Buigservice twijfelachtig

Service is ok. Redelijk goed bereikbaar. Snelle levering. Velig verpakt. Buigservice alleen te gebruiken met haakse hoeken!

Prachtige roede op maat en een super snelle levering

Prachtige roede, loopt heel soepel en snelle levering

Positief

Correcte en supersnelle levering.

Snel geleverd en geholpen

Snel geleverd, goed verpakt, alleen zat er geen handleiding bij waardoor ik niet goed wist hoe ik de eindstoppen moest plaatsen. Een mailtje gestuurd en dezelfde dag nog antwoord gekregen in de vorm van een handleiding met foto's waardoor het wel lukte. Top!

Heel erg tevreden met geleverde service en product

Hebben zelf zwarte railroedes besteld en zien er ook zo uit als beloofd. De uitleg die in de verpakking zat is wat summier, maar we hebben al via de mail een uitgebreide handleiding ontvangen. Ophangen van de railroedes ging vrij eenvoudig en alle materialen die je nodig hebt zitten er bij. Daarnaast voor bestellen contact gehad met klantenservice en zij reageren heel snel en erg uitgebreid. Heel erg tevreden met de geleverde service en product.

Duur, maar goede kwaliteit! Geld zeker waard!

Snelle levering, overzichtelijke website. Mooie kwaliteit rails. Blij mee .

Snelle levering van goede kwaliteit producten

Onze bestelling werd binnen enkele dagen geproduceerd en geleverd. Het zat keurig en zorgvuldig verpakt en de producten zijn van goede kwaliteit. Alleen de montagehandleiding ontbreekt en is ook niet op internet te vinden. Al met al tevreden!

Perfecte service!

goede en vriendelijke service

goed bereikbaar, snel en toen er iets misging werd dit snel en zonder gedoe hersteld. Prima service!

Snelle levering op maat

Mooie, makkelijk te monteren producten, veel sneller geleverd dan verwacht.

Goed en duidelijk

Duidelijke site kon er snel doorheen

Mooie, moderne zwarte railroedes voor een scherpe prijs.

Duidelijke website, waarop je als klant zelf de gewenste producten kan samenstellen. De bestelling klopte netjes en was compleet.

Uitstekende kwaliteit en service

Railroede besteld en netjes geleverd exact op maat.

Snel en goed geleverd

Verrassend snel geleverd. Product naar verwachting

Goede betrouwbare zaak

Snellere levering dan voorspeld en ook heel vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon

Verkeerde maat gezaagd

Ik vroeg een lengte van 446 cm en de roede is 7 cm langer. Wat nu ? Ik kan niets aanvangen met wat u mij geleverd hebt ! Orderummer: Z2221364 Orderdatum:08-08-2022 Gepakt door D van t Hof.

Snel en perfect geleverd

Ik hebben positieve ervaring! Makkelijke en duidelijke bestel wijze Snel en netjes afgeleverd

Goede service perfecte kwaliteit

Mooie roede en snel geleverd

Erg blij met de mooie zwarte gordijn roede. Mooi kwaliteit!

alles goed verpakt

makkelijk te monteren

Goed product, snelle levering

Prima verpakking, sneller geleverd dan aangegeven

meten is weten, jammer dat dit niet goed ging...

We hebben een roede gekocht met een 90graden hoeken aan weerszijden; 226 cm lang, de beide stukken na de hoek moesten 18 cm worden. In eerste instantie kregen we een roede die aan de ene kant wel 18 cm was, aan de andere echter 21cm. Na een zeer prettig contact met de klantenservice kregen we in no time een nieuwe roede opgestuurd. Nu was de ene kant 18 en de andere 19.5 cm lang maar het lange rechte stuk 221cm. Hoe bedenk je het!? We hebben de eerste roede maar opgehangen... Het systeem zelf werkt prima, al zou het fijn zijn als de stopper aan het einde van de roede wat steviger vastgemaakt zou kunnen worden.

Prima spul

Degelijke roede en stevige verpakking

Snelle levering, mooi materiaal en makkelijk te installeren ondanks dat er geen gebruiksaanwijzing bij de levering zat.

Zwenkgras 9

7623EA Borne

+316 28578061

Over Rails en Roedes BV

Rails & Roedes, specialist in de gordijn- en raamdecoratiebranche. Al 15 jaar luisteren wij naar de wens van consumenten als het gaat om gordijn- en raamdecoratie. Wij geloven in het idee van bereikbaar maken van hoogwaardige systemen voor een ieder die oog heeft voor luxe afgewerkte producten. Rails en Roedes - 100% maatwerk - Europese productie - Snelle service - Scherpe prijzen