Wat fijn dat alles zo soepeltjes is verlopen Marieke :) Nog veel schrijfplezier! Bedankt voor jouw bijdrage in de strijd tegen analfabetisme. Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Kijk, da's nog eens handig Paul. Samen maken we schrijven toegankelijk voor iedereen op de wereld. :) Nog veel schrijfplezier! Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Precies zoals het hoort Mark. Goed om te horen dat alles naar wens is gegaan :) Bedankt voor jouw bijdrage in de strijd tegen analfabetisme! Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Hoi Elly, Dank voor jouw mooie review en heel veel schrijf- en wisplezier van jouw Correctbook. Dus Post NL heeft jouw voorpret onbedoeld verlengd? ;-) Ja, als je erop zat te wachten is dat niet handig. Gelukkig heb je het nu in je bezit en bedenk dat zij ook maar hun werk doen. Groet - Mark
Hoi Ed, Dank voor jouw review! Mooie gelegenheid voor ons om toe te lichten dat het schrijven met onze pennen eigenlijk net zo'n fijne schrijfervaring geeft als een klassieke pen. Het is alleen wel even wennen: onze inkt is zo gemaakt dat het vloeibaar genoeg is om lekker mee te schrijven en tegelijkertijd snel droogt om vlekken tegen te gaan. Daarom vergt het enige discipline om meteen de dop terug te plaatsen op de pen wanneer je even niet schrijft. Zo droogt de pen niet uit. Nog een tip: zet de pen met de dop erop rechtop (dop onder). Dan zul je zien dat je iedere keer meteen van start kunt. Hopelijk helpt dit jou naar een nog betere schrijfervaring. Groet en veel schrijfplezier! Groet - Mark P.s. Onze producten zijn continu in ontwikkeling, we nemen jouw review daarom ook mee naar de collega's van product development. Als we nieuws hebben over onze pennen, lees je dit terug in onze nieuwsbrief. Hiervoor kun je je inschrijven op onze website, misschien een idee?
Ha Marry, Dank je wel! Precies zoals we het bedoeld hebben. Mooi om je aan boord te hebben en dank voor jouw bijdrage aan onze missie tegen ongeletterdheid in ontwikkelingsgebieden. Veel schrijf- en wisplezier Marry! Groet - Mark
Hoi Chanta, Dank voor je review. Yep, we versturen zo snel als we kunnen en bijna altijd is dat heel snel :-). Fijn dat je er blij mee bent, veel plezier ervan! Groet - Mark
Hoi Marieke, Wat leuk om te lezen en dank je wel voor jouw mooie review. Het is inderdaad bedoeld zoals je het omschrijft maar het is ook veel breder inzetbaar; wist je dat we ook to-do-, muziek-, recepten-, en weekplannerbladen hebben? Ook ons Forever Gamebook is heel populair. Zomaar een greep van wat we allemaal verkopen om bij te dragen aan onze missie tegen ongeletterdheid in ontwikkelingsgebieden. Veel schrijf- en wisplezier Marieke! Groet - Mark
Hoi Maaike, Wat top! Jij blij, wij ook blij :-). Veel schrijfplezier Maaike! Groet - Mark
Ha Sandra, Dank voor jouw review! Mooie gelegenheid voor ons om toe te lichten dat het schrijven met onze pennen eigenlijk net zo'n fijne schrijfervaring geeft als een klassieke pen. Het is alleen wel even wennen: onze inkt is zo gemaakt dat het vloeibaar genoeg is om lekker mee te schrijven en tegelijkertijd snel droogt om vlekken tegen te gaan. Daarom vergt het enige discipline om meteen de dop terug te plaatsen op de pen wanneer je even niet schrijft. Blij om te lezen dat je het niet opgeeft en ons product nog steeds aanbeveelt. Dank je wel, ook voor jouw bijdrage in onze strijd tegen ongeletterdheid in ontwikkelingsgebieden! Veel schrijf- en wisplezier Sandra! Groet - Mark
Beste Bea, Wat een mooie review, dank u wel! Fijn dat u het Correctbook na gedane arbeid blijft gebruiken voor de dagelijkse notities. Geniet van uw pensioen Bea! Groet - Mark
Ha Daphne, Hoorde jij ook die knal? Dat waren wij die door de geluidsbarrière heen gingen. ;-) Afgezien van onze mooie missie, waar jij nu ook aan bijdraagt, ons ruime assortiment met voor ieder wat wils, en de duurzame kwaliteit van onze artikelen, vinden wij echte service ook belangrijk. Daar hoort een vlotte aankoop en levering natuurlijk ook bij! Fijn dat we je blij hebben gemaakt en dank voor jouw review. Veel schrijf- en wisplezier Daphne! Groet - Mark
Ha Helena, Dank voor jouw uitgebreide review, nice! Al jouw punten worden gedeeld met de collega's van product development. Schrijf je anders in voor de nieuwsbrief, daar vind je alle ontwikkelingen. Nog vele jaren plezier van jouw Correctbooks en dank voor je ambassadeurschap! Groet - Mark
Ha Koen, Top! Dank je wel voor het mooie cijfer en fijn dat het zo goed bevalt! Voor ons is zo'n review na een jaar misschien nog wel belangrijker dan net na een aankoop. We zijn er dus erg blij mee, en ook met jouw bijdrage aan de strijd tegen ongeletterdheid. Veel schrijfplezier nog Koen! Groet - Mark
Ha Jules, Ai, een zes. Geen onvoldoende maar wel even slikken voor ons na al die tienen. En terecht! Want zonder jouw kritiek is het voor ons veel lastiger om onze producten vanuit gebruikerservaring door te ontwikkelen. Je zet ons dus weer even met de beentjes op de grond Jules. Dank je wel! Jouw kritiek geven we door aan onze productontwikkelaars zodat zij die weer kunnen meenemen. Als je wilt weten of er wat met je kritiek gedaan is, kun je je wellicht abonneren op onze nieuwsbrief om de ontwikkelingen te volgen. Evengoed veel schrijfplezier! Groet - Mark
Hoi Frederique, Wat een oprecht prachtige titel voor zo'n korte- maar allesomvattende review! :-) Je haalt de essentie omhoog en daar past inderdaad maar één woord bij; Top! Dank voor je mooie review Frederique, en mooi dat je meestrijdt met onze missie! Veel plezier van jouw Correctbook! Groet - Mark
Haha, mooi Vera! Welkom bij de fanclub ;-) en dank voor je mooie review! Fijn om je aan boord te hebben in onze strijd tegen ongeletterdheid! Schrijf- en wis-ze! Groet - Mark
Ha B, Kijk! Als jij tevreden bent, zijn wij het ook :-) Veel schrijfplezier! Groet - Mark
Hoi Lisa, Super om te lezen dat je graag met onze producten werkt! Vertel het door ;) Groetjes Gerda
:D leuk te lezen dat je onze producten graag gebruikt en er de voordelen van ziet! Heel veel schrijfplezier toegewenst! Groetjes Gerda
Dank je Herma voor de 10 die je ons geeft! We wensen je veel schrijfplezier toe! Groetjes Gerda
Ha Jan, Ja, zo kan het gaan. Mooi dat je het per toeval hebt ontdekt en het intussen omarmd hebt. Spread the word Jan! Dank voor je mooie review. Groet - Mark
Ha Henk, Yep, daar hebben we over nagedacht :-) En het werkt! Fijn dat je er tevreden over bent en dank voor de mooie 10! Veel schrijfplezier en zegt het voort! Groet - Mark
Hoi Judith, Dank je wel, daar doen wij het voor! Bovendien strijd je door jouw aankoop ook nog eens mee tegen ongeletterdheid, hoe mooi?! Veel schrijfplezier Judith! Groet - Mark
Correctbook is een prijswinnende sociale onderneming die strijdt tegen wereldwijd analfabetisme. Met de aankoop van elk Correctbook voorzien wij kinderen in ontwikkelingsgebieden van ditzelfde uitwisbare schrijfmateriaal.