Hallo Karin, Dankjewel voor je feedback. Als het kan je foto even voorstrijken met enkel een dun laagje epoxyhars. Dit laten uitharden en dan pas verder gaan met je project. Met vriendelijke groet, Team EPODEX
Hallo Wim, Bedankt voor je feedback! Team EPODEX
Beste Dorien, Wij zijn bereikbaar via mail, Whatsapp en telefoon (telefonisch momenteel enkel in de middag door onvoorziene omstandigheden. Als het goed is hebben we intussen contact gehad en is het probleem uitgeklaard? Met vriendelijke groet, Team EPODEX
Originele beoordeling
Beste Anja, Bedankt voor uw feedback. Gelieve ons een mail te sturen naar klantenservice@epodex.com met enkele foto's. We kijken graag naar een oplossing. Met vriendelijke groet, EPODEX
Beste Bjorn, Onze excuses voor het ongemak. Er was inderdaad een technisch probleem met uw bestelling, dit is intussen verholpen en uw bestelling is dan ook onderweg naar u. Met vriendelijke groet, EPODEX
Hallo Tim, Dankjewel voor je feedback! Team EPODEX
Dankjewel voor je feedback. Team EPODEX
Beste Marije, Bedankt voor je feedback. Het aantal m² op de website is ook ons advies en is in principe ook voldoende. De kleur moet je inderdaad zelf onder de verf mengen. Elke verf (ook al is deze op kleur voorgemengd) moet men goed roeren/mengen voor gebruik. We proberen altijd al de bestellingen zo spoedig mogelijk en netjes binnen de gestelde tijd bij de klant te krijgen. Onze excuses dat dit bij u iets langer geduurd heeft. Met vriendelijke groet, Team EPODEX
Bedankt voor uw feedback! Team EPODEX
Beste H, Onze excuses voor het ongemak. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om dit uit te klaren en uw vragen alsnog goed te beantwoorden. Op het tijdstip van uw contact was er door onvoorziene omstandigheden geen Nederlandstalige collega beschikbaar. Hierdoor heeft een collega uit een ander land overgenomen met behulp van een vertaler. Vandaar de misschien wat rare antwoorden. Met vriendelijke groet, Team EPODEX
Bedankt voor uw feedback! Team EPODEX
Bedankt voor uw uitgebreide feedback. We nemen dit mee en kijken naar hoe we dit kunnen verbeteren. Met vriendelijke groet, Team EPODEX
Bedankt voor uw feedback! Team EPODEX
Beste Arnold, Eerst en vooral bedankt dat u uitgebreid de tijd hebt genomen om onze producten te beoordelen. Het is niet dat onze epoxy reageert op alle mica's of kleurpigmenten van een andere leverancier. Er zijn er namelijk die wel gewoon kunnen. Voorts is het wel zo dat wij de uitkomst van de kleur niet kunnen garanderen aangezien we dat product niet kennen. Voorts hebben we een van de meest uitgebreide kleurassortimenten op de markt, het lijkt ons sterk dat dit u teveel zou beperken, maar mocht u nog kleuren missen in ons assortiment horen we dat graag? Team EPODEX
Dankjewel voor je feedback!
Dankjewel voor je feedback!
Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over onze producten. Gelieve contact met ons op te nemen via klantenservice@epodex.com met uw bestelnummer en enkele foto' van het resultaat we kijken graag naar wat er gebeurd is. Met vriendelijke groet, Team EPODEX
Bedankt voor je feedback! Team EPODEX
Bedankt voor je feedback!
Dat horen we graag, bedankt voor je feedback! Team EPODEX
Bedankt voor je feedback!