Ga zo door
Super bedankt voor je geweldige review! π We zijn zo blij dat je tevreden bent! ππΌβ¨ Je hebt onze dag gemaakt! ππ«
Elke keer weer vriendelijk, goede kwaliteit en mooie prijzen :)
Vlot bezorgd Mooie kwaliteit
Altijd leuke trainingspakken hier besteld omdat er snel wordt geleverd
Besteld volgende dag in huis maat niet goed terug gestuurd. Binnen 2 dagen afgehandeld. Maat kleiner besteld zeer snel in huis nu past het wel erg blij mee. Top service Snelle levering Kortom goed geregeld.
Super tevreden! De afgelopen jaren meerdere malen kleding besteld, altijd een goede service, altijd een goede prijs!
Ik vind het leuk slke producten ,en goede kwaliteit en snel bezorgd ...
Klant 6,50 laten betalen voor retourzending is zeer klantonvriendelijk. Enige en laatste keer geweest dat ik hier wat heb besteld.
Allereerst willen wij u bedanken voor uw review. In ons retourportaal heeft u twee opties: bij de keuze voor geld retour betaalt u inderdaad zelf de retourkosten. Als u kiest voor een voucher of om te ruilen, is het retourneren kosteloos. Wij geven deze informatie overigens altijd vooraf duidelijk aan. Helaas ligt de tijd van gratis retourneren, door de minimale marges in de e-commerce, achter ons. Wij hopen op uw begrip en kijken ernaar uit u snel weer terug te zien op ons platform.
Mooi goedkoop en snelle levering
Super tevreden een dikke 10
Tot op heden komen de bestellingen volgens aangeven tijd aan, advies maat klopt ook
Alles zeer snel ontvangen. Al de 3de bestelling dat ik hier heb gedaan . Grote collectie en veel keuze .
Heel tevreden over de kwaliteit die ik heel belangrijk vind Snelle levering en ruime keuze
- Goede Service - Optijd geleverd
Snel geleverd, prachtige producten
Helemaal mooi. Aanrader.
Goed product (trainingspak) netjes verpakt.
Heel tevreden, snelle levering en overzichtelijk!
Super snel geleverd
Ik koop altijd wel een paar dingen. Mooie merk kleding voor een schappelijke prijs!
Super mooi product voor een mooie prijs. Hoodie zit perfect en heerlijke zachte stof.
Liverpool trainingspak voor m'n zoontje besteld. En de volgende dag al in huis. Hij is er helemaal trots op, moet hem aan als hij gaat voetballen, met naar school gaan of lekker thuis. Krijg het pak bijna niet uit bij hem. Mooi trainingspak.
Altijd nette pakken Leuke kleuren en de maat is goed
Hey topper! π Heel erg bedankt dat je deel uitmaakt van onze community en de tijd hebt genomen om feedback achter te laten! π¬ Je input is voor ons echt goud waard en helpt ons om steeds beter te worden. We waarderen je ontzettend! π Keep being awesome! πβ¨
Kon alles vrij gemakkelijk vinden en de prijs product verhouding is ook goed.
Overall good experience, easy order, fast delivery, will order again.