Geruststellend

Hebben de spotter nog niet echt nodig gehad maar de echtgenoote is wel veel geruster als ik de spotter draag

Eenvoudig te gebruiken en plaatslocatie nauwkeurig in open lucht.

Voor mijn zoon van 8 een stoer horloge. Voor mama een geruster hart, doordat hij bij het stiekem wegglippen toch makkelijk te traceren is. Ook het verzenden van een tringel maakt het makkelijk om terug verzameld te raken.

hij werkt perfect.

mijn vrouw draagt hem bij het uitlaten van de hond. zij draagt deze vanwege de alzheimer. hierdoor ben ik veel geruster en kan ik haar mooi volgen.

Prima werking, makkelijk in gebruik

Werkt vlot en duidelijk. Enige nadeel is dat er om de 2 à 3 dagen moet opgeladen worden.

Spotter = een hele geruststelling!!!

Mijn moeder is 82 jaar en woont alleen op een redelijk groot domein. Vermits ze nog redelijk actief is maar wel regelmatig eens valt, was de Spotter voor ons de oplossing. Met een GSM kan ze niet overweg maar met de Spotter kunnen we haar nu ook op elk moment bereiken

Net gestart, en even moeten zoeken, maar geheel naar wens.

Het was even zoeken om meerdere devicers te mobiliseren, maar met de handleiding in de hand is het ons gelukt. Een welkome aanvulling op een personenalarmering!

Zeer tevreden over onze Spotter

Mijn dochter van net 10 jaar speelt graag buiten met vrienden en vriendinnen. Heerlijk vinden wij. Dankzij de Spotter weten we waar ze is en is contact met elkaar maken zo gepiept. Ze is te jong voor een telefoontje vinden wij. En... ze komt niet meer te laat voor het eten of voor haar sport. Aanrader dus!

Doet wat hij moet doen.

Prijs / kwaliteit verhouding is top.

Het werkt goed

Het enige wat ooit wel vervelend is dat de kaart niet laad.

Geweldig apparaat voor dementerende ouder

Wij hebben dit gekocht voor mijn dementeerde vader. En vanaf nu weten we perfect waar hij zich bevind. De SOS knop kan hij gebruiken. En het gemak dat wij naar het toestel kunnen bellen is ook een leuke toevoeging. Ik heb alleen maar lof over dit toestel.

Een veilig gevoel voor de gebruikers en volgers.

Goed te volgen via mijn ipad

Werkt correct

Een geruststelling...we weten ten alle tijde waar grootvader zich bevindt

Het geeft zo’n rust dat onze zoon bereikbaar is. Hadden we veel eerder moeten kopen.

De locatie zichtbaarheid is niet heel secuur, maar geeft een goede indicatie. Het signaal dat onze zoon hulp nodig heeft werkt prima. We hebben vrijwel direct contact.

SpotterGPS vergroot de veilige leefruimte

Mijn 90-jarige tante gaat graag zelf aan de wandel of op stap. Met de SpotterGPS in haar rollator weet ze zich veilig en is het voor ons een geruststelling om te zien waar ze is, mocht er wat gebeuren. We zijn er erg blij mee!

Betrouwbaar en geruststellend

Ik ben gerust nu dat de kids veilig zijn en dat ik in noodsituaties weet wat er gebeurt en kortdaad en efficiënt kan ingrijpen dankzij spotter

Eenvoudig in gebruik!

Eenvoudig in gebruik en daarom ook goed met een moeder die Alzheimer heeft.

Mijn kind kan zich vrij bewegen buiten en ik weet waar mijn kind uithangt

GE-WEL-DIG

Top product! Werkt super!!

Het is een top horloge

Het is een fijn horloge en vooral omdat de gebruiksaanwijzing in het nederlands is ook makkelijk in gebruik ik laat mijn zoon van 8 jaar nu rustig overal naar toe gaan

betrouwbare technologie met een iets te beperkte batterijduur

Dankzij de horloge kan ik mijn dolende vader steeds terugvinden en hoeft hij niet naar een instelling.

Voldoe aan mijn verwachting.

Vol doe aan onze verwachting. Met eenvoudige bediening , waar voor je geld.

goed maar niet snel genoeg

mijn ervaring is dat het toestel niet het juiste traject weergeeft langs waar ik gefietst of gewandeld ben en de veiligheidskring is ook zo klein is dit normaal of kan ik de kring nog groter maken?

Werkt perfect

Een perfect werkend horloge

Bijna heel goed

Het opladen is te moeilijk, zeker als je wat beverig bent , zeker voor ouderen.

Tevreden

Werkt zoals het hoort. Dochter vind het geweldig.

20 Leeuwenhoekweg C

Bergschenhoek 2661CZ