We gebruiken de spotters om groepen te volgen. In combinatie met de app zijn er nog nooit een geheel kwijt geraakt.
Bedankt dat u de tijd heeft genomen voor het schrijven van deze mooie review. Wat fijn dat u zo tevreden bent met Spotter!
Mijn demente moeder was onlangs zoek. Verpleging van verzorgingshuis belde mij met lichte paniek in de stem. Snel ingelogd en dankzij de spotter al snel weer terecht
Toch een veilig gevoel
Ik gebruik de Spotter om mijn dure fiets te beschermen. Zou hij ontvreemd worden, kan ik zien waar hij gebleven is. De Spotter is zo klein, dat hij gemakkelijk verborgen kan worden.
Prettig in gebruik. Goed te gebruiken voor mensen zonder dat zij gebruik maken van een zorgverlener.
Soms is de GPS niet nauwkeurig dus dat is het enigste jammere eraan. Verder prima horloge.
Bedankt voor deze mooie beoordeling Sylvana. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent, bedankt voor deze review!
Superfijn systeem wat je een veilig gevoel geeft. Realtime inzicht in de locatie van je kinderen!
Maak mij nooit meer ongerust
Goede gps tracker. Valt af en toe uit, weet niet waarom, Is het netwerk dan niet bereikbaar ofzo. Voor deze prijs is het een goede gps.
We hebben de spotter aangeschaft voor mijn moeder die dementerend is. Aan haar sleutelbos gemaakt. Die vergeet ze gelukkig nog niet mee te nemen. 2 weken na aanschaf is zij in de war in pyjama naar buiten gegaan waar een vriendelijke heer haar vond. Hij heeft de sos knop gebruikt en zo konden we haar snel helpen.
Een veilig idee is altijd dichtbij met Spotter.
Makkelijke te volgen via app gsm of via de laptop werkt zelfs in Afrika zelf getest.
We hebben onze demente moeder kunnen spotten toe ze was gaan dwalen Helaas is de plaats waar de spotter zich bevindt niet altijd accuraat.
Bedankt voor deze mooie beoordeling Miep. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent, bedankt voor deze review!
Niet altijd verbinding met satelliet, soms is zoon al thuis als spotter nog aangeeft dat hij schoolzone heeft verlaten. Zijknopje van watch is eraf. Verder heel blij mee want hiermee durft autistische zoon zelfstandig van en naar school of buitenspelen.
Bedankt voor deze beoordeling Petra. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent, bedankt voor deze review!
Spotter geeft mij rust,omdat rust de eerste vereiste is om rustig te leven en te werken.
Systeem is goed uit te leggen aan iemand die herseninfarct heeft gehad en zo gevolgd kan worden
We hebben hem veel gebruikt op vakantie. Deed het altijd goed. En ziet er kek uit.
Goed werkend product voor een eerlijke prijs.
Zonder spotter had ik mijn man niet terug gevonden. Hij lag in een sloot. Daar had ik noooooit gaan zoeken. Zou hem niet kunnen missen👍👍👍👍
Eenvoudig te installeren, goede ontvangst en super te localiseren. Belfunctie werkt ook goed.
Ik als nicht was ontzettend tevreden, vond alleen dat hij dikwijls opgeladen moest worden! Aangezien onze tante licht dementerend was moest je er toch elke 2 dagen naartoe om het alarm aan de lader te leggen! Helaas is onze tante 21 augustus overleden!
Wat mooi om te lezen dat Spotter hieraan heeft mogen bijdragen. Bedankt voor de genomen tijd voor het schrijven van deze review.
De spotter is op een geheime plaats in onze auto bevestigd met constante stroomtoevoer. Wij zijn al op leeftijd, doch gaan vaak met de auto op reis. Het geeft ons een veilig gevoel wanneer onze kinderen ons ten allen tijde via Spotter in het buitenland kunnen volgen. Bovendien geeft het mij een veilig gevoel voor het geval iemand het in zijn hoofd haalt onze auto te stelen. Ik kan deze dan altijd volgen. Ik heb nog wel 1 bezwaar en dat is het ongemak dat je steeds weer helemaal moet inloggen om Spotter te gebruiken. Stel dat je auto wordt gestolen en je wilt deze snel kunnen opsporen, moet je eerst een aantal handelingen verrichten voordat je uiteindelijk aan het volgen toekomt.
Bedankt voor uw beoordeling, fijn dat u zo tevreden bent met Spotter. Ook dank voor de feedback, dit nemen wij intern op.
Er waren in het begin een paar kinderziekten die ondertussen opgelost zijn
Bedankt voor deze mooie beoordeling Dimitri. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent, bedankt voor deze review!
Als mijn man de spotter niet bij zich had gehad dan hadden we de Amber Allert te hulp moeten roepen. Nu konden we hem zelf 40 km op de fiets ophalen. Wat een uitkomst.