Mooi alternatief voor papier
In mijn werk als secretaresse schrijf ik best veel nog in overleggen, agendapunten / to-do lijstjes / memo's aan mezelf en heb Correctbook gekocht in A5 formaat om te proberen of dit handig is.
Het is fijn dat je zo'n schrift zelf kan samenstellen. Dat vind ik echt een voordeel ten opzichte van de concurrent (Bam...k).
Ook daar had ik namelijk een A5 schrift gekocht om te kunnen vergelijken wat handiger is in gebruik. De Correctbook wint het wel.
Los van het feit dat je zelf kan indelen glimmen de pagina's minder, het voelt meer als een schrift en bij het wissen van tekst heb ik gezien dat er bij de concurrent vaag een afdruk op de pagina blijft staan. Je ziet niet wat er staat, maar wel dat er wat heeft gestaan. Bij Correctbook is dat niet het geval.
Als linkshandige had ik ook eerst mijn twijfels over het schrijven op zo'n pagina, in verband met de hoge ringband (schrijven op de rechter pagina) en het uitsmeren van de inkt, maar geen enkele last van de ringband en dat het inkt smeert. De inkt is nml enorm snel droog en het wissen van de pagina's gaat ook heel erg makkelijk.
Het is even wennen (dat schoonmaken). Maar het betekent dat ik daardoor minder papier verspil en dat vind ik echt wel wat waard.
Qua mail communicatie heeft dit bedrijf nog wel wat verbeterpunten.
Voor de rest ben ik erg enthousiast en zou ik iedereen echt aanraden om zo'n schrift te kopen.