Geweldig appartement pak met grote krokodil Mooie kwaliteit en supersnel geleverd!
Service en levering is altijd goed!
Mooie en heerlijke zittende kleding
Super site snel geleverd en het kwaliteit van het produckt is ook super. Echt een aanrader
Al 3 x besteld , snelle bezorging, fijne site en mooie kleding tegen goede prijzen.
Artikelen echt vele malen te groot, komt niet in de buurt van zelfde maat bij soortgelijke winkels/producten. Retour beleid was vooraf niet heel duidelijk en vind te retourkosten erg hoog. Alternatief giftcard is geen optie gezien de enorme maat verschillen. Conclusie, helaas eenmalig. Account snel weer sluiten.
Snelle levering! Top
Mijn zoon gaf aan een nieuwe zwembroek nodig te hebben. Ik kwam bij jullie een mooie tegen. Donderdagnacht besteld en op zaterdag al geleverd!
Supersnel met levering , achteraf betalen mogelijk, voordelige prijzen tegenover andere aanbieders , in een aantal jaren is deze web/winkel sterk gegroeid in aanbod en kwaliteit, ik ga hier vaker bestellen.
Snel geleverd, ook een andere maat besteld, geretourneerd en ontzettend snel het aankoopbedrag retour!
Goede service, bezorgd op juiste moment, kwaliteitsproduct en voldoet aan alle wensen. Precies zoaals beschreven op de site en what you see is what you get.
Op de website was het erg duidelijk. Na even kijken had ik een hele leuke winterjas gevonden en heb ik die besteld. Via de mail werd ik goed op de hoogte gehouden en wist ik wanneer ik de jas binnenkreeg. Eenmaal binnen was deze goed en netjes verpakt. Ik vind mij ervaring met Soccerfanshop uitstekend!
Ze hebbe altijd alles waar ik naar opzoek ben echte aanrader
Super mooi trainingspak waar mijn zoon helemaal weg van is, online besteld en snel binnen. Kwaliteit en service top!
Een mooi pak besteld voor me man zijn verjaardag. Wat een mooi pak en wat eesuper snelle levering Blij mee
Ik heb mijn pakketje snel ontvangen en het bestelde t shirt is van top kwaliteit. Daarbij was dit de goedkoopste site voor dit t shirt echt een aanrader om bij jullie te bestellen!!
Soccerfanshop heeft een breed aanbod en scherpe prijzen. Ik heb een leuk Guess shirt besteld, er ging ook nog eens 10% extra vanaf. En de volgende dag al in huis. Ook de 'achteraf betalen' optie vind ik prettig.
Snelle levering, scherp geprijsd! Aanrader ;)
Super bedrijf.
Snelle levering, goede prijs!
Ik had een nieuw under armour pak besteld voor mijn vriend zijn verjaardag, supermooi! De betaling ging vlot en de verzending al helemaal snel, had het de volgende dag al binnen! ik ben fan
Goed kwaliteit en snelle levering !
Goede kwaliteit en snelle levering
Snelle levering en prima kleding