Snel verzonden en super verpak. Het pak wat ik besteld heb zit al gegoten bij mijn vriend.
We zijn blij om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad. Bedankt dat je de moeite hebt genomen om dit te delen โ we waarderen het echt ๐
Goed snel bezorgd
Snel bezorgd ! En mooie kwaliteit pak voor mijn zoon . Makkelijke site om te bestellen en leuke acties !
Mijn ervaring is erg goed . Bestel er al jaren joggingpakken,trainingspakken en zomersetjes voor mezelf en de kids al moet ik zeggen dat het laatste jaar wel iets minder word qua style terwijl het aanbod groter is. Mis wat casual merken die er eerst wat meer waren. Ipv alles oversized.
Na mijn bestelling netjes mail gekregen hoe, waar en wanneer het artikel bezorgd zou worden. En het werd netjes afgeleverd, en het artikel was precies zoals op de afbeelding, maat was ook perfect! Hij is heel blij met zijn trainingspak!
Toch nog snel bezorgd
Besteld en volgende dag al geleverd. Goed verpakt.
Bevalt mij zeer goed.
Goede service en snelle levering
Het pak was een maat te groot en dit is meteen opgenomen en er word een nieuwe in maat kleiner geleverd
Snelle verzending en netjes verpakt Vaak scherpe prijzen
Fijne site en makkelijk. Mooi overzichtelijk met veel filter opties Tip, dat als je in je mandje op een product klikt dat je dan weer bij dat product komt. Zodat je je niet vanaf je mandje weer het product moet zoeken.
Heerlijk pakje! Mijn tracksuit zit super comfortabel en de kwaliteit voelt top aan. Levering was snel en netjes verpakt. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar een tracksuit die er goed uitziet รฉn lekker zit!
Prachtig pak voor mijn zoon gekocht
Super snelle levering en prachtige hoodies!
Snel binnen Besteld en volgende dag in huis. Hoodie besteld tegen een mooie prijs. We zijn zeer tevreden ik raad iedereen aan om hier te kopen.
Ik heb vaker spullen bij soccerfanshop gehaald, de service is top en redelijk prijzen, klanten service is top,kortom jullie zijn geweldig ik geef een negen als ik een cijfer zou moeten geven.
Besteld tijdens de black Friday drukte, maar super snel in huis. Mooi joggingpak waar mijn zoon heel blij mee is.
Heel tevreden met mijn bestelling. Topkwaliteit รฉn het was al binnen รฉรฉn dag in huis. Echt super service!
Artikelen op een avond besteld en dag daarna geleverd. En dat in de drukke weken van sint en kerst. Top service!
Mijn zoon wilde graag een trui deze hij hier bij soccerfanshop had gezien, na bestelling had ik deze dag erna meteen in huis. Super snel!
Levertijd was zeer snel en de broek&shirt waren van mooie kwaliteit en paste zeer goed
Geen klachten, retourbeleid ook erg goed.
Levering is snel en service is top
Sรผper 's avonds besteld volgende ochtend bestelling in huis
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ iedere stem telt.