Beste Fernando, Fijn dat je positief bent over het product zelf! Vervelend om te horen dat je lang hebt gewacht op een reactie van ons. Wij streven ernaar om klanten zo snel mogelijk te helpen. Een nieuwe set blanco pagina's om de beschadigde versie te vervangen is op dit moment in ieder geval onderweg. Wij hopen dat je snel aan de slag kan met je nieuwe Correctbook! Met vriendelijke groet, Eva
Beste Clarion, Wat vervelend om te horen dat de pen niet werkt zoals het hoort. Wij vinden het belangrijk dat jij uiteindelijk tevreden bent met ons product. Om dit te realiseren bieden wij hulp, advies en een speciale dienstverlening om jou als klant alsnog een tevreden gevoel te geven. Ik zou je graag het volgende willen adviseren: 1. Na het schrijven, direct de dop erop plaatsen. Aan de binnenkant van de dop zit er een klein sponsje die de pen constant vochtig houdt. 2. Raakt de pen toch leeg, dan kan je het beste de pen op het navulpotje plaatsen en de dop aan de achterkant van de pen schuiven. 3. Merk je dat de pen dan ook niet werkt, dan ontvangen wij graag een e-mail met jou adresgegevens, waarna we kosteloos een nieuwe pen kunnen opsturen. Dit is onze 'writing as a service' dienst die wij aanbieden. De mail kan je sturen naar info@correctbook.com. Beschrijf hierbij je klacht en je adresgegevens. Ik zie je reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Abdu
Beste Mutsert, Wat vervelend om te horen dat de pen niet werkt zoals het hoort. Wij vinden het belangrijk dat jij uiteindelijk tevreden bent met ons product. Om dit te realiseren bieden wij hulp, advies en een speciale dienstverlening om jou als klant alsnog een tevreden gevoel te geven. Ik zou je graag het volgende willen adviseren: 1. Na het schrijven, direct de dop erop plaatsen. Aan de binnenkant van de dop zit er een klein sponsje die de pen constant vochtig houdt. 2. Raakt de pen toch leeg, dan kan je het beste de pen op het navulpotje plaatsen en de dop aan de achterkant van de pen schuiven. 3. Merk je dat de pen dan ook niet werkt, dan ontvangen wij graag een e-mail met jou adresgegevens, waarna we kosteloos een nieuwe pen kunnen opsturen. Dit is onze 'writing as a service' dienst die wij aanbieden. De mail kan je sturen naar info@correctbook.com. Beschrijf hierbij je klacht en je adresgegevens. Ik zie je reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Abdu
Correctbook is een prijswinnende sociale onderneming die zich inzet tegen wereldwijd analfabetisme. Door de aankoop van een Correctbook stuur je hetzelfde oneindig uitwisbare schrijfmateriaal aan kinderen in ontwikkelingsgebieden. Voor ieder verkocht Correctbook, kan een kind uit ontwikkelingsgebieden drie maanden lang schrijven. Ieder kind schrijft uiteindelijk minimaal vier jaar.