Handig

Als cadeautje gekregen. Het leek me niets, maar toch gebruik ik het vaak. De pen ging niet lang mee, dus ik heb een klein voorraadje bestelt. Minpuntje: de beschreven pagina wis je onbedoelt uit wanneer je je andere hand of arm op de bladzijde legt. Ik denk dat het boekje b.v. onbruikbaar is voor linkshandigen.

Kapotte pennen zijn vlot vervangen

Ik kreeg 2 pennen die niet goed waren, na wat mailcontact kreeg ik binnen een paar dagen nieuwe toegestuurd. Goede en snelle service.

Goed en makkelijk

Goede kwaliteit. Snel verzonden. Goed en makkelijk uit te breiden. Combinatie met de app is goed.

Doordacht duurzaam

Handig in het gebruik. En wat geweldig dat je de stiften kunt navullen!

Super!!

Nog een van die pareltjes waar je nog echte service hebt en oprechte klantvriendelijkheid. Ook al is het een webwinkel. Ik had iets besteld wat niet volledig geleverd was. Meteen zonder problemen super opgelost. Blij mee! En voorheen gooide ik elk jaar mijn agenda's weg, dat hoeft nu niet meer!!! Beter voor het milieu en meer rust in mijn hoofd voor mij, want je kunt gewoon weggummen wat niet meer nodig is. Rust in mijn agenda en rust in mijn hoofd...

Correct boek maar bestellen is onduidelijk

Het is een prachtig initiatief. Het ziet er geweldig uit. Maar wat een moeilijke website om te bestellen. Bovendien moest ik 5 km. van huis het gaan ophalen. Terwijl in mijn eigen dorp 1 km. Van huis ook een afhaalpunt is. Waarom kan het niet gewoon aan huis bezorgd worden? Als dat wel mogelijk is dan moet dit wel beter zichtbaar gemaakt worden. Vandaar dus maar 2 sterren. Want ook omrijden kost extra Co2. Toch heel veel succes met jullie mooie producten.

Prima materiaal, snel verstuurd

Precies het materiaal wat ik wilde hebben als aanvulling, en het is snel verstuurd. Het is wel redelijk prijzig.

Echte aanrader! Gebruik het al ruim 3 jaar

Zo'n 3 jaar geleden kocht ik mijn 1e correctbook incl extra pagina's en alle 8 de pennen/stiften. Ik gebruik dagelijks het correctbook voor mijn werk en het werkt super goed. Helaas zijn sommige pagina's door veelvuldig gebruik iets versleten en was het tijd voor wat nieuws! Van de 8 pennen zijn 3 pennen op. De rest schrijft nog als of ze net nieuw zijn. Het bijvullen van de zwarte en blauwe pennen werkt ook super goed. Ik ben zeer tevreden en blij met alle spullen van correctbook. Echt een aanrader dus

Bespaart papier en geeft overzicht

Alle aantekeningen in 1 map geeft overzicht. Goed uit te vegen, waardoor alleen relevante aantekeningen bewaard blijven en evt. in bijbehorende app op de foto gezet kunnen worden.

Overtreft de verwachtingen !

Van het gemak waarmee je kunt bestellen tot de ontvangst, alles klopt!

Gaaf!!

De verpakking is fantastisch, het verhaal achter correctboek is eveneens geweldig en het product natuurlijk ook. Over elk detail is nagedacht. Heel fraai!

Mooi product en snelle levering

Correctbook biedt een mooi systeem van notitieboeken en toebehoren. Aanbevolen!

ik gebruik al jaren een correct ook. Werkt erg goed.

Jamer dat je geen losse bladeren kunt bestellen. Dan zou je zelf je boekje kunnen samenstellen.

Makkelijk mee te nemen en handig in gebruik

Super funktionales Notizbuch

Das Beste aus zwei Welten, analog und digital. So kann man sich im Meeting voll auf das Gesprรคch konzentrieren und danach digital nutzen. Auch die Mรถglichkeit, Seiten zu tauschen und zu sortieren ist super und im Gegensatz der Mitbewerber einzigartig.

• Wรผrden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooi

Ik vind het een mooi concept..... Minder papier gebruiken Goede doel steunen En gewoon mooie kwaliteit.

Ideaal & duurzaam systeem voor orde op zaken

Ik heb andere โ€˜rewritableโ€™ merken geprobeerd, maar ben meest tevreden over (ik heb de A4 versie). Dit zit hem vooral in de mogelijkheid om bladen eruit te halen en op een andere plek van het boek te doen. Dus ook makkelijk om een andere volgorde te maken of bijv. to-do, tabbladen of weekplanners ertussen te zetten. Ben zeer tevreden.

Is handig en werkt zoals beloofd

Ik maak regelmatig kleine aantekeningen als op de computer werk. Vaak op een kladje en dat raakt dan natuur snel kwijt. Nu opschrijven en een foto ervan maken. Top! Wens: de keus krijgen om direct naar tekst om te zetten.

Fijne producten, vriendelijke mensen, snel geleverd

Ik kende Correctbook al van een eerdere bestelling waar ik tevreden over ben. Deze keer heb ik samen met een collega besteld (ook hij is blij met de producten :)). Het was allemaal de volgende dag al binnen. Aanvankelijk dacht ik dat 1 artikel verkeerd was geleverd en voordat ik goed had gekeken, had ik al een mailtje gestuurd. Vrij snel daarna volgde een tweede mail dat ik abuis was. Daarmee had het 'af' kunnen zijn. Maar ik kreeg toch nog een vriendelijke reactie. Dat maakt het voor mij ook menselijk. Kortom: fijne en duurzame producten, vriendelijke mensen en snelle service!

Beste van twee werelden

Heerlijk om korte notities kwijt te kunnen, te bundelen en vervolgens weer te schiften. Het voordeel van schrijven en kladderen op papier, met de mogelijkheid tekst te verwijderen / in te voegen zoals digitaal zo makkelijk is. Om desgewenst als meer definitievere variant in documenten te verwerken. En minder papier en pennen (met navulmogelijkheid). Ook fijn!

Duurzaam en erg handig!

Mijn oude Correctbook was na jaren echt versleten, dus ik heb mezelf getrakteerd op een nieuwe met een leuk zebraprintje.

Erg leeuk product, we hebben er veel plezier van, scheelt papier en dient een goed doel. Fantastisch

Geen papier verspilling meer

Ooit aangeschaft voor mijn studie, om snel aantekeningen te kunnen maken om later in het net uit te werken. Inmiddels gebruik ik het ook voor mijn werk om even snel iets op te schrijven waar ik aan moet denken. Zonder Correctbook zou ik al heel wat papier verbruikt hebben. Heb mijn boek ook uitgebreid met tabbladen en todo bladen, ook inmiddels een andere kaft gekozen. Het inktpotje om de pen na te vullen is superhandig en werkt goed. Ondertussen zijn meer gezinsleden enthousiast geworden!

Moo1

Handig in gebruik !

Schiehavenkade 166

3024 EZ Rotterdam

Over Correctbook

Correctbook is een sociale onderneming met een missie: wereldwijde geletterdheid verbeteren. Voor elk verkocht uitwisbaar notitieboek doneren we hetzelfde duurzame schrijfmateriaal aan kinderen in ontwikkelingsgebieden. We geloven in de kracht van schrijven met de hand. Om te leren, te denken en je hoofd leeg te maken. Waarom Correctbook? โœ“ Eรฉn uitwisbaar notitieboek, eindeloos herbruikbaar โœ“ Volledig aanpasbaar: wissel je omslag of pagina's wanneer je wilt โœ“ Schrijven helpt je jouw gedachten te ordenen โœ“ Goed voor je brein รฉn de planeet โœ“ Helpt je los te komen van het scherm

• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ€“ iedere stem telt.