Product besteld en betaald, maar nooit ontvangen. Klantenservice slecht bereikbaar en reageert niet op verzoek om telefonisch contact op te nemen. Wimpelt uiteindelijk alle verantwoordelijkheid af. Waardeloos bedrijf!!!
Ik stuur2 artikelen reoirin de originele verpakking e onbeschadigd ingepakt. Krijg ik een mail waar in staat dat ze het niet retour kunnen nemen ivm een beschadigd artikel. Vraag ik om foto's krijg je geen reactie. Telefonisch niet bereikbaar.
Gisteren besteld vandaag ontvangen.
Mooie producten met mooie aanbiedingen
Echt heel snel besteld en ook snel geleverd
Ik heb een trainingspak gekocht dat was te geoot, op de website heb ik gelezen dat als je iets retour stuurt voor een andere maat of product dan hoef je geen retourkosten te betalen. En ik heb bij het retouren erbij vermeld dat ik een maat kleiner wilde en toch moest ik de retourkosten betalen en moest ik opnieuw de trainingspak bestellen
Helaas dat het zo moet zijn. Heb een Nike Tech pak ( donkerblauw ) besteld, pak is goed en het past allemaal, heb hem in Mei 2025 gekocht, heb de trainingspak maar totaal 4 keer gedragen en 1 keer gewassen ( binnenstebuiten gewassen ) helaas is de trainingspak om één of andere reden gaan verkleuren ( heel jammer ). Ik heb contact opgenomen met Nike zelf en verteld over de probleem van mijn Tech pak en gezegd waar ik het heb gekocht, want Nike heeft namelijk 2 jaar garantie " no matter what " op al hun producten. Helaas valt de winkel Soccerfanshop niet in de garantie over hun producten want schijnt dat Soccerfanshop producten van Nike verkoopt wat overblijfsel is vandaar dat ze het iets goedkoper aanbieden. Dus mocht je bij Soccerfanshop iets kopen van Nike dan weet dat je geen garantie hebt bij Nike zelf. En helaas geeft Soccerfanshop mij ook geen garantie op mijn Tech pak wat ik bij hun heb gekocht. Word gewoon gezegd dat het allemaal buiten de garantie valt, wat volgens mij zware onzin is. Dus mensen aub pas op met je aankoop bij Soccerfanshop, doe je huiswerk eerst goed voordat je iets koop, want garantie bij Soccerfanshop shop kan je verre niet verwachten bij hun. Jammer dat tegenwoordig allemaal zo moet gaan. Voor mij is het ook gelijk de laatste keer geweest dat ik hier heb besteld. Beste wat je kan doen is bij de officiële site van Nike , Adidas of Under Armor bestellen dan weet je 100% dat mocht er iets gebeuren met de product dat je nog altijd terug kan sturen en geld terug krijgen al is het 6 maanden of 1 jaar na je aankoop.
Maten kloppen niet, ik moet voor de verzendkosten zorgen, bij retour.
Goede kwaliteits trainingspakken en de maat tabel klopt precies.
Snelle verzending, netjes verpakt, duidelijke website, goede updates over verzendinformatie. Het artikel was te klein helaas, terug gebracht in de winkel, waar ik zeer vriendelijk werd geholpen door een aardige man, kortom heel tevreden met hoe klantvriendelijk en behulpzaam ze zijn. Hier zouden veel winkels en webshops een voorbeeld aan kunnen nemen.
Komen afspraken na
I like to order things from this store. Many choices,good quality and good prijs.
Snel bezorg , precies omschreven zoals op de webshop, heel blij ermee en dank aan soccerfanshop
Eerste ervaring bij soccerfanshop, super tevreden over de producten, de service en snelle levering! Ik ben een tevreden klant
Zeer goede service en prettige contact . Tas van Black Bananas is een echte eyecatcher, zeer mooi afgewerkt en heel blij ermee.
Altijd top service en top kwaliteit voor een goede prijs’
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fantastische aankoop – helemaal tevreden! Ik ben ontzettend blij met deze aankoop! Het product voldeed niet alleen aan mijn verwachtingen, maar overtrof ze zelfs. De kwaliteit is uitstekend, het werd snel en netjes geleverd, en het werkt perfect. Je merkt dat er zorg is besteed aan zowel het product als de service. Zeker een aanrader voor iedereen die twijfelt.
Super snel verzonden, mooie merken, leuke aanbiedingen.
Maandag besteld extra betaald voor dinsdag in huis nu nog steeds niks gehoord en gezien. Vind niet erg als het later komt maar laat het even weten en zet de optie uit voor de volgende dag in huis. 2,50 euro maakt me niks uit maar betaal er niet voor als ik weet dat het er dan toch niet is.
Snelle verzending, fijne site en de beste prijs
TOP niet meer en niet minder.
Heb het begin van de middag besteld en savonds om 8 uur had ik me pakketje binnen superblij snel geregeld en natuurlijk een top service
Mooie prijs Artikel was goed verpakt. Snel verzonden ondanks drukke seizoen.
Ik ben echt mega fan van soccerfanshop.nl, ik kan hier altijd goed slagen voor mijn kids. Mooie merken voor mooie prijzen en heel veel keus. De leveringen zijn super snel en altijd op tijd! Ik raad soccerfanshop zeker aan bij familie en vrienden.