Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Onvolledig pakket geleverd waar bij nakijken blijkt dat er een keuze vakje niet goed was ingevuld. Zeker een eigen fout maar veroorzaakt door een onoverzichtelijk bestelsysteem en ziekelijke upsaling methodiek waarbij ieder schroefje apart besteld en betaald moet worden. Vervolgens 15 euro verzendkosten rekenen. Hoe kan je met droge ogen als zo bedrijf een bestel in een doos gooien en opsturen waarvan je weet dat de functionaliteit nihil is. Schaamteloze wanpraktijken.
7 February 2026
Sebastiaan Wink
Krimpen aan de Lek
Geweldige service. Op de website 2 gordijn rails besteld alleen deze waren niet leverbaar. Mail ontvangen met 2 oplosingen. Een oplossing gekozen en 1 a 2 dagen later product bezorgd. Product ook uitstekende kwaliteit Dik tevreden
27 February 2025
Andre
Harkema
Ik had een u-rails van bijna 4 meter besteld. Ook glijders en eind-doppen. Was alleen de muurbeugels vergeten. Gelukkig dacht men direct mee en binnen een paar dagen was de roede met alle zaken afgeleverd in een stevige kartonnen buis. Goed dichtgemaakt en papieren er netjes bij. Al met al snelle, complete levering en vriendelijke mensen. Prijzen zijn ook scherp. Eerder bij een ander gekeken, daar was ik toch best wat duurder uit. Als ik weer rails nodig heb kijk ik weer bij Rails en Roedes.
22 February 2025
Geert
Ruurlo
Heb 1 week geleden de rails besteld en nu ruim 1 week verder heb ik nog steeds geen track and trace ontvangen dan wel mijn rails. Ik heb ze meerdere keren gebeld en gesproken en elke keer werd mij verteld dat ik die dag mijn track and trace zou ontvangen. Ook meerdere keren gemaild en ook daar werd wederom beloofd dat de track and trace onderweg zou zijn! En zelfs gezegd dat hij op de planning stond voor deze vrijdag. Nu inmiddels zaterdag en nog steeds geen rails en of track and trace. Op website beloven ze dat het de volgende werkdag in huis is. Nou mooi niet dus. Heb netjes betaald maar niks ontvangen.
31 January 2025
Sisa
Prins
I am very happy with the curtain rails I ordered and they delivered them extremely fast, in 3 business days. And installation was very easy. Great service and products.
26 October 2024
Veronika
Tilburg
21 October 2024
Jolanda
Hillegom
Alles op tijd geleverd en correct verpakt in lange buis. Eén uiteinde had over 10 cm lichte krassen die na polieren van op afstand niet meer zichtbaar zijn. Eén klem was onvolledig, zonder plastiek clips maar we hadden er ééntje te veel besteld
13 October 2024
Frank
Knokke
Makkelijk te bestellen . Duidelijke omschrijving en goede prijs kwaliteit
30 September 2024
Monique
Vlodrop
Vindt de prijs kwaliteit aan de hoge kant. Maar voor de rest wel netjes geleverd.
30 September 2024
Geert
Sint-Michielsgestel
Ontzettend blij met de levering van onze gordijnrails. De producten zijn van goede kwaliteit en op de website makkelijk samen te stellen. Het enige puntje van verbetering is de levering. Wij kregen de mail van het leveren op de dag zelf. Hierdoor waren wij niet thuis en is de bestelling door de bezorger voor de deur gelegd. Niks aan de hand want alles was compleet maar niet ideaal.
24 September 2024
Yaela
Nijkerk
Order snel geleverd. Communicatie was niet fantastisch (als in: er was om gevraagd maar die kwam er niet) en het product is gewoon voldoende. Wel vele malen betaalbaarder dan andere aanbieders!
11 September 2024
Dianne
Gouda
Geen enkel contact
3 September 2024
B
Leersum
Hele snelle levering erg blij mee
31 August 2024
Remmert
Rotterdam
Snelle levering en zeer bereikbaar voor extra informatie!
30 August 2024
stefanie
Bekkevoort
Verzoek gedaan voor snelle levering, volgende dag in huis!
25 August 2024
Patrick
Arnhem
Goede kwaliteit en een probleem was snel opgelost
15 August 2024
R
Amstelveen
Houders waren erbij. Maar eindstoppen niet geleverd ook geen eindsloten .
18 July 2024
tom
Hulshout
goede en duidelijke website, snelle levering en op het afgesproken tijdstip!!
6 July 2024
Ron
Wageningen
Makkelijk bestellen en snelle levering. Bij het openmaken van het pakket ontdekt dat er iets ontbrak, binnen een dag reactie op mijn melding en de volgende dag ontbrekende onderdeel thuis geleverd.
1 July 2024
Floris
Blaricum
Jammer dat de levering niet aangekondigd was en dat ze het pak terug meegenomen hadden ipv op een veilige plaats te leggen
22 June 2024
myleen
Herent
Makkelijk te bestellen en vlugge bezorging.
22 June 2024
Twan
Valkenswaard
tevreden klant
9 June 2024
Jan
Westende
De leverancier stond om 6.45u aan onze deur en dat is toch wel veel te vroeg , voor de rest alles prima geleverd.
3 June 2024
Soj
Krewinkel
Nadat er tijdens het transport schade werd toegebracht aan onze bestelling, werden we heel begripvol verder geholpen.
3 June 2024
Lesley
België
Snel geregeld na bestelling op internet en snel geleverd conform de aanvraag.
30 May 2024
Martin Cornelissen
Capelle aan den IJssel
Rails & Roedes, specialist in de gordijn- en raamdecoratiebranche.
Al 15 jaar luisteren wij naar de wens van consumenten als het gaat om gordijn- en raamdecoratie. Wij geloven in het idee van bereikbaar maken van hoogwaardige systemen voor een ieder die oog heeft voor luxe afgewerkte producten.
Rails en Roedes
- 100% maatwerk