Ik ben correctbook meteen voor mijn werk gaan gebruiken. Het scheelt gewoon 3 a 4 schrijfblokken per jaar. Het schrijven in het correctbook gaat net zo makkelijk als met een reguliere pen. Het uitwissen kost wel wat meer tijd. Ik kan nu delen van mijn correctbook reserveren voor verschillende onderdelen van mijn werk. En heb een snel overzicht van openstaande taken. De stiften zijn eenvoudig en liggen niet lekker in de hand. Ik ga zeker nog een to-do lijst variant bestellen.
Inmiddels al 3 pennen besteld waar ik nog geen week mee kan doen. Netjes in inktpot gezet maar helaas naar 2 zinnen schrijven zijn ze weer leeg
Beste Irma, Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de pennen zo snel leeg raken. Ik heb een aantal tips die je misschien nog zou kunnen gebruiken, waardoor je de pen optimaal kan laten werken. Allereerst is het belangrijk om te voorkomen dat het inktpatroon van de pen uitdroogt. Dit kan je doen door de pen al te vullen met een inktpot zodra deze iets lichter begint te schrijven. Op deze manier kan de pen het beste inkt opnemen. Daarnaast is het belangrijk dat de dop van de pen altijd op de achterkant van de pen zit (dus op het gummetje) als je deze vult. In de dop zit namelijk een sponsje die ervoor zorgt dat de pen vochtig blijft. Als de dop naast de pen ligt tijdens het vullen van de pen (of tijdens het schrijven), dan kan dit sponsje uitdrogen. Dit zou je eigenlijk moeten proberen te voorkomen. Als dit misschien al is gebeurd, kan je proberen om het sponsje weer vochtig te maken met een druppeltje water. Als het sponsje weer vochtig is en de pen goed gevuld met inkt, zou de pen weer helemaal goed moeten werken. Mocht dit niet het geval zijn, laat het ons dan weten en dan kunnen we op zoek gaan naar een andere oplossing! Met vriendelijke groet, Eva
De houder van de pen raakt na een dag los, een soort plakkertje. Kaft trekt al wat krom na dag gebruikt. Prijs niet waard.
Mijn huisgenoot en ik hebben het boek nu een week en zijn erg enthousiast! Het is een goed product voor een niet al te hoge prijs. Het is ook fijn om te weten dat met elk verkocht boek een kind voor een aantal maanden kan schrijven.
Wij, man-vrouw en dochter, zijn erg blij met onze correctboeken. Vind het gaaf dat er een goed doel aangekoppeld is. En afgelopen nacht, tijdens mijn nachtdienst, zag een collega dat ik er in bezig was tijdens mijn pauze, en die was ook helemaal enthousiast. Ga zeker nog een a6 erbij bestellen
Dit bedrijf heeft mooie producten! Heb al meerdere bestellingen gedaan en telkens weer snel en correcte verwerking. Laatste keer flashcards besteld om het leren voor onze dochter leuker en makkelijker te maken. En milieuvriendelijker doordat de cards niet weggegooid hoeven te worden na gebruik
Mooie en handige producten, snelle en correcte levering.
Correctbook is erg prettig om te gebruiken voor mijn to do lijstjes. Makkelijk bij te werken. Net als aantekeningen van overleggen waar een verslag op volgt. Ik heb even uit moeten vogelen welke aantekeningen ik toch langer wens te bewaren, die noteer ik nu in een papieren schrijfblok.
In mijn kerstpakket heb ik een correctie onvangen, Superleuk om zo kennis te maken met het concept. Het notitieboek werkt fijn. Het maatschappelijke/sociale aspect spreekt mij ook enorm aan. Afgelopen week heb ik mijn toebehoren uitgebreid. De bestelling verliep vlot en de prijzen zijn prima!
Mijn bestelling werd keurig ingepakt de volgende dag bezorgd. Een vraag over de bestelling werd snel en correct behandeld.
Snel bezorgd, wat aan de prijs, boek is goede kwaliteit. Pen moet echt beter, lekt soms of schrijft juist niet en de wisser aan de pen is na 2 dagen al te vies.
Very prompt delivery. Good to deal with a company that has a social conscience.
Al vaker Correctbook gekocht als cadeau voor anderen. Leuk om een persoonlijke boodschap hierin te schrijven. Dat je ook het goede doel steunt is zeker een pré.
Schriftje en pen bevallen prima, de app stelt helemaal niets voor helaas. Je kunt net zo makkelijk een gewoon scanprogramma gebruiken dat al is geïntegreerd met office zoals microsoft lens.
Heel fijn om nog minder papier te verspillen. Het boekje is heel mooi uitgevoerd. Het doekje om uit te vegen werkt uitstekend. De achterkant van de stift wist niet zo goed, het veegt eerder de inkt een beetje uit waarna je alsnog het doekje nodig hebt. Daarnaast heb ik het filmpje gezien wat er op scholen gebeurt die de schriftjes ontvangen met pen en inkt om bij te vullen. Twijfel niet, kopen zo'n correctschrift!
Besteld, de volgende dag bezorgd en precies als aangegeven. Zoals het hoort.
Heerlijk om aantekeningen die maar heel even nodig zijn weer uit te wissen en zo beter overzicht te houden!
Sinds ruim een jaar heb ik een Correctbook en ik maak er veel gebruik van. De pen schrijft goed en de inkt in de pen gaat erg lang mee. Ik hoefde de pen pas na 1 jaar en 3 maanden te hervullen met de inktpot van Correctbook. Daarna schreef de pen weer prima. Het uitwissen van notities met het doekje gaat vooral eenvoudig als de notities vrij recent gemaakt zijn. Oude notities waarvan de inkt moeilijker te verwijderen is, verwijder je wel gemakkelijk als je de schoonmaakset gebruikt. Het uitwisdoekje had van mij groter mogen zijn, zodat deze minder snel in de was zou hoeven. Hoewel Correctbook in eerste instantie bedoeld is als schrijfmateriaal voor kinderen in ontwikkelingslanden, vind ik Correctbook ook een enorm handig product als notitieblok tijdens mijn werk. Niks zo fijn als aan het einde van de dag of week mijn to do list weg kunnen gummen. :) En Correctbook is ook nog eens duurzaam!
Heel handig.
Gemakkelijk besteld, snel ontvangen en ja, ik vind dit gewoon een heel leuk product met een goede gedachte erachter. Voor wie wel van schrijven houdt en dat een ander ook gunt, maar niet van papier verspillen houdt!
De schrijf blokken zijn super! De pennen daarin tegen ben ik minder enthousiast over. Zwart schrijft goed maar is heel moeilijk verwijderbaar, groen en blauw gaan heel snel lekken. Voor nu schrijf ik alleen met rood omdat na meerdere nieuwe pogingen ik geen blauw en groen meer gebruik....
They promise to send your order out the same day if your order before 16:00. I ordered before 13:00 on 1 April and still don't have a tracking number or my product. I feel like I've been scammed.
Dear Misty, Thank you for your comment. In the meantime, we should have sent your product to the right address. It is of course possible that due to the large amount of orders at PostNL, the package is not delivered the same day, but the next day. Unfortunately, we have no influence on this. After you have informed us, we immediately go into it as we think it is important that our customers are assisted as well as possible. To reassure you, we would like to confirm that you have not been scammed. We would like to receive confirmation whether you have already received your delivery. If this is the case, we look forward to a new review to see if you have been properly helped! Kind regards, Eva
mooi product
Na ontvangst van een beschadigde zending werd dit snel opgelost. Goede service!
Mijn gemak om duurzaam te schrijven en wat fijn is het om een ander daar nog eens mee te helpen!
166 Schiehavenkade
Rotterdam 3024 EZ