Top online shop kwalitatief goede producten. En tot nu op tijd geleverd.
Top kwaliteit voor een goede prijs
Snelle verzending mooie prijs
Goede service snelle levering en kleding top kwaliteit
Altijd snel optijd en goed Heb al meerdere keren besteld en nooit problemen gehad
Fijne winkel om te shoppen, kom hier al jaren. Als er iets met de kleding is word het altijd netjes opgelost.
Wauw, ontzettend bedankt voor je geweldige review! π We zijn zo blij dat je tevreden bent! Je enthousiasme maakt ons echt gelukkig! π Tot snel!
Dinsdag besteld en woensdag in huis. Kortom top.
Mooie merken redelijke prijzen en snel bezorgd Ook als je retourneert Top de soccerfanshop!
De klantgerichtheid was top, het proces ging precies zoals ik wil dat het gaat!
Product is het zelfde als op de fotoβs en goede kwaliteit! altijd top bij jullie!
Je wordt als consument lekker gemaakt met een dode mus! Waardeloos bedrijf!
Bedankt voor uw review. Ik heb onder uw naam gezocht, maar helaas geen bestelling kunnen vinden. Hierdoor kan ik niet specifiek op uw case ingaan, maar ik wil graag onze werkwijze uitleggen wanneer een klant aangeeft dat een bestelling niet geleverd is. Wij kijken eerst naar de informatie van de track & trace. Als de track & trace aangeeft dat de bestelling is geleverd, stellen wij een onderzoek in bij de bezorgdienst. Mocht daar blijken dat er onregelmatigheden zijn, dan sturen wij een nieuwe bestelling. Als uit het onderzoek geen afwijkingen blijken, gaan wij ervan uit dat de bestelling is ontvangen. Ondanks de negatieve ervaring hopen wij u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen op ons platform.
Er stond op de website vandaag besteld morgen in huis en dit klopte ook dus hier ben ik heel blij mee. Retourneren gaat ook heel makkelijk ik had iets te klein gekocht en dit was ook zo geregeld. Kies je voor een tegoed bon in plaats van voor geld terug hoef je niet eens kosten te betalen voor het retourneren ik had hier nog niet besteld maar zal het zeker vaker gaan doen! Je krijgt ook een barcode die ze bij een postnl kunnen scannen dus je hoeft ook niks zelf uit te printen en op de doos te plakken.
Deze website is perfect voor mijn partner. Je krijgt precies wat je ziet op de foto. Ik ben tevreden met de artikelen die ik heb gekocht.
Na het bestellen gelijk bevestiging op de mail. Volgende dag al in huis, netjes ingepakt en wel !!
Mooie kwaliteit, snel geleverd en een leuke prijs!
Vest besteld maar kwam binnen met een beschadiging, mail gestuurd en direct reactie en prima opgelost!
Al meerdere malen besteld. Mooie kwaliteits kleren. Zeer snelle levering.
Vandaag bestelt morgen in huis! Top service en top site, overzichtelijk en makkelijk alles te vinden
2 shirtjes besteld super snel geleverd en ook goede kwaliteit. Ruim tevreden!
Super tevreden met de mooie en goede kwaliteit kleding ik zou zeker meer daar choppen voor een super prijs
Regelmatig koop ik van deze webshop en bijna altijd tevreden.
Bestelling geplaatst op zaterdag, 3 dagen erna al mijn bestelling ontvangen. Netjes en goed verpakt! Top :)
Voetbalsokken waren de volgende dag binnen. Goede en snelle service!
Precies goed...net als in de omschrijving