Binnenkort te zien in mijn video clip
Wat geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent! Dank je wel dat je dit met ons wilde delen. Jouw feedback geeft ons enorm veel energie en motiveert ons om dit niveau te blijven leveren. Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen 😊
Pak voor mijn zoon binnen gekregen maat was helaas te groot terug gestuurd,na een paar dagen een code gekregen zodat ik een andere maat kon bestellen! Het pak van under armour is nu binnen en mijn zoon is het ontzettend blij mee! Go3de service
Het is een frauduleuze webshop. Ik heb er twee keer problemen gehad. De eerste keer heb ik een bestelling geretourneerd, maar dit werd niet verwerkt, wat leidde tot grote problemen met Klarna. De tweede keer heb ik een trainingspak teruggestuurd, maar ik heb mijn geld niet teruggekregen; in plaats daarvan kreeg ik een giftcard. Contact opnemen is vrijwel onmogelijk: ze reageren niet op e-mails en het telefoonnummer werkt niet. Dit lijkt echt op een oplichtingspraktijk. Ik raad het sterk af om hier te bestellen.
Allereerst hartelijk dank voor uw bestelling en vervelend om te horen dat u tot twee keer toe problemen heeft ervaren. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Tegelijkertijd willen wij aangeven dat wij ons niet herkennen in het geschetste beeld in deze review. Onze klantenservice is bereikbaar via [email protected] en reageert doorgaans binnen enkele uren op werkdagen (maandag t/m vrijdag). Wat betreft de giftcard: hiervoor zijn doorgaans twee mogelijke oorzaken. Tijdens het retourproces in ons retourportaal kan er gekozen worden tussen terugbetaling of een giftcard. Het kan dus zijn dat u onbewust voor de keuze giftcard heet gekozen, of dat de retourzending buiten de termijn van 14 dagen door ons is ontvangen. Desondanks vinden wij het vervelend dat u deze ervaring heeft gehad en nemen wij uw feedback serieus. Wij hopen u in de toekomst alsnog een positieve ervaring te kunnen bieden en u opnieuw te mogen verwelkomen.
Mooi artikel en volgende dag ontvangen.
Zojuist under armour trainingspak binnen gekregen maar totaal verkeerde maat. Ik snap echt niet hoe dit kan. 164 en XL
Bedankt voor uw bericht en vervelend om te horen dat de maat niet is zoals verwacht. Dat begrijpen wij natuurlijk goed. Ik heb uw bestelling direct nagekeken en zie dat er in ons magazijn correct maat 164 is gescand en verzonden. Bij Under Armour worden kindermaten namelijk aangeduid met S, M, L en XL, waarbij XL overeenkomt met maat 164. Het kan dus verwarrend zijn, maar in dit geval gaat het om de juiste maat volgens de maataanduiding van het merk. Mocht het trainingspak toch te groot zijn, dan kunt u deze uiteraard kosteloos omruilen via ons retourportaal. We helpen u graag om de juiste maat te vinden.
Bestelling snel en overzichtelijk, bezorging ook top gedaan
Komt heel snel binnen en goede producten
Snelle levering, duidelijke communicatie en overzichtelijke website.
Fijne webshop met veel keus. Snelle levering. Retourneren gaat makkelijk. Is gratis als je kiest voor een tegoedbon. Deze bon is onbeperkt geldig.
Super snelle levering.
Snelle levering! Voor 24u
Overzichelijke site, snel besteld, afgehandeld en top geleverd. Merci
Top winkel zeer tevreden
Snelle verzending
Het is een nylon pak, en het zit zeer comfortabel. Loopt lekker en stof is goed, zeer zeker een aanrader
Top volgende dag al thuis bezorgd. Mijn zoon helemaal blij met zn asics trainingspak
Snelle levering, belofte komen ze na! Echt een toppagina!
Ik zag deze website, ik dacht wow deze prijzen krijg je bijna niet meer te zijn voor zulke leuke items. Ik kreeg het binnen en de kwaliteit is nog beter dan de prijs zelf. Ik blijf maar bestellen omdat deze site met de leukste soorten kledingstukken blijft komen. Wauw wauw wauw
Deze vest is mega fijn! Ben er super blij mee. Ik gebruik hem in het dagelijks leven en is heel handig om over mijn sportkleren te dragen. Daarnaast moet hij wel eerst keertje gewassen worden vanwege de pluisjes. Deze vest gaat zeker mee naar mij 5 maanden stage in Zuid-Afrika!!
Ik bestel hier al jaren, altijd goede service en snelle bezorging.
Tshirt voor mijn vriend besteld. Geweldig! Mooi item en super snelle levering. Ik ga hier zeker nog eens bestellen :)
Top goede prijzen goede verpakking snelle levering
Vandaag besteld morgen al in huis, Ik bestel vaker bij Soccerfanshop en ben altijd tevreden! Leuke kortingen en snel bezorgd!
Mooi verpakt, netjes met alles er op en eraan. hele snelle bezorging