Hi Liesbeth, Dat is mooi om te horen: jij een fijn product, wij weer een stapje dichterbij ons doel! Bedankt voor je bijdrage aan onze missie. We wensen je nog veel plezier met het gebruik van je Correctbook :) Groetjes, Eva - Correctbook
Hi Marijke, Bedankt voor je review. We zijn ook erg blij dat je blij bent met je boekje ;) We wensen je veel schrijfplezier met je nieuwe pen en bedankt voor je bijdrage aan onze missie! Groetjes, Eva - Correctbook
Hi, Wat een mooi compliment, bedankt Ruud! We zijn blij om te horen dat het probleem naar tevredenheid is opgelost en kun je nu weer gelijk aan de slag met de nieuwe pen :) We wensen je veel schrijfplezier toe! Groetjes, Eva - Correctbook
Hi Vincent, Bedankt voor je review met feedback. Opbouwende kritiek is altijd welkom zodat we onze producten kunnen blijven verbeteren. Wat vervelend om te horen dat je tegen dit probleem aanloopt. Het valt misschien simpel op te lossen door het boekje eens grondig schoon te maken. Bij het wissen met een droge doek kunnen er resten achterblijven op de bladen. Dit kan er uiteindelijk voor zorgen dat er een stroeve laag achterblijft op de bladen. Op onze website hebben we een aantal tips voor het schoonmaken van je boekje: https://www.correctbook.com/nl/blog/post/schoonmaak-tips. Met gebruik van onze schoonmaakspray of water kom je al een heel eind! Ik hoop dat deze tips je probleem op zullen lossen en je pen snel weer over de bladen zal 'zweven'! Mocht je nog tegen problemen aanlopen, stuur ons vooral een mailtje zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken :) Groetjes, Eva - Correctbook
Hi Marc, Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast was over je eerste Correctbook dat je extra bladen bij hebt besteld! We wensen je veel succes en plezier met het maken van je to-do lijstjes en we zijn benieuwd wat je in de toekomst nog allemaal aan je Correctbook collectie gaat toevoegen ;) Groetjes, Eva - Correctbook
Hi Alice, Onze complimenten dat je zo je steentje bijdraagt aan een betere wereld, in het kader van duurzaamheid én door onze missie te steunen. Samen maken we schrijven toegankelijk voor iedereen op de wereld. Bedankt en we wensen je veel schrijfplezier toe! Groetjes, Eva - Correctbook
Hi Gijs, Bedankt voor je aanbeveling van onze producten. Wij vinden het ook heel prettig dat je bijdraagt aan onze missie! We wensen je veel schrijfplezier toe :) Groetjes, Eva - Correctbook
Hi Mariska, Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze boeken dat je ze zowel privé als op je werk gebruikt! Super handig dat je foto's maakt van je aantekeningen, maak je hiervoor toevallig al gebruik van onze nieuwe app? Alle handige tips over het gebruik van de app vind je hier: https://www.correctbook.com/nl/de-app :) We willen je bedanken voor je enthousiasme en je bijdrage aan onze missie! Groetjes, Eva - Correctbook
Hi Remco, Dat klinkt toch als een win-winsituatie, of niet? ;) Super fijn om te horen dat je zo blij bent met je producten en bedankt voor je bijdrage in de strijd tegen analfabetisme! Groetjes, Eva - Correctbook
Hi Nina, Dat is super positief! Je hebt het gebruik van het boekje zo te horen al aardig onder de knie. Mocht je nog meer willen bijleren vind je hier een aantal schoonmaak-tips: https://www.correctbook.com/nl/blog/post/schoonmaak-tips. Ik wens je veel schrijfplezier en hopelijk volgen er veel mooie studieresultaten! Groetjes, Eva - Correctbook
Hi Marianne, Bedankt voor je heldere review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over zowel de levering als de producten zelf. We wensen je dan ook heel veel schrijfplezier met je Correctbook producten! :) Groetjes, Eva - Correctbook
Goedemorgen Iris, Bedankt voor je review en gaaf dat we van jou een 10 hebben gekregen! Veel schrijfplezier toegewenst. Groetjes, Gerda
Good morning Diogo, Great to read your review! And thanks for supporting our goals. Nice to read that you had good contact with our customer service. We wish you lots of writing fun and good luck with planning :) Greetings, Gerda
Goedemorgen Damien, Wat gaaf om te lezen dat je onze website hebt gevonden en dat je daar makkelijk je weg hebt kunnen vinden. Bedankt voor je bestelling waarmee je impact hebt gemaakt :) We wensen je veel schrijfplezier toe! Groetjes, Gerda
Goedemorgen Nicole, Wat leuk om te lezen dat ons Pocket model zo in de smaak valt. en de 5 sterren die je heb gegeven waarderen we zeer! Veel plezier met boodschappen doen :) Groetjes, Gerda
Goedemorgen Jos, Bedankt voor je 5 sterren! Heel veel schrijfplezier toegewenst. Groetjes, Gerda
Goedemorgen! Hartelijk bedankt voor je mooie review! En zo leuk om te hier te lezen dat jullie blij zijn met het resultaat en het gebruik van de boeken. Heel veel schrijfplezier toegewenst! Groeten, Gerda
Goedemorgen Petra, Fijn dat ons systeem in de smaak valt. bedankt voor je review en veel schrijfplezier toegewenst! Groetjes, Gerda
Goedemorgen Linda, Super leuk! deze positieve review! heel veel schrijfplezier! Groetjes Gerda
Correctbook is een prijswinnende sociale onderneming die strijdt tegen wereldwijd analfabetisme. Met de aankoop van elk Correctbook voorzien wij kinderen in ontwikkelingsgebieden van ditzelfde uitwisbare schrijfmateriaal.