Snelle levering top
Item wordt supersnel bezorgd. Ook de hulp om goede maat te kiezen is top.
Zeer correct!
Ik was door een mate over het dienst verteld, wat een TOP dienst/priducten/na zorg.
Snelle service, fijne klantenservice!
Prachtige outfit. Valt wel ruim voor slanke personen.
Genoeg keuzes,mooie kortingen en snel bezorgt
Super en fijne ervaring wat je besteld volgende dag in huis
S' avonds besteld, binnen 24 uur binnen. Van de Soccer Fan Shop kun je op aan!
Goede service en erg blij mee. Mooi op tijd. Mijn zoon is er erg blij mee. Kunnen jullie trots op zijn
Lekker snel geleverd in deze kerstperiode een product was precies wat ik er van verwacht !
Wat een schitterende winkel ,en vriendelijk personeel Ruim assortiment voor elk wat wils 2 hele mooie pakken gekocht , helemaal blij mee
Shirt besteld dag erna gelijk in huis, kijken welke maat je hebt gaat ook handig via de site. Zeker een aanrader!
Mooie artikelen!! Goede snelle service!! Aanrader!! Ik bestel er zeker vaker!!
Goede kwaliteit, hele snelle service, en de aanbiedingen ook top. Ik blij, vrouw blij wat wil je nog meer
Ik heb 2 pakken besteld voor mijn zoon. Erg mooi, snel verzonden en omdat ik 1 pak heb teruggestuurd maar ook graag een nieuwe bestelling wilde plaatsen, had ik een paar vragen. Deze werden via de mail, snel en duidelijk beantwoord! Kortom, de volgende keer bestel ik zeker weer!
Nog nooit problemen gehad met bestellen Top!
heb alles goed ervaren levering was top had hem de volgende dag al in huis dus ik ben zeer tevreden
Ik had voor de kerst bij jullie cadeautjes besteld en onder de boom gelegd.. Ik was zo enthousiast en blij, dat ik gewoon niet kon wachten tot kerst en alles meteen heb gegeven.. Zo leuk jullie webshop!! Ik ben fan.
Last minute nog iets nodig voor 5 december! Blij verrast met de leveringsvoorwaarden en -snelheid! Knap hoor ook rond de drukste tijd van het jaar! Goed geregeld!
Snel en makkelijk
Erg blij met mijn aankoop ! Bedrijf komt afspraken na !
Ik vind het echt een super fijn trainingspak. Hij was ook heel snel binnen. Ik heb dus een super goede ervaring gehad
Was erg tevreden snel geleverd en goede kwaliteit en niet duur.
Veel keuze Makkelijk bestellen Mooie kwaliteit Leuke kleur Goede prijs Snel in huis