Dat horen we maar al te graag Monique! Nog veel schrijfplezier :) Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Kijk, dat horen we graag Gio :) Bedankt voor je positieve review! Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Super om te horen Anitra! Daar zijn wij dan weer heel blij mee :) Zegt het voort. Bedankt voor je positieve review! Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Bedankt voor je kort maar krachtige review Rob! Nog veel schrijfplezier :) Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Wat leuk dat je zo tevreden bent Arjanne! Nog veel schrijfplezier :) Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Zo horen we het graag Lusine! Bedankt voor je positieve review & nog veel schrijfplezier :) Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Nou wij zijn het toevallig helemaal met je eens Carla ;) Bedankt voor je positieve review! Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Wat goed dat je zo veel plezier hebt van onze producten Carey! Bedankt voor je uitgebreide review & nog veel schrijfplezier :) Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Goed om te horen Anneke! Hier kun je een video vinden over het hervullen van de pen :) https://youtu.be/EGYdJ3e1XQI Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Bedankt voor je uitgebreide review Liona! We gaan je tip wat betreft de foto's zeker meenemen :) Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Kijk, dat horen we graag Sandra! Bedankt voor je positieve review :) Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Bedankt voor je positieve review Berthy! Nog veel schrijfplezier :) Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Great to hear that our products are well-received Deb! Thanks for your positive review :) Together we make writing accessible to everyone in the world. Best, Ellenoor - Correctbook
Kijk dat zien we graag, een intensieve en tevreden Correctbook-gebruiker! We gaan je aanbeveling van een pocket versie met lijntjes of ruitjes zeker meenemen in de productontwikkeling :) Bedankt voor je positieve review & nog veel schrijfplezier. Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Daar zijn wij het toevallig helemaal mee eens Kristel ;) Ik denk dat je bedoelt dat je de schoonmaakvloeistof niet zonder wisdoekje kunt bestellen? Dat nemen we zeker mee! Ook je wens voor extra agenda covers nemen we mee in de productontwikkeling. Bedankt voor je positieve review & nog veel schrijfplezier! Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Wat goed om te horen Rebecca! Bedankt voor je positieve review :) Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Correctbook is een prijswinnende sociale onderneming die strijdt tegen wereldwijd analfabetisme. Met de aankoop van elk Correctbook voorzien wij kinderen in ontwikkelingsgebieden van ditzelfde uitwisbare schrijfmateriaal.