Snelle levering Goede spullen
Supersnelle levering zeer tevreden
Ongelooflijk hoe snel bestelling is gegaan. Binnen 24 uur bezorgd. Dat is amazing.
Super snelle levering, vandaag besteld volgende dag in huis. En dat is bij alle bestellingen gebeurd. Top service.
verzendkosten kun je beter achter wegen laten
Goede kwaliteit en snel geleverd. Helemaal top!
Reliable sport articles site.
Na jaren altijd positieve ervaringen heb ik nu een mindere. Schoenen geleverd en de maat klopte totaal niet. De bestelde maat was er met de pen opgeschreven en was dus verkeerd. De andere maat stond er ook nog gewoon op. Dus er apart?
Pakketje optijd binnen zonder probleem en goeie kwaliteit
Prima service. Mijn pakketje werd om onbekende reden bij dhl retour gestuurd, maar na mijn melding werd er direct actie ondernomen en ontving ik kort dasrop mijn pakket alsnog via post nl. Ik ben tevreden over het geleverde.
En snel geleverd
Dit is precies de energie die we bedoelen 😎🔥 Appreciate de review!
Mooi product en leuke korting. Ik sla de site zo en zo op. Alleen reactie bij de bestelling krijg je niet.
Dit is precies de energie die we bedoelen 😎🔥 Appreciate de review!
Mij eerste ervaring is dat ik zeer.verbaast was hoe snel alles werdt afgehandeld .Zeer.positief
Dit is precies de energie die we bedoelen 😎🔥 Appreciate de review!
Geweldig appartement pak met grote krokodil Mooie kwaliteit en supersnel geleverd!
Dit is precies de energie die we bedoelen 😎🔥 Appreciate de review!
Service en levering is altijd goed!
Dit is precies de energie die we bedoelen 😎🔥 Appreciate de review!
Mooie en heerlijke zittende kleding
Super site snel geleverd en het kwaliteit van het produckt is ook super. Echt een aanrader
Dit is precies de energie die we bedoelen 😎🔥 Appreciate de review!
Al 3 x besteld , snelle bezorging, fijne site en mooie kleding tegen goede prijzen.
Dit is precies de energie die we bedoelen 😎🔥 Appreciate de review!
Artikelen echt vele malen te groot, komt niet in de buurt van zelfde maat bij soortgelijke winkels/producten. Retour beleid was vooraf niet heel duidelijk en vind te retourkosten erg hoog. Alternatief giftcard is geen optie gezien de enorme maat verschillen. Conclusie, helaas eenmalig. Account snel weer sluiten.
Jammer om te horen dat de maten niet naar wens waren. We willen het graag even verduidelijken: bij ons kun je altijd gratis ruilen. Kies je voor een giftcard, dan betaal je helemaal geen retour- of verzendkosten. Ga je voor geld terug, dan zijn de retourkosten voor eigen rekening — wij betalen dan de verzendkosten voor het opsturen van de bestelling. Ondanks dat deze ervaring niet top was, hopen we je in de toekomst terug te zien zodat we je vertrouwen kunnen terugwinnen. 💬🔥
Snelle levering! Top
Nice! Goed om te horen dat alles top was 🔥
Mijn zoon gaf aan een nieuwe zwembroek nodig te hebben. Ik kwam bij jullie een mooie tegen. Donderdagnacht besteld en op zaterdag al geleverd!
Nice! Goed om te horen dat alles top was 🔥
Supersnel met levering , achteraf betalen mogelijk, voordelige prijzen tegenover andere aanbieders , in een aantal jaren is deze web/winkel sterk gegroeid in aanbod en kwaliteit, ik ga hier vaker bestellen.
Nice! Goed om te horen dat alles top was 🔥
Snel geleverd, ook een andere maat besteld, geretourneerd en ontzettend snel het aankoopbedrag retour!
Nice! Goed om te horen dat alles top was 🔥
Goede service, bezorgd op juiste moment, kwaliteitsproduct en voldoet aan alle wensen. Precies zoaals beschreven op de site en what you see is what you get.
Nice! Goed om te horen dat alles top was 🔥
Op de website was het erg duidelijk. Na even kijken had ik een hele leuke winterjas gevonden en heb ik die besteld. Via de mail werd ik goed op de hoogte gehouden en wist ik wanneer ik de jas binnenkreeg. Eenmaal binnen was deze goed en netjes verpakt. Ik vind mij ervaring met Soccerfanshop uitstekend!