Fijn progrsmma

Veel opties, keuzemogelijkheden. Gebruikersvriendelijk

Tot zover redelijk ok

Het programma is niet echt heel gemakkelijk ingericht en het vergt wel wat gevoel om er door te komen. Mis zeker snel functies om iets op te zoeken en of toe te voegen. Het grootse gemis vind ik dat je geen kleur kunt gebruiken in de namen bevoordeeld, zodat je dieren met een erfelijk gebrek een kleurcode kunt geven en deze dan makkelijk in je proef stamboom kunt terug vinden.

Werkt prima.

Moest even inkomen, maar wel makkelijker om het bij te houden. Zou alleen wel leuk zijn als er een functie bijkomen met de aantal jongen die per nest krijgt en ook kan bijhouden ervan. Voor de rest een prima programma om mee te werken.

• Diersoort Hamsters

heb wel een minpuntje de meeste BVA leden dus vogelclub die zooeasy online gebruiken hebben een probleem dat we de vogels die verkocht zijn niet kunnen verwijderen, na een tijdje staan er zoveel vogels in de lijst dat je moet gaan zoeken welke verkocht zijn en welke je nog bezit tussen al de vogels

• Diersoort Vogels

De oplossing voor een overzichtelijke database.

Ik als beheerder van de ZooEasy database online voor de NCDH (Nederlandse Club voor Dalmatische Honden), ben al aardig vertrouwd geworden met de mogelijkheden van ZooEasy. De voordelen die ik ervaar is dat de database zelf is in te richten naar de wensen van de NCDH. Ik als beheerder kan zelf gegevens importeren van bijvoorbeeld Raad van Beheer of vanuit stamboomboeken, en dit maakt het mogelijk om met meerdere personen aan exportbestanden te werken. Zo ontstaat er met ZooEasy een Database met specifieke gegevens en lay-out die aansluit op de wensen van de NCDH.

• Diersoort Honden

Mooi programma waar meer mogelijkheden in zitten als ik er meer tijd in steek.

Na veel zelfstudie heb ik programma aardig onder de knie gekregen. Ik vind het jammer dat er geen telefonische helpdesk is.

Interessant

Vond de stand alone versie gemakkelijker, kon vogels selecteren per jaar, in bezit of alles, nu is het veel zoeken naar hoe het allemaal werkt. Het is wel een interessant programma in het algemeen

duidelijk en overzichtelijk

Ik moet even wennen aan de online versie en mis ook wel de functie om de kosten en baten in te voeren

• Diersoort Hoenders

te weinig handleiding online

ondanks dat jullie iedere vraag binnen enkele dagen correct beantwoorden, vind ik het toch jammer dat er geen handleiding is.

• Diersoort Vogels

Een professioneel programma voor op- en naslag van je kweekresultaten

Mijn ervaring met Zoo Easy voor de opslag en naslag mogelijkheden van mijn kweek resultaten voor vogels is dat het programma heel veelzijdig is !! Echter je blijft vrij lang in de basis mogelijkheden van het programma werken. Terwijl het programma zoals gezegd heel veelzijdig is !! Je hebt geen handleiding waarin je gemakkelijk kunt nakijken hoe een bepaalde functie werkt of hoe je een functie efficiënt kunt gebruiken. In dat kader is het vaak een beetje aanmodderen !! Met andere woorden, als je het Excell programma van Windows als voorbeeld neemt, moet je eerst een cursus Excell doen om er efficiënt mee te kunnen werken. Dan bied een goede handleiding of FAQ vaak uitkomst. Verder ben ik als kleine vogelliefhebber c.q. hobbyist wel een tevreden gebruiker !!

• Diersoort Vogels

Programma met veel mogelijkheden.

Ik ben zowel gebruiker bij de ene vereniging en beheerder bij een andere vereniging. Ik vind het een mooi programma omdat je het naar eigen wensen kunt inrichten. Een nadeel vind ik dat je bij de stambomen wel verder kunt klikken, maar niet terug kunt. Dat zou ik graag nog anders zien.

• Diersoort Honden

Zooeasy is niet te evenaren.

Heb ZooEasy vanaf het begin kan niet meer zonder. ZooEasy Online vind ik een heel stuk minder.

Snelle reacties op vragen

Vriendelijke mensen Uitstekend product

• Diersoort Geiten

Voor kwekers nodig

Het blijft lastig mooie overzichten te krijgen. Stamboom uitwisselen met andere kwekers niet mogelijk. Ook het zoeken van vogels en koppels lastig Vind het met altijd super werken

Heel erg goed

Een prachtig programma waarin je alles kwijt kan, en ook goed terug te vinden is.

• Diersoort Honden

zooeasy is een goed en prettig programma

werk al jaren met het programma en nog steeds tot tevredenheid

• Diersoort Vogels

Er is veel mogelijk maar soms moeilijk zelf uit te vogelen

We maken al wat langer gebruik van ZooEasy en vond het best lastig om alles zelf uit te vogelen. Ik heb het idee dat dit inmiddels voor nieuwe klanten beter is geregeld.

Paarden informatie

Zoals stamboek op name lijst. Mogelijk kleur vererving? Is moeilijk.

• Diersoort Pony’s

Ik vind het een prachtig programma, fijn om mee te werken

Ik ben erg tevreden met Zooeasy. ik mis nog wel een paar dingen: bv het invullen van gegevens via de stamboom zoals bij zooeasy stand alone. Verder ben ik zeer tevreden. We mogen trots zijn dat we zo'n enorm grote administratie hebben met bijna een 800.000 honden in meer dan 80 rassen. Voor Stichting FGH is de database een essentieel onderdeel om goed ons werk te kunnen doen.

• Diersoort Honden

Juist niet specifiek genoeg voor ponys

• Diersoort Pony’s

Gebruiksvriendelijk stamboomprogramma met een voortreffelijke begeleiding!

De Nederlandse Jack Russell Terrier Vereniging besloot om in april 2006 te starten met het stamboomprogramma van ZooEasy. Alle informatie die bij de Raad van Beheer bekend was over ons ras, werd overgezet naar het stamboomprogramma door het team van ZooEasy. In 2014 zijn we overgestapt naar ZooEasy Online, ook toen is alles weer overgezet door het team van ZooEasy, met deskundige hulp die we in het begin wel nodig hadden. Tegenwoordig bestaat onze database uit meer dan 24.000 Jack Russell Terriers. Wij kunnen nu gemakkelijk de Raad van Beheer bestanden importeren en gezondheid- en showuitslagen en andere informatie toevoegen aan onze database. Onze secretaris kan onze leden nu snel voorzien van de aangevraagde informatie. De Nederlandse Jack Russell Terrier Vereniging kan de aankoop van dit zeer gebruiksvriendelijke stamboomprogramma van harte aanbevelen aan alle verenigingen en clubs. We willen het team van ZooEasy dan ook hartelijk danken voor hun voortreffelijke begeleiding en ondersteuning."

• Diersoort Honden

Uitstekend programma, voldoet aan bijna alle behoeften.

Wij werken vanaf het begin met ZooEasy Online en als ik zie hoe het programma er nu uitziet, dan heeft dat een geweldige ontwikkeling doorgemaakt en doet dat nog steeds. De assistentie van de medewerkers is uitstekend en met programma aanpassingen wordt goed meegedacht.

• Diersoort Honden

"Net zoals ZooEasy een database in ontwikkeling is, is de Australian Labradoodle een ras in ontwikke

De Australian Labradoodle Association of Europe (ALAEU) is opgericht in juni 2009. Toen zijn we ook begonnen met het opzetten van onze database. We hebben tijdens dit proces veel ondersteuning gekregen van het team van ZooEasy. Tot op heden ervaren we de samenwerking met ZooEasy als een prettige ervaring. Ondanks dat we een kleine vereniging zijn, hebben we toch al meer dan 13000 honden in onze database. Omdat de Australian Labradoodle geen erkend ras is bij de Raad van Beheer, moeten we zelf alle kennis van de fokkers in onze eigen database toevoegen. Dit werkt goed, omdat ZooEasy heel gebruiksvriendelijk is."

Domineeskamp 8

9471BG Zuidlaren

Over ZooEasy.nl

ZooEasy is het dier managementprogramma voor verantwoorde fokkers en organisaties. Met ons product houden organisaties en fokkers eenvoudig hun administratie bij. Dat leidt tot meer overzicht en vooral inzicht, zodat het eenvoudiger is om je fok resultaten te verbeteren.