Filters

7

Gaat verspilling tegen

Er is al een mooi product, maar er is altijd ruimte voor verbetering. Het correctbook heb ik nog nog enkele dagen in gebruik, maar dit zijn mijn bevindingen tot nu toe: -Ik heb de harde kaft genomen. Maar merk dat deze in de tas al wel snel een vervorming heeft. Denk ook eens aan een leren omslag of hout. Personalisatie keuzes vinden mensen ook fijn en leuk. Denk aan foto’s uploaden of in hout en leer een afbeelding branden/snijden. -Er worden 20 pagina’s bij de eerste set geleverd in dezelfde uitvoering (blanco/ gelinieerd). Een betere persoonlijke beleving kun je bewerkstellen door de cover van correctbook leeg aan te biede. Klant kan zelf de correctbook met max 40 pagina’s vullen met bladzijden wat hem het beste past. De pakketjes van 5 pagina’s is prima. -Als je gebruik maakt van de tabbladen dan gaat het elastiek over een tabbladpagina. Deze vouwt dan om. Dit is niet gewenst. Het elastiek wil je echter wel blijven gebruiken om de correctbook goed gesloten te houden voor bescherming van de pagina’s. -Een pakket met 10 tabbladen zou een aanvulling zijn. 2 van 5 tabbladen kan, maar dan heb je te maken met dezelfde kleuren en dat de tabbladen elkaar overlappen. -Voor het bewaren van je doekje bij je correctbook mag wat op bedacht worden. Nu stop ik deze onder het elastiek. Als het correctbook in je tas stop is de buitenkant om zo’n doekje te bewaren niet ideaal. Raakt los, verschuift of vouwt dubbel waardoor het veel ruimte inneemt. Aan binnenkant zou beter zijn, maar daar is geen mogelijkheid voor. -Het weggummen van de inkt kan ik nog niet echt beoordelen. Daarvoor gebruik ik hem te kort. -Het gebruik te aanzien van hoe lang houd de pagina stand na veelvuldig gebruik kan ik ook beoordelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

super!!

Ik had al een to do book en was daar al erg tevreden mee. Nu een ringband gekocht met meerdere pagina's en verschillende kleuren pennen erbij. Erg makkelijk in gebruik en ook nog eens voor een goed doel.

 • Aanbevelen? Ja
8

Perfect om alles goed bij te houden, te wissen en op te slaan.

Fijn boekje. Je hebt er maar 1 nodig. Het weg vegen is soms veel werk als je veel weg te vegen hebt. Met een klein beetje water gaat het beter. Ik maak liever eigen foto's dan de app te gebruiken, die zijn vaak donkerder en niet altijd scherp. Goed ook dat je bladen en pennen bij ken bestellen. Voor mij geen ander notitieboekje meer.

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal mijn ding

Ik ben dol op dit notitieboek, deze voor mijn zus gekocht. Ik heb er al een wat langer, gebruik niet anders meer. Ik ben dol.op schrijven in dat schrift, weer makkelijk verwijderen en opnieuw. Behalve papier besparen kan ik er ook beter mee plannen. Kan het dus iedereen aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Mooi boek met super App

Mooi schrift, stevig en compact. Met Correctbook schrijf ik fijner dan verwacht, had gedacht dat het even wennen zou zijn, aangezien het niet op normaal papier is, maar dat valt zeer mee. Het gebruik van de app is ook wel fijn, maar wat meer of betere uitleg van de app zou wenselijk zijn. Heb nu nog soms wat problemen met het fotograferen van de geschreven tekst in de correctbook. Maar verder een super schrift en onderneming

 • Aanbevelen? Ja
9

De beste product voor mijn gebruik

Ik kocht twee A5 formaat correctbooks. De ene voor mezelf en de andere als cadeau omdat ik een grote fan van het product ben geworden. Ik schrijf altijd lijstjes en conspectus voor mezelf op die even later niet meer bruikbaar zijn. Voor het gebruik van een correctbook heb ik veel papier/notitieboekjes weggegooid! Nu is het zoveel makkelijker en duurzamer. De enige minpunkt is dat de hardcover versie duur is. Ik merkte na kort gebruik dat omdat de hoezen zijn als de bladeren ertussen, ze niet erg stevig zijn om lang gebruik te verdragen. Immers, om jouw gewone correctbook te beschermen tegen het in- en uittrekken van jouw tas en vocht, is het raadzaam om het in een map te stoppen voordat je gaat het in je tas dragen.

 • Aanbevelen? Ja
10

snel, mooie producten en je helpt anderen!

snelle levering, prima producten en je helpt anderen en de natuur door je aankoop. In plaats van kasten vol schriftjes, samenvattingen,... staat alles nu netjes op mijn onedrive. Je maakt je samenvattingen, neem er een foto van en bewaard deze zoals je wil. Dankzij je gsm kan je alles overal raadplegen. De to-do lijst hangt uit in de keuken. Zo kan iedereen de taakjes zien en afwerken. Ideaal voor mij!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een geweldig product

Een mooi en duurzaam product. Gebruik het voor mijn werk en als boodschappenlijstje. Nooit geen losse blaadjes meer die overal rondslingeren. Pennen zijn ook fantastisch, schrijven erg lekker. Snelle verzending en goede service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hartikke fijn product en dan ook nog een goed doel steunen... Wat wil je nog meer

Wat kan ik met zeggen dan mijn titel regel...

 • Aanbevelen? Ja
10

Top producten met daarbij ook nog kinderen in Afrika helpen met correctbooks!

Ik ben fan van Correctbook omdat de producten super zijn, de service zowel aan de telefoon alsook per mail erg vlot en prettig verloopt en daarbij is het helemaal geweldig dat er zo min mogelijk CO2 uitstoot plaatsvindt door de productie daar plaats te laten vinden waar de boekjes gebruikt worden. Ik bestel met enige regelmaat boekjes om ze als kadootje weg te geven aan familie en vrienden en kan dan meteen mooi correctbook te promoten.

 • Aanbevelen? Ja
10

TOP!

Super blij mee, dol op (to-do)lijstjes en heerlijk om weg te wrijven

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service!

Ik ben echt fan van Correctbook. Ik geef ze ook graag cadeau. Bij mijn laatste bestelling zat een aantal bladen met stippels. Een misdruk. Ik heb zonder problemen nieuwe pagina’s gekregen. Echt top! Ik blijf fan en zal dit geweldige product cadeau blijven doen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijn schrijfspul en doodlemateriaal

Vergelijk het met een potlood, zonder alle gumvegen.

 • Aanbevelen? Ja
7

Net als papier

Een fijn notebook waarop je inderdaad schrijft zoals op papier. Fijn dat je hem zelf in kunt delen met tabbladen en type bladzijden. Ik heb soms wel dat de pen hapert (hou hem wellicht te schuin) en het sponsje achterop maakt niet heel goed schoon, maar het doekje lost dat perfect op. Het zou leuk zijn als de app wordt uitgebreid (tegen betaling) om geschreven notities om te zetten naar getypte tekst en dat de app zou kunnen comminuceren met de laptop.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top uitvinding!

Weg met al die losse blaadjes, we gaan voor milieuvriendelijk. En wat geweldig dat je door de aanschaf kinderen helpt in hun ontwikkeling. Ik ben fan en raad het iedereen aan. Zou mooi zijn als bedrijven de reguliere kladblokken vervangen door een Correctbook.

 • Aanbevelen? Ja
10

snelle verzending

Snelle verzending, om 15.55 uur besteld, volgende dag 12.00 uur in huis. Mooi materiaal!!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Handig om altijd bij de hand te hebben

Ik heb inmiddels meerdere correctbooks. Zowel thuis als in de auto. Soms is het belangrijk de inhoud te bewaren en dat doe ik door ze dan als pdf op te slaan. De rest is vaak voor kort gebruik. Belangrijk voor mij was en is dat het tevens een bijdrage levert aan de ontwikkeling van kinderen in gebieden waar deze niet of moeilijk aan schriften kunnen komen. Toevallig ontving ik vandaag de mail dat de cover in plastic gaat verdwijnen en van papier gaat worden gemaakt, prima voor het milieu!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed boek

Ik heb er twee, een voor mijn dochter, die net leert schrijven. Het nadeel is dat ze links is, dus dan ga je soms over je handschrift natuurlijk en dan is het niet altijd droog genoeg. Ik had hem laatst mee tijdens een Wildpluk wandeling en omdat ik een beetje zweet handen had veegde ik het soms ook wat uit. Maar verder erg tevreden, schrijft fijn en bespaard een hoop papier

 • Aanbevelen? Ja
10

Handig

Voor elke opdracht een apart boekje. App is fijn (voor belangrijke aantekeningen die even bewaard moeten blijven).

 • Aanbevelen? Ja
8

Mooie vervanging voor al mijn notitieboekjes en blaadjes

Tijdens mijn werk als verpleegkundige in de wijk moet ik altijd veel opschrijven. Dingen die belangrijk zijn om te onthouden, die ik niet mag vergeten en die ik nog moet doen. Altijd had ik verschillen notitieboekjes in gebruik en dan nog eens aan heel aantal losse blaadjes met van alles erop gekrabbeld. Sinds enkele dagen een correctbook in gebruik en ik ben om... Heb een A5 formaat dus makkelijk mee te nemen. Gelijk week pagina's, tot do lijsten en tabbladen besteld. Nu kan ik alles in het correctbook noteren. En als ik iets gedaan heb, veeg ik het uit en is het weg. Heerlijk praktisch en overzichtelijk

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer handig tool om aantekeningen te maken.

Zeer duurzaam om je aantekeningen te maken en je bespaart er bomen door. Via de app gelijk de aantekeningen digitaal archiveren. Heel mooi.

 • Aanbevelen? Ja
10

de volgende dag al bezorgd

snelle bezorging, top

 • Aanbevelen? Ja
8

Voldoet bijna aan alle verwachtingen

Heb in de loop van 1,5 jaar vier Correctbooks gekocht. Het is inderdaad Endless Writing. Uitvegen gaat gemakkelijk met een doekje of sponsje. Je veegt wel soms iets per ongeluk uit met je vinger. De pennen schrijven wel lekker, maar drogen vrij snel uit tijdens het schrijven. Het beste is om iets te schrijven, dan gelijk de dop er weer op te doen. Gebruik de Correctbooks nu voor korte aantekeningen en takenlijstjes op mijn werk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel mooie producten

Fijne overzichtelijke website. Snelle levering en de producten zijn duurzaam en zoals getoond/beschreven.

 • Aanbevelen? Ja
8

Superhandig, duurzaam, goede doel!

Het correctbook bespaart me heel wat papieren nota's en schriftjes. Het gebruik van de 'to do-blaadjes' gebruik is zowel professioneel (aan de voorkant) als professioneel (aan de achterkant). Geen gekribbel meer op lijstjes, notities die niet meer nodig zijn, onmiddellijk wegvegen. De app nog niet gebruikt maar ziet er wel handig uit!

 • Aanbevelen? Ja

Over Correctbook

Correctbook is een prijswinnende sociale onderneming die zich inzet tegen wereldwijd analfabetisme. Door de aankoop van een Correctbook stuur je hetzelfde oneindig uitwisbare schrijfmateriaal aan kinderen in ontwikkelingsgebieden. Voor ieder verkocht Correctbook, kan een kind uit ontwikkelingsgebieden drie maanden lang schrijven. Ieder kind schrijft uiteindelijk minimaal vier jaar.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd