Ruim aanbod,veel korting,lage prijzen,merken tegen spotprijzen..wat wil je nog meer..
Goede ervaring alles verloopt zoals het moet met een mooie korting twee mooie shirts weten te kopen. Voor vertrouwen en zekerheid haal je spullen bij Soccerfanshop.
Op zondag online besteld, dinsdag in huis Ik heb vaker besteld gaat altijd als gesmeerd
Ik vind dat soccerfanshop heel veel aanbiedingen heeft en veel merken zoals Cruyff en OTP heeft die niet standaard eruitzien als op andere sites. Soccerfanshop bied veel aan en altijd veel complimenten krijgt mijn zoon voor als hij weer met een trainingspak loopt van Soccerfanshop. Zeker een blijvertje.
hartstikke snel. zelfde dag geleverd en top kwaliteit. dankjewel! ga zeker meer op jullie website bestellen!!
Heerlijk pak, maat valt goed. Een echte aanrader!
Super snel geleverd en leuke acties
De service is top. Zeer snelle levering. Pakketje werd de volgende dag geleverd. Goede prijs.
Bij soccerfanschop.nl staat kwaliteit hoog in het vaandel. Ook service is buitengewoon, echt een aanrader voor te bestellen.
Ene dag besteld andere dag al in huis! Items netjes verpakt! Website goed en overzichtelijk! Top!
Snel en kwaliteitsvol
Ik heb onlangs 2 t-shirts en een trui besteld bij soccerfanshop helaas was alleen de trui goed omdat ik de 2 t-shirts te groot had besteld. Mijn trui is daarentegen wel echt fantastisch. Lekker warm en ziet er ook nog eens top uit!
Was binnen 24 uur geleverd. Goede kwaliteit en makelijk te bestellen. Gaan hier zeker meer en vaker bestellen. Ga zo door.
Wanneer ik weer een mail krijg van Soccerfanshop, zijn er altijd leuke/aantrekkelijke sales. Er zit altijd wel wat bij om mijn vriend mee te kunnen verassen! Ook hij is blij met de kwaliteit. Het zijn erg mooie spullen voor relatief lage prijs. Erg blij mee dus!
Mijn bestelling binnen de aantal aangegeven werkdagen mogen ontvangen keurig in een goede verpakking.
Erg blij met de aankopen, ruime keuze in merken. Vlotte en nette levering. Zal hier zeker nogmaals een aankoop doen!
De bezorging was snel alles liep naar wens
Vind jullie een zeer betrouwbare webshop.
Razendsnelle levering , mooie producten, ik kom zeker terug
Hele goede service snelle levering en groot aanbod, ik zal hier zeker vaker bestellen
Alles is netjes binnen gekomen en op tijd
Meerdere broeken, T-shirts en sweaters gekocht! Goed verpakt en super kwaliteit!
Leuk shirt van Carlo Colucci voor de verjaardag van mijn man gekocht. Hij is er erg blij mee, fijne stof.
Makkelijk en toegankelijk en voor zoveel verschillende dingen kan ik bij jullie terecht, goede producten, makkelijke bestelwijze en altijd snelle levering. Ik shop voor mezelf, niet voor anderen , maar ik zou het anderen wel aanraden.
Duidelijke site en pakketje was de volgende dag al binnen. Toppers