Kleding altijd in top kwaliteit, maten kloppen zoals beschreven en netjes en snelle service.
Ben blij dat ik mijn kleinzoon blij heb kunnen maken die binnenkort bij roda mag gaan voetballen amdat hij gescout is en pas 8 jaar is
Snelle levering, goede producten
Alles goed gegaan en op de hoogte gehouden ivm levering
Bestelling geplaatst bij soccerfanshop, de levering was snel en de kwaliteit van de kleding is goed. Bij mij waren er wat onduidelijkheden en hierover contact opgenomen met de klantenservice. Ik kreeg snelle reacties en ze zijn erg meedenkend. Erg tevreden over mijn aankoop bij soccerfanshop!
Super mooie kleding, komt netjes binnen en het duurt niet lang.. super blij mee !
Snelle levering en mooie kleding
Bestel al jaren bij soccerfanshop!! Artikelen en leveringen stellen nooit teleur!!
mijn pakketje werd snel geleverd en was een prettige ervaring met soccer fan shop alles naar wens
Snelle levering, duidelijke afspraken.
Snel en prima in orde
I LOVE YOU !!! (Soccerfanshop)
Goede producten en snel geleverd
Fijne zaak, snel verstuurd, makkelijke en duidelijke webshop met een groot assortiment
Voor een bepaalde tijd besteld, volgende dag in huis! Nou ik weet niet waar want heb besteld op 13-6-2025 Zou 14-06-2025 binnen komen en je raad het al! Heb mooi me kind teleur moeten stellen aangezien zijn spulletjes dus NIET zijn bezorgd
Mijn zoon is helemaal blij als hij iets mag uit zoeken van ons bij jullie.Hij wordt helemaal blij als het pakketje binnen komt.
Prima op tijd en alles netjes aangekomen!
Ik had vrouwen pak besteld krijg ik mannen kleding opgstuurd
De bezorger moet beter uitgekozen worden ,mijn pakket is gewoon in de portiek neergezet !!!Terwijl er duidelijk op staat huisadres en handtekening voor ontvangst.portiek deur staat altijd open toevallig dat een buurvrouw mee heeft genomen ,anders was ik een pakket van 300 euro kwijt!!
Product besteld en betaald, maar nooit ontvangen. Klantenservice slecht bereikbaar en reageert niet op verzoek om telefonisch contact op te nemen. Wimpelt uiteindelijk alle verantwoordelijkheid af. Waardeloos bedrijf!!!
Ik stuur2 artikelen reoirin de originele verpakking e onbeschadigd ingepakt. Krijg ik een mail waar in staat dat ze het niet retour kunnen nemen ivm een beschadigd artikel. Vraag ik om foto's krijg je geen reactie. Telefonisch niet bereikbaar.
Gisteren besteld vandaag ontvangen.
Mooie producten met mooie aanbiedingen
Echt heel snel besteld en ook snel geleverd