Ik koop altijd wel een paar dingen. Mooie merk kleding voor een schappelijke prijs!
Super mooi product voor een mooie prijs. Hoodie zit perfect en heerlijke zachte stof.
Liverpool trainingspak voor m'n zoontje besteld. En de volgende dag al in huis. Hij is er helemaal trots op, moet hem aan als hij gaat voetballen, met naar school gaan of lekker thuis. Krijg het pak bijna niet uit bij hem. Mooi trainingspak.
Altijd nette pakken Leuke kleuren en de maat is goed
Hey topper! π Heel erg bedankt dat je deel uitmaakt van onze community en de tijd hebt genomen om feedback achter te laten! π¬ Je input is voor ons echt goud waard en helpt ons om steeds beter te worden. We waarderen je ontzettend! π Keep being awesome! πβ¨
Kon alles vrij gemakkelijk vinden en de prijs product verhouding is ook goed.
Overall good experience, easy order, fast delivery, will order again.
Topp
Fijne jas, voor een leuke aanbiedingsprijs.
Had een bestelling geplaatst na 2 dagen binnen. Helemaal blij mee
het trainingspak zit echt heel lekker ik ga zeker nog eentje bestellen in de toekomst!!
Goedemiddag, Ik heb op zondag 2 maart 2025 een sweater besteld van het merk Croyez en betaald. Vervolgens krijg ik keurig een bevestiging van betaling en dat mijn order is verwerkt MAAR GEEN track&trace code om mijn bestelling/levering in de gaten te houden (verzender is PostNL). Bij alle webshops waar je een bestelling plaatst én betaald, krijg je direct of iets later zo'n track&trace code. Je ziet wel op de factuur een leverdatum maar je krijgt bij Soccerfanshop géén track&trace code. Het is nu zaterdag 8 maart en ik heb nog steeds mijn bestelling niet ontvangen en ik weet ook niet waar mijn bestelling is. Waardeloos!
Allereerst willen wij u hartelijk bedanken voor uw bestelling en het achterlaten van een review. Het is voor ons van groot belang om ook bij minder positieve feedback te horen, zodat we onze processen kunnen verbeteren. Ik heb geprobeerd uw naam te zoeken in ons systeem, maar helaas kan ik geen bestelling of communicatie terugvinden in onze back-end of e-mail. Graag contact opnemen met [email protected], zodat wij het een en ander na kunnen kijken. De track&trace code is normaal gezien geheel geoptimaliseerd. Het kan natuurlijk ook zijn dat deze in uw spambox terecht komt. We hopen dat uw situatie inmiddels opgelost is en zouden het geweldig vinden om u snel weer op onze website te mogen verwelkomen, zodat we uw vertrouwen kunnen herstellen.
Goede prijs ,snelle levering .
3 jassen besteld om een keuze te maken, ze werden snel geleverd. Na de keuze van mijn zoon, de andere 2 terug gestuurd zonder moeilijkheden. De afhandeling daarvan was ook binnen een week geregeld! En het allermooiste: ik heb een happy kind met een onwijs stoere jas!
Superkwaliteit
Vaak mooie aanbiedingen, mooie merken, snelle levering. Ik bestel al jaren hier en ik kan dit absoluut iedereen aanbevelen en dat doe ik regelmatigβ¦
Ruim aanbod en leveren snel naar verwachting.
Snel geleverd alles zoals het hoort te gaan
Fijne webshop om online te shoppen. Duidelijke fotos en voor en prima prijs !. Alles wordt netjes en op tijd verzonden. Kortom mijn nieuwe favoriete shop.
Was echt de andere dag al binnen Super mooi pak en goeie kwaliteit Volgende keer weer via deze site bestellen
Super fijne wibsite volgende dag was mij pakketje al binnen en wat was me tas super mooi! En ben er zeker blij mee ik raakt zeker aan om hier te bestellen.!
Snelle levering en netjes verpakt
Ik Hou Van Jou !!! I LOVE YOU !!! Je T'aime !!! Seni Seviyorum !!!
Altijd snel in huis en goeie qwaliteit spullen soccenfanshop my place 2 shop
Fijne webshop met mooie producten en leuke aanbiedingen. De maattabellen missen alleen een vrouwelijke sectie. Wel dames/unisex producten maar geen vrouwelijke maatvoering is jammer. Verder super tevreden over de webshopp!