Correctbook zelf werkt heel fijn. Al zit er wel verschil in de gebruiksvriendelijkheid van pennen.

Ik vind correctbook een heel goed initiatief en het werkt heel fijn. Ik heb een A4 blok met extra ruitjes vellen. Die zijn makkelijk in het blok vast te klikken. Ik heb naast de zwarte pen die erbij zit ook een blauwe, groene en rode pen gekocht. Ik merk wel echt verschil in de pennen als het gaat om hoe goed je ze uit kunt vegen. Rood en groen vegen het makkelijkst en best uit, zwart veegt iets lastiger uit, maar verdwijnt wel goed. Blauw laat helaas een blauwe gloed achter op het vel die ook met de schoonmaak set niet weg te krijgen is.

Voor overal en alles een correctbook!

1e gedachte: wat moet ik hier mee! 2e gedachte: mooi product, dus uitproberen! 3e gedachte: Ik wil nooit meer iets anders!!

Natuurbewust en AVGproof

Zodra ik mijn aantekeningen heb verwerkt wis ik ze. Zo blijven mijn aantekeningen overzichtelijk wat ik nog moet doen! Kans op iets over het hoofd zien verkleind met deze manier van werken! Daarnaast natuurlijk veel beter dan de 5 collegeboeken die ik per jaar volschreef. Grote wens is nog... vulpeninkt zodat ik wel met vulpen kan schrijven, dat mis ik wel!

Snelle levering en fijn product!

Vind het echt een uitkomst. Ben ondernemer, en schrijf altijd heel veel op, alleen deed ik dat op losse briefjes, chaos dus! Nu alles in 1 en kan t wissen als het klaar is! Dus tot nu toe, super tevreden!

Goed klantcontact, ook bij bezorgprobleem

Bezorging door Post.Nl liep mis. Pakje werd teruggestuurd. Connect book kostte dit snel en adequaat op, via persoonlijk en snelle bezorging.

Om de ‘beleving’ te vergroten is het leuk om een ‘briefje’ of ‘persoonlijke’ tekst ipv een saaie factuur te ontvangen. Alles voldoet maar ik ‘meer’ verwacht van het ‘kadootje’ aan mezelf. CorrectBook; doe iets leuks met mijn tips. Ik vind jullie product namelijk super leuk en sympathiek!

Precies wat ik verwachtte

Schrijft en gumt prima geen papier meer nodig voor todo’s. Aangeschaft voor GTD

Gaaf product!

Eindelijk een echt duurzame oplossing voor mijn probleem: hoe kan ik voorzien in mijn behoefte aan het maken van aantekeningen, zonder de hele dag met een elektrisch apparaat voor mijn neus te zitten EN zonder enorme hoeveelheden papier te verspillen? En dan ook nog een prachtig ideëel doel steunend. De correctbook is erg prettig: alles wat ik nodig heb. Enige reden dat ik geen 10 geef, is dat de app niet de mogelijkheid biedt bestanden te delen (bijvoorbeeld opslaan in OneDrive).

Handig!!

Vlot besteld, snel binnen, mooie producten, bijzonder verhaal.

Ik ben ontzettend blij met de aanvullingen

Als onderdeel van mijn kerstpakket kreeg ik een Correctbook. Omdat ik bij een gesprek op het werk mijn volle aandacht bij mijn gesprekspartner wil hebben en er niet een laptop tussen wil hebben, maak ik mijn aantekeningen op papier. Handig, totdat je een stapel aantekeningenblaadjes hebt waar je de juiste niet meer kunt vinden of gewoonweg vergeet erbij te pakken als je eenmaal achter de computer zit. Na enkele weken enthousiast gebruik ook een groot deel van de accessoires gekocht en zielsgelukkig met mijn Correctbook! Thuis houd ik de stand bij tijdens spelletjes en maak ik To Do-lijstjes. Op het werk maak ik aantekeningen van gesprekken en maak ik tekeningen om iets beter uit te kunnen leggen. Na een vergadering trek ik het lijstje met actiepunten eruit en leg ik klaar voor de volgende werkdag. Zo heb ik er thuis geen last van. En het uitgummen van alles wat ik dan gedaan heb, als controlfreak is dat echt genieten haha!

duidelijke site en snelle afhandeling

De site is duidelijk, en de artikelen worden snel bezorcht.

Superhandig in gebruik !

Ik heb eerst een correctbook besteld, waar ik erg enthousiast over ben! Makkelijk notities maken en weer wissen. Vervolgens ook de to-do list besteld en nog wat andere kleuren van de pennen. Ik ben enthousiast.

Prima service en mooi product

Een mooi en duurzaam product. Snelle levering

Mooi uitgangspunt, mooie producten.

Schrijft prettig (geen ‘weerstand’ zoals bij werken met pen en papier), eenvoudig schoon te maken, snelle en correcte afhandeling van online bestellingen. Scannen met de bijbehorende app is eenvoudig. De mogelijkheid geschreven tekst om te kunnen zetten naar gedrukte tekst zou een welkome verbetering zijn.

Kado gegeven,

De ontvangster was er blij mee

Mooi product, goede service

Super handig product. Leuk uit te breiden met diverse (tab) bladen. Je kunt het product helemaal personaliseren.

Erg handig

Schrikven en hergebruiken gaat verassend goed

Snelle service en goede prijzen

Levering was een dag later. Prijzen zijn goed. Goede organisatie met een heel goed product met een nog beter doel!

Geweldig product ivm minder verspilling

Jammer dat de verpakking 2 plastic lagen heeft. Zou mooi zijn als jullie dat anders kunnen doen. Ik ben een voorstander van Zero waste.

Zeer handig en het dient een goed doel

Voor mijn actielijstjes werkt het prima en die hoeven niet voor altijd bewaard te blijven. Ideaal dat wegpoetsen en weer opnieuw te gebruiken pagina's.

Goed doel èn milieuvriendelijker èn superhandig

De titelt zegt alles: een goed doel steunen èn milieuvriendelijker èn superhandig: makkelijk te beschrijven en wist of vlekt niet. Ik gebruik de notebookjes dagelijks en ook leuk om cadeau te geven.

reuze blij met mijn agenda bladen

Ik heb al enige tijd het a5 schrift van Correctbook naar volle tevredenheid in gebruik. En ik koop ieder jaar een agenda om hem vervolgens na 3 weken te vergeten. Met de agenda bladen van Correctbook kan ik indien nodig mijn week goed plannen, en als ik t niet nodig heb, ligt er geen verspilt papier in mijn kast. Wat een top uitvinding! Naast lijntjes heb ik de tabbladen, ruiten, blanco vellen en to-do list. Ik raad het echt iedereen aan! En heb al zeker 8 mensen 'besmet' die vervolgens weer andere mensen met het Correctbook virus 'besmetten' Juist het oneindige schrijven voor kinderen in landen die geen schrift voor handen hebben, spreekt ook enorm aan.

herbruikbaar en bewaarbaar in de app

Lekker formaat, prettige fineliner, werkt heel fijn. Vooral ook de todolist bevalt me heel goed, uitwissen is nog fijner dan doorstrepen...!

Fijn!

Fijn boekje! De klantenservice reageerde ook snel toen mijn pen het niet helemaal lekker deed. Alles naar behoren opgelost!

Snelle levering van een mooi product!

Wel jammer dat het in plastic folie verpakt is.

166 Schiehavenkade

Rotterdam 3024 EZ