Makkelijk om te bestellen De pennen schrijven heerlijken mijn eerste a4tjes heb ik ondertussen bespaard door het gebruik van deze boekjes. De to do list boekje is dun en makkelijk overal tussen te stoppen en mee te nemen. Het schrijfblok zitten genoeg bladeren in en werkt goed
Erg verzorgd verpakt. Snel geleverd. En goede klantenservice aangezien er een pen was uitgedroogd, die na 1 telefoontje direct werd geleverd.
Mijn order kwam snel aan en ik had er meteen wat aan. Geen eindeloze notitie blokjes, ik heb enkele een spons nodig en ik kan er een nieuwe notitie op schrijven!!
Een echt schrift en een klein opschrijfboekje gekocht voor de boodschappen, werkt perfect. Ben benieuw hoe lang het blijftwerken.
Vorig jaar in kerstpakket een Notebook van Correctbook gekregen. Wat een geweldig kado. Hou er van alles in bij: Menu's, ideeën, uitgaven, To-do-list en Al-gedaan lijst, puzzelwoorden, enz. Klaar? Gedaan? Verwijdert! Nu uitgebreid met een leuke Afrika omslag, extra pennen in 4 kleuren, inkt, sponsjes, tabbladen. Nu is ie nóg leuker!! En daarbij: de kinderen in Afrika krijgen ook deze spullen om te kunnen leren. En het milieu wordt gespaard. Niet meer allerlei briefjes, notes, papieren.
Dit is mijn tweede bestelling bij correctbook. Ik ben heel enthousiast over het concept en de kwaliteit van de producten is goed
Heel fijn notenbook, concept is heel tof. Alleen het uitwissen van tekst is echt nog wel een ding. Het doekje werkt nagenoeg niet, erg jammer.
Geweldige keus en zelfs in de drukste bezorgperiode van het jaar supersnel geleverd.
Precies volgens afspraak makkelijke site om te bestellen en snelle levering
Kijk dat horen we graag Mary! Bedankt voor jouw bijdrage in de strijd tegen analfabetisme :) Nog veel schrijfplezier. Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Ik gebruik correctbook in mijn werk in de nachtdiensten in de zorg. Ik kan makkelijk aantekeningen maken en zo ook weer verwijderen voor een nieuwe dienst. Als geheugensteuntje voor mijn rapportages en of gesprekken, het werkt erg prettig!
Da's nog eens handig zeg! Bedankt voor je positieve review & jouw bijdrage in de strijd tegen analfabetisme :) Nog veel schrijfplezier. Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Werkt fijn en zo draag je een steentje bij met een herbruikbaar notebook.
Kijk, da's fijn he Astrid, twee vliegen in één klap. Bedankt voor je positieve review! Samen maken we schrijven toegankelijk voor iedereen op de wereld :) Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Goed product, makkelijk in gebruik. Ik had liever nog wat extra bladen in de notebook gehad. Maar voor de rest prima.
Daar worden we blij van Ingrid! Bedankt voor jouw bijdrage in de strijd tegen analfabetisme :) En ohja je kunt natuurlijk altijd een setje extra pagina's aanschaffen. Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Mooi product en voor een goed ook nog eens.
Nou daar worden we gewoon een beetje verlegen van Margaretha ;) Dankjewel voor je positieve review én voor jouw bijdrage in de strijd tegen analfabetisme! Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Ik had correctbook besteld, als eerste werd deze geleverd in een mooie verpakking waardoor het voelde als een kadootje voor mijzelf. Ik gebruik hem nu tijdens mijn werk en bevalt prima en is erg handig in gebruik en ordenen van mijn notities en to do lijstjes. Ga hem zeker nog kado doen aan anderen.
Kijk, zo horen we het graag Yvonne, zeg het voort! Bedankt voor jouw bijdrage in de strijd tegen analfabetisme :) En veel schrijfplezier. Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Dit is fijn! Pen schrijft sowieso heerlijk. Opgedroogd & uitwissen met blauwe doekje werkt super. Heel blij met deze aanschaf.
Wat goed om te horen zeg! Bedankt voor je positieve review & jouw bijdrage in de strijd tegen analfabetisme :) Nog veel schrijfplezier. Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Alles verliep soepel, ik heb 16x het to-do lijstje besteld en de service was goed en het is super snel verstuurd. Zou ik zo weer iets bestellen!
Daar worden wij weer heel blij van Manou! Bedankt voor jouw bijdrage in de strijd tegen analfabetisme :) Succes met het afwerken van al je to-do's ;) Groetjes, Ellenoor - Correctbook
166 Schiehavenkade
Rotterdam 3024 EZ