Filter

Helemaal top

Mijn moeder kan ik overal volgen en contacten, geweldig blij mee 😉😍😘

Werkt naar behoren met enkele minpunten

Werkt redelijk goed maar plaatsbepaling werkt te traag en batterijduur is ondermaats

Geweldige support en een goede duidelijke uitleg en werking

Prima gps-apparaat

We hebben de Spotter nu vier maand in gebruik om onze moeder te kunnen traceren als zij de weg is kwijtgeraakt. Werkt op zich prima, de accuduur is wel relatief kort 3-4 dagen, ook wanneer zij de hele dag binnen blijft. Omdat het verzorgingstehuis de Spotter niet ín en uit de oplader mag halen (protocollen.. pfff) hebben we er twee moeten aanschaffen die ik dan elke drie dagen moet omwisselen.

Formitastisch!

Mijn ouders zijn 10 dagen geleden nog 2,5 uur rondgereden met de auto, wat dus nu ook wel geen optie meer is. Zones ingesteld als thuis, gemeente, en verder. Als mijn moeder de deur uitgaat of de gemeente verlaat kan ik haar volgen. Een hele geruststelling zonder rechtstreeks te belerend, betuttelend over te komen. Ik ben grote fan!

Vlekkeloos gebruik

Werkt uitstekend, waarschuwing bij halfvolle batterij is heel plezierig.

Ben zeer tevreden

Werkt goed en zeer tevreden Een klein puntje kabel van op lader zo kort is niet fijn

Fantastisch, nauwkeurig en eenvoudig in gebruik

Veilige zone is eenvoudig in te stellen en meldingen bij verlaten en retour komen zone en melding low battery zorgen er voor dat de gps tracker doet wat ie moet doen: gerustellen en ontzorgen en dat 24/7.

Fijn om te bereiken maar de gps locatie is slecht te vinden

Blij met het horloge voor tijd en bereikbaarheid maar de plek waar mijn zoontje op het moment is is vaak niet kloppend met waar de gps aangeeft.

Fantastisch! Gebruiksvriendelijk en ideaal voor kinderen

Zoon van 8 speelt vaak in een park en fietst van school naar huis. Bellen werkt ook super. Mijn zoon staat nooit meer ongerust op me te wachten of andersom. Op het vakantiepark kon ik hem zo terug vinden. Afgesproken zone die hij niet uit mag instellen en keurig gewaarschuwd worden als hij van het park af zou gaan. De kaart in de app laad niet altijd volledig dat is het enige minpuntje.

Altijd die gerustheid is zalig.

Wetende waar je kind zich bevindt en vooral die noodknop is het van het! Dochtertje heeft diabetes type 1 en zo zijn wij steeds gerust als er iets ernstig zou zijn. Dan kan zij of iemand de noodknop gebruiken.

Geruststellende tracker die perfect de locatie weergeeft

De tracker is eenvoudig in gebruik zodat mij dementerende moeder deze gemakkelijk me kan nemen en ook weer altijd goed terug zet in de oplader. Ze is dan ook prefect te volgen met deze tracker en hoeven weer niet met ongerust te zijn waar ze is.

Top product...easy to go...

Fijn product voor meerdere toepassingen. Ik gebruik het bijvoorbeeld bij mijn hond en in mijn scooter. Makkelijk te installeren, lange batterijduur. Het apparaatje had een fractie kleiner mogen zijn (voor voor de halsband van mijn hond.

Het werkt!

Na een horloge ontvangen te hebben die het niet deed werd er een nieuwe opgestuurd en deze werkt hele goed. Goede service en zoeken echt mee naar een oplossing.

Totally reliable

My child feels more independent when he travels alone by public transport and gives him the confidence that he can reach us when he really wants to. I’m totally happy with spotter.

Werkt gewoon goed

Prima! Makkelijk, accuraat en accu gaat voldoende lang mee.

Zeer Goed

Werkt prima!

Precies als ik had verwacht

Voldoet aan de eisen en maak er veel gebruik van en hij is makkelijk in gebruik, super!

Werkt perfect en simpel

Werkt goed en makkelijk in gebruik. Alleen kan ik de geschiedenis alleen op de computer zien en niet op de app. Maar dat is geen verder geen probleem.

Twee - puntje dat hij niet altijd nauwkeurig de locatie aangeeft. Je zit wel paar meter nast en de batterijen gaan ook vrij snel leeg. Maar voor de rest bevaalt hij goed. Mijn dochter is tevreden en draagt elke dag.

Heel tevreden met de spotter! Je kan duidelijk zien en aangeven waar je kind mag zijn en komen!

Gps valt tegen

Gps heeft niet zo goed aan als beloofd

Top horloge!

We kunnen onze dochter nu perfect volgen. Bij problemen kan ze het direct aangeven. Haar telefoon is geregeld leeg. Het horloge duurt veel langer voordat deze leeg is. Niet meer dan lof :)

werkt helaas niet goed, wacht nog op terugbetaling

Jammer genoeg bleek de spotter niet nauwkeuring genoeg en is de website/app dusdanig traag (het duurt minuten voor er ververst is) en de verbinding zo slecht dat er nauwelijks sprake was van contact. Bij het retourneren duurt het nu al meer dan een week voor Spotter antwoord, terwijl binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd is. Bellen kan niet, dan kom je bij 'trackjack' terecht.

Onbetrouwbaar

Spotter werkt niet accuraat, verzint locaties (spotter geeft locaties aan in de geschiedenis van de app waar wij niet geweest zijn), bevriest vaak en is over het geheel genomen zeer onbetrouwbaar. Het enige dat altijd werkt is een tringel versturen (geluidje op het horloge) en de help knop. Verder is het bedrijf laks en reageert alleen op dit soort sites waar ze mensen proberen te vangen. Het is echt teveel geld en je koopt iets waarop je niet kunt bouwen. Mijn advies aan anderen; KOOP DIT PRODUCT NIET.

20 Leeuwenhoekweg C

Bergschenhoek 2661CZ