Soccerfanshop heeft een breed aanbod en scherpe prijzen. Ik heb een leuk Guess shirt besteld, er ging ook nog eens 10% extra vanaf. En de volgende dag al in huis. Ook de 'achteraf betalen' optie vind ik prettig.
Snelle levering, scherp geprijsd! Aanrader ;)
Super bedrijf.
Snelle levering, goede prijs!
Ik had een nieuw under armour pak besteld voor mijn vriend zijn verjaardag, supermooi! De betaling ging vlot en de verzending al helemaal snel, had het de volgende dag al binnen! ik ben fan
Goed kwaliteit en snelle levering !
Goede kwaliteit en snelle levering
Snelle levering en prima kleding
Top winkel alles was goed
Zo lang gezocht naar passende LANGE broeken=> volop keuze bij de Soccerfanshop. De kwaliteit is er goed; kleuren en vorm blijven prima, ondanks het vele wassen. AANraders voor moeders met LANGE puberzonen
Bestellen vaker hier voor de jongens. Altijd mooie kwaliteit dat lang mee gaat voor een mooie prijs, vaak aanbiedingen.
Perfecte kwaliteit en snel bezorgd klantenservice staat altijd klaar om te helpen
Mijn ervaring: alles klopt van moment van bestellen tot aan thuis en dat binnen een dag zoals beloofd en het bestelde item klopt tot aan de naad met hoe omschreven!
Wat daar boven staat
Super snelle bezorging en makkelijk te bestellen. Ziet er perfect uit en draagt heerlijk.
Online shoppen ging makkelijk. Product voldoet aan de verwachtingen zoals gepresenteerd op de website. Snelle levering. Kortom dik tevreden.
Goede service en zeer snel met bezorgen
Altijd goede service bij soccerfanshop, De pakken die ik heb besteld zijn perfect op tijd geleverd. Zeker aan te bevelen.
Ik had hier een trinna gekocht en was heel goedkoop (alleen jammer dat hij te groot was) was volgende dag binnen, dat is ook niet overal, dus ben erg tevreden. Btw ik ben nu skeer dus al ik mijn aankoopbedrag terug win zou dat helemaal mooi zijn
Echt ze denken met je mee zodat de klant op nr 1 staat, zo fijn!!! En alles versturen ze echt snel!!!
Top trainingspakkie
Snel geleverd. Fijne site en goede aanbiedingen!
Het product werd optijd geleverd en de resultaten waren boven verwachting
Ik heb besteld bij soccerfanshop en achteraf betaald met Klarna Nou nooit meer ik krijg bij het retour sturen een giftcard zonder daar voor gevraagd te hebben heb ik hier voor gemaild nou dat ging goed afgesproken dat ik dan gewoon via Klarna het bedrag betaal Zet ik het retour uit bij Klarna krijg ik een dikke rekening die totaal niet klopt Ik ben hier al bijna een week voor aan het mailen want op een andere manier kun je ze niet bereiken maar ze lezen de mails niet goed en krijg steeds het zelfde antwoord er is niemand die de moeite doet om dit samen met je op te lossen antwoord op je mail duurt elke keer weer een hele dag In een woord schandalig