Top uitvinding

Fijne klein apparaatje, makkelijk in gebruik. Aanrader!

Mijn zoontje heeft veel meer zelfvertrouwen om alleen op stap te gaan als hij een Spotter bij zich heeft.. Helaas is de prijs van het abonnement aan de hoge kant..

fantastisch product voor ouder iemand die zich daardoor beschermd voelt!

We hebben dat gekocht voor mijn alleenstaande vader , die zich momenteel veel meer op zijn gemak voelt door het dragen van die horloge.

Zeer betrouwbaar

Zeer goed.

Ik heb de spotter voor mijn moeder v a n 89 jaar, ik kan haar overal volgen wat een uit komst.

Prima om mijn demente moeder in de gaten te houden

een aanrader om aan te schaffen.

Goed systeem voor mijn zoontje van 3

Ik gebruik hem voor mijn zoontje van 3 die nogal snel ergens heen gaat op avontuur zowel thuis als op vakantie,s

Een heel veilig gevoel

We hebben inmiddels twee spotters in gebruik voor onze kinderen. Ideaal! Ze gaan lekker vrij spelen en wij als ouders kunnen toch een oogje in het zeil houden. Ik kan het iedere ouder aanraden!

Goed apparaat voor een kleine prijs

Horloge voor mijn moeder aangeschaft zij is 84 en wat onzeker. Zekerheid is verbeterd. Apparaat werkt ook goed.

20 Leeuwenhoekweg C

Bergschenhoek 2661CZ