In de eerste instantie goed

Had een trainingspak besteld die helaas niet meer in mijn maat er was dat kan gebeuren natuurlijk toen heb ik een waardebon gekregen nieuw pak besteld € 2,50 extra betaald zodat die dezelfde dag nog in huis is maar tot op heden nog niks ontvangen

Goede en snelle levering

Donderdag rond 22:00 uur besteld en de volgende ochtend al in huis. Top! kunnen veel websites een voorbeeld aan nemen.

Heb nog niks ontvangen

Ik moet al een mening geven maar gister zou het pakket bezorgd wodden alleen heb ik nog niks binnen helaas

• Beschrijf uw ervaring met het product Mooi
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Kwaliteit prijs dik in orde

Snelle levering en maten kloppen altijd

Retour en afhandeling

Bestelling geplaatst prima verzorgd, 1 item was wat te klein dus retour. Alleen zit nog te wachten op terug betaling, dat stukje is niet zo goed.

• Zou u het product aanbevelen? Ja

Goede communicatie en service. Binnen 1 dag ontvangen. Netjes op afhaalpunt geleverd volgens afspraak.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Mooie kwaliteit. Maat 176 wel erg groot, vergelijkbaar met andere bekende merken zit er erg veel verschil in. Dit gaat meer richting maat S/M herenmaat.

Mooi shirtje

Ga zo door

Super snel verzonden!

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Super!

Bizar retourbeleid!

Normaal gesproken erg tevreden. Maar na mijn laatste aankoop totaal niet meer. 3 sale items gekocht met een stel sokken om de verzendkosten laag te houden, 0,95 euro ipv 4,50 euro. De sale items vielen zeer ruim uit, wat verder niet benoemd was op de website (normaal M, zat als XXL). De sokken waren al niet te retourneren (geen idee waarom). Retourkosten 6,75 euro is veel maar bekend. Tot mijn grote verbazing moet ik nu 6,75 PLUS 3,55 verzendkosten betalen (4,50 - 0,95). Dus 10,20 euro!! Achteraf de oorspronkelijke verzendkosten aanpassen. Hoe bizar is dat? Nog nooit ergens meegemaakt.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Veeeel te groot, niet aangegeven bij het product op de website
  • Zou u het product aanbevelen? Nee

Snel

• Beschrijf uw ervaring met het product Top

Uitstekende ervaring!

Service en levering is perfect.

• Beschrijf uw ervaring met het product Perfecte pasvorm

Helemaal top

Gave kleding, veel keuze in maten en kleuren. Snel geleverd en keurig verpakt. Aanrader deze site.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Goede kwaliteit van kleding

Top producten

Simpel bestellen, snel geleverd. Top kwaliteit. Zeer tevreden.

• Beschrijf uw ervaring met het product Stevige, trendy sneakers
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

snelle levering en perfecte service

Goed ingepakt en snel geleverd top service

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Kwaliteit zoals ik gewend ben!

Wat een waardeloze service

Soccerfanshop heeft een leuk en ruim assortiment. Echter ben ik niet helemaal tevreden, jullie geven namelijk aan op de website: voor 23:59 besteld is morgen in huis! LET OP: dit is niet altijd het geval! Mijn bestelling is meerdere keren toch later gekomen. Als je erop rekent een bepaalde outfit te dragen of kado te doen, kan je hier ECHT niet op rekenen. Waar ik verder absoluut ook niet tevreden over ben is het retourbeleid. Er worden 3 opties gegeven, 1. Gift card, 2. Zelf naar winkel brengen, 3. Zelf opsturen en €6,95 betalen geld terug. Ik heb voor optie 1 gekozen vervolgens opnieuw een item met de ontvangen gift card gekocht en bijbetaald. Het ontvangen artikel is te klein en wil hem terug sturen met optie 3. Nu is dat echter niet mogelijk gek genoeg. Heb hierover gemaild en wordt echter niet meegewerkt Ik adviseer iedereen af om ooit nog wat te kopen bij deze oplichters!

• Beschrijf uw ervaring met het product Te klein,
  • Zou u het product aanbevelen? Nee

Snelle verwerking, aparte retourkosten

De bestelling werd snel verwerkt en verzonden. Helaas was 1 jas in maat S te klein en de andere in maat S wel passend. Bij het retour sturen naar een antwoordnummer werden retourkosten gerekend. Erg apart, want naar mijn weten is het gratis retourneren naar een antwoordnummer.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product De jas die ik heb gehouden was mooi en passend, de andere te klein en retour gestuurd.

Top webshop

Snelle levering, goede aanbiedingen en een snel en makkelijk retourbeleid.

• Zou u het product aanbevelen? N.v.t.

Informatie over levering klopt niet

Maandagavond besteld. Tot op heden nog steeds geen ontvangst of verwerking door post nl. Mail geeft aan woensdag levering maar er is nog steeds niks onderweg. En daar betaal je dan dik voor

• Zou u het product aanbevelen? N.v.t.

Elke bestelling klopt kwa maten ,ook zoals ze het om schrijven

• Zou u het product aanbevelen? Ja

Alles super netje en snel ontvangen toppie!

Site was netjes duidelijk en overzichtelijk . Heb een mooie winterjas gescoord voor mijn zoontje tegen een hele mooie prijs ! Heb de site gelijk opgeslagen in mijn favorieten! Gaan we zeker nog eens shoppen . Soccerfanshop Bedank! Groetjes, Martina

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Alles ziet er netjes uit zoals omschreven op de site top! Goede pasvorm en netjes afgewerkt.

Helemaal Bananas met mijn Black Bananasbestelling

Voor mijn kleinzoon op zoek naar een trainingspak Black Bananas en gelijk besteld voor een goede prijs. En hij is er helemaal door de snelle levering helemaal Bananas mee. Bedankt voor de supersnelle levering!

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Pasvorm en kwaliteit super

Top trui!

Trui is heerlijk zacht & ziet er netjes uit

• Beschrijf uw ervaring met het product Top
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Zo snel in huis, goed op de hoogte gehouden....

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Echt zoals afgebeeld en omschreven

Fantasties

Mijn kind was zo blij en trots!! Snelle levering goed kwalitijd kleding!

Een giftcard als terugbetaling

De bestelling was snel. Helaas paste niet alles dus 2 items retour gestuurd. Netjes aangegeven dat ik geld retour wil en nu geven ze aan dat ze een giftcard willen geven. Dat is iets wat ik niet wil en dat ook niet hoef te accepteren aangezien ik kopen op afstand heb gedaan. Ook is de retournering aanpassing bedrag niet gemeld bij klarna. Een mail gestuurd dus benieuwd of hierop netjes word gereageerd.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Mooie guess broek en tshirt

Haagdijk 35

4811TN Breda