Bedankt voor je feedback! Team EPODEX
Beste Wilm, Onze levertijd is meestal 1-3 werkdagen, dit staat ook netjes op de website vermeld. Over de levertermijnen van andere bedrijven en webshops kunnen wij ons niet uitspreken. U heeft op vrijdagmorgen bestelt en vervolgens uw bevestigingsmail van ons gekregen waarin aangegeven wordt dat u een mail met uw tracking link krijgt zodra uw pakket klaar is voor verzending. Dit geeft u zelf overigens ook aan dat u de bevestigingsmail ontvangen hebt. Voorts heeft u dan inderdaad zaterdag en zondag niks meer gehoord omdat dit het weekend is, waarin we dus niet werkzaam zijn. Op maandag hebben wij meteen uw mailtjes gezien en deze beantwoordt. Voorts hebben wij er zorg voor gedragen dat uw bestelling op maandag (vandaag) verzonden is. U zou dit dus morgen (dinsdag) moeten hebben, netjes binnen de 1-3 werkdagen levertijd. Met vriendelijke groet, Team EPODEX
Bedankt voor je feedback! Team EPODEX
Hallo Lenie, Dankjewel voor je feedback. Afhankelijk van de kleur die u kiest en de originele kleur van de ondergrond kan het inderdaad mogelijk zijn dat men meerdere lagen nodig heeft voor een goede dekking te bereiken. Wij adviseren sowieso minimaal 2 lagen. we kijken naar onze accesoires om deze te verbeteren zodat ook deze aan de EPODEX kwaliteit voldoen zoals onze andere producten. Met vriendelijke groet, Team EPODEX
Dankjewel voor je feedback! Team EPODEX
Hallo, Kunt u ons alstublieft foto's sturen van uw tegel en het product dat u ontvangen heeft? Wij zullen onmiddellijk het nodige doen. De verf zou normaal gezien perfect moeten hechten op de tegels. Een hechtingsprobleem kan een teken zijn dat de tegels niet perfect schoon waren voordat u de verf aanbracht. Met vriendelijke groeten, Team EPODEX
Hallo Kenneth, Dat horen we graag! Dankjewel voor je feedback! Team EPODEX
Hallo, alle instructies voor gebruik vindt u op de volgende link : https://www.epodex.com/nl/product/tile-paint-2k-tegelverf-alle-kleuren/ En in de instructievideo. Neem contact met ons op als u nog vragen heeft over het gebruik van de producten. Volg de instructies op de volgende link als u uw bestelling wilt retourneren: https://www.epodex.com/nl/herroepingsrecht/ Met vriendelijke groet, Team EPODEX
Dankjewel voor je feedback! Team EPODEX
Dat horen we graag, en is natuurlijk graag gedaan! Je mag ons ook altijd foto's sturen van het eindresultaat ;) Met vriendelijke groet, Team EPODEX
Dankjewel voor je feedback!
Hallo Anne, Onze excuses voor het ongemak. Zou u ons foto's kunnen doorsturen van het resultaat met uw bestelnummer naar klantenservice@epodex.com? We kijken graag met u naar een passende oplossing. Team EPODEX
Dankjewel voor je feedback!
Thank you for your review!
Hallo, Dank u voor uw mening. De losmaakspray maakt het makkelijker om het uit de vorm te halen. Het moet worden aangebracht op een materiaal waar de hars niet aan hecht zoals silicone. Voor dikkere afgietsels kunt u onze PRO MAX of ECO MAX hars gebruiken. Team EPODEX
Dankjewel voor je feedback!
Dankjewel voor je feedback! Dat horen we graag!
Beste Joachim, Wat betreft de luchtbellen mag u graag met ons contact opnemen (klantenservice@epodex.com), we kijken hier graag samen met u naar de oorzaak en een oplossing. Gelieve ons met tekst en foto's aan te tonen waar en wanneer de luchtbellen voorkomen. Wat betreft de 'harde materie' voegen wij een blad papier bij elke bestelling bij met de volgende tekst: Beste EPODEX klant, door het huidige seizoen en de koudere temperaturen, willen wij u erop wijzen dat de A-component (de epoxyhars), kan kristalliseren tijdens het transport. Dit heeft het effect van een troebele, melkachtige verschijning. Er kunnen ook witte resten in de fles of jerrycan verschijnen. Maak je geen zorgen. Je kunt de kristallisatie gewoon omkeren. Wij raden u aan eerst te controleren of er sprake is van kristallisatie. Om dit te doen, giet wat hars (A) in een mengbeker. Als u sporen van kristallisatie opmerkt, zet de verpakking dan in kokend water. Draai de goed gesloten fles (of jerrycan) om de 2 minuten in het kokende water tot elke kant verhit is. Laat het hars vervolgens afkoelen tot kamertemperatuur alvorens het te gebruiken. Daarna kan het product zoals gewoonlijk worden gebruikt. Neem in geval van twijfel contact met ons op voordat u uw hars gebruikt. Wij wensen u veel plezier met het gebruik van onze producten! Uw EPODEX-team
Beste, Onze excuses voor het ongemak. We willen u vragen contact met ons op te nemen via mail (klantenservice@epodex.com). Gelieve enkele foto's mee te sturen van het eindresultaat. Vervolgens kijken we graag naar wat we voor u kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Team EPODEX