Top service en goede kwaliteit
Als ik iets bestel, altijd de volgende dag binnen, je wordt op de hoogte gebracht wanneer je de zending kan ontvangen,kortom top service!
Leuke shirts, kleding. Goede kwaliteit Goede service. Snelle levering.
Leuke aanbiedingen, snelle levering maar alles wordt ook netjes en snel geregeld wanneer je een retour of ruiling hebt!
Goede en snelle service!!
Snelle levering, mooie kleding
Leuke kleding Zeer snelle verzending! Top!!
Zoals hierboven
Voor een online shop verwacht je dat je meerdere maten kan bestellen om vervolgens te passen en de juiste maat te retourneren. Echter krijg je geen geld terug maar een waarde bon.
Hele fijne website alles is goed aangegeven. Veel keuzen voor iedereen wat
Ik had zaterdag 02/05/26 een barcelona kit besteld. 2,95 euro extra betaald zodat het maandagavond geleverd zou worden. Tot op heden nog niks gehoord/gezien. Wel vreemd aangezien ze aangeven dat het wel zou moeten komen. Als ik een duidelijke reden krijg als die er is. Dan zal ik mijn recensie wijzigen.
Betaal extra om maandag te laten bezorgen geen pakket gekregen wek extra betaald
Alles goed behalve levering heeft veel te lang geduurd maar dit komt door post nl
De maat aanduiding klopt niet, zelfs niet als je rekening houdt met maatje groter te bestellen zoals geadviseerd wordt. Extra vervelend als retourneren weinig ruimte biedt....
Overzichtelijk Grote collectie Leuke korting
Helaas heeft post nl vandaag niet bezorgt Nu geven ze aan morgenvroeg
Jullie hebben prima spullen maar de afhandeling is echt verschrikkelijk bij jullie en ook dat je niet kan bellen. Wordt in de administratie niet goed dingen verwerkt en daardoor krijg ik een aanmaning. Als dit niet opgelost wordt komt er nog een mooie review op google
Erg blij met mijn laatste aankoop
Snelle levering en en goeee kwaliteit en een gogoede pasvorm
Top kwaliteit en snelle levering super !
Snel geleverd en de set was mooi geprijsd en van mooie kwaliteit.
de prijs kwaliteitverhouding is altijd wel goed
Snelle levering, kwalitatief goede producten