volgen met wandelen. Alleen heb ik toch n beetje moeite met in de geschiedenis te lezen om het goed terug te vinden waar hij precies gelopen heeft.

Werkt goed.

Handig klein formaat. Eenvoudige installatie van de software. Nauwkeurigheid kan beter en inloggen via de app lukt niet. Voor de rest prima systeem. Voordeel dat je de sim in termijnen kan opwaarderen.

Redelijk goed

Mijn vrouwtje draagt, heeft hersenbloeding gehad,niet 100% erbij

Geweldig, beter dan. Elk Andre gos

We hebben meerdeeen gps trackers geprobeerd maar die voldeden niet. Deze in smakelijk in te stellen geen gedoe met simkaart. Gewoon meteen compleet. We zijn er erg blij mee we gebruiken om onze moeder oma Demeteeend te kunnen traceren als ze weer eens niet bij de plek aan komt waar ze zou moeten zijn :-)

Spotter brengt rust

Als pappie met zijn spotter de baan op is, zijn we eindelijk, na zoveel jaren, gerustgesteld. Met zijn scootmobiel vindt hij het nodig om elk veldbaantje of bospad uit te testen. Een avontuurlijke ziel zoals hij heeft uiteraard geen smartphone nodig, althans dat meent hij. Wanneer hij na een urenlange tocht nog steeds niet terug is, is het handig om snel even te piepen waar hij uithangt. Het idee dat hij gewoon maar op een knopje hoeft te drukken bij een defect aan zijn scootmobiel of als er iets anders moest gebeuren, geeft ook hem een veilig gevoel. Wij zijn fan!

Great

Works very well, easy to set up and work with.

20 Leeuwenhoekweg C

Bergschenhoek 2661CZ