Snellle bezorging
Meerdere keren iets besteld, altijd tevreden!
Ik ben tevreden met mijn Under Armour trainingspak! Vanaf het moment dat ik het uit de verpakking haalde, viel de hoge kwaliteit van het materiaal op. Het pak voelt licht en comfortabel aan, maar ziet er toch stevig en duurzaam uit. En was de volgende dag meteen in huis ondanks kerstdrukte van nu.
We zijn blij om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad. Bedankt dat je de moeite hebt genomen om dit te delen β we waarderen het echt π
Ik had hulp nodig, telefoon nr is afgesloten? Niemand die op mail etc reageert.
Bedankt voor je bericht. Wij hebben inderdaad geen telefonische klantenservice. Je kunt ons echter altijd bereiken via [email protected] . Op werkdagen reageren wij binnen 24 uur. We helpen je daar graag verder!
Alles waarmee ze adverteren klopt voor 100%, bestelling heel snel binnen gekregen kwaliteit van product uitstekend. Alles naar wens ! ga zo door als webshop ! Ik heb geen een minpunt.
Mijn ervaring met soccerfanshop is al jaren uitstekend!
De keuze is groot. Niet de standaard wat je in de meeste winkels ziet. Dus ook als je eens wat anders wilt. Een aanrader
Ik had de bestelling snel in huis. Het pak heeft een goede pasvorm en ziet er goed uit.
Wat een fijn zittend en warm trainingspak van mijn favoriete engelse club de Spurs, mooie kleuren en ook nog eens ruim voor de helft van de prijs en netjes op tijd geleverd Marco
Snelle en betrouwbare levering
Supersnel geregeld en werd goed van de voortgang op de hoogte gehouden! TOP!
Broek was snel geleverd maar helaas te klein en niwt groter te bestellen. Broek geretourneerd. Jammer dat je voor een pakketje retourneren moet betalen, zowel bij soccerfanshop en klarna. Geintje geeft me 11 euro gekost.
Bedankt voor je review en het delen van je ervaring π We lichten dit graag even toe. In ons retourportaal bieden wij 3 retourmogelijkheden aan: Geld retour β hierbij zijn de retourkosten voor eigen rekening. Deze bedragen bij ons β¬6,75 (dus geen β¬11). Gratis retourneren in onze winkel in Breda β hier zijn uiteraard geen kosten aan verbonden. Store credit β deze optie is volledig gratis en bovendien nemen wij hierbij ook de retourkosten voor onze rekening. We hopen dat dit meer duidelijkheid geeft. Mocht je nog vragen hebben, dan helpen we je uiteraard graag verder! π
Super snelle levering
Leuk pak en snel bezorgd!
Altijd top en snel bezorgd , ben al jaren fan
Ik heb van de week twee trainingspakken besteld die in de sale waren. De volgende dag voor 12 uur βs middags waren ze al in huis, top dus.
Snel levering .
Makkelijk te bestellen , en ondanks deze feestdagen snel geleverd! Top.
Ik had het besteld in de avond en volgende dag werd het al bezorgd het ging razendsnel. Het een top trainingspak
Altijd goeie kwaliteit. Snelle levering. Bestel een paar keer in het jaar, en nooit problemen met de levering. Voor iedereen bestel je kleding hier.
Ik heb een trainingspak besteld van lactose en die is van goeie kwaliteit en zit super lekker, ook was de levering super snel en was het netjes verpakt.
Mooie producten, goede prijs en super snel geleverd!
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.