Correctbook is heel handig in gebruik en bevalt mij uitstekend. De notities die je wilt bewaren, neem je op via de app en zijn dan digitaal beschikbaar. Ik heb het notitieschrift in A6 en A5 formaat. Beiden zijn gelinieerd. Het zou handig zijn als er in de gelinieerde versies enkele blanco pagina's zijn opgenomen voor het maken van tekeningen.
Al sinds het begin van mijn studie (3e jaar) gebruik ik het correctbook notebook. Ik maak super veel lijstjes en ik schrijf vaak ideeën en planningen op. Hier gebruikte ik veel papier voor. Momenteel hoef ik me hier niet meer druk om te maken door deze geniale uitvinding! Recentelijk heb ik er nog een notebook bijgehaald.
geen losse blaadjes meer. Misschien een 'wisdoekje' (dunner) in het boekje (bv vakje in kaft) zodat je alles bij de hand hebt.
Ik heb een zachte kaft correctbook gekocht. Echter gaat deze door het in en uit de tas halen snel kapot. Je kan geen losse kaften bestellen dus kan eigenlijk niks meer met de correctbook!! Zonde!
Beste Shirley, Wat vervelend dat de kaft snel kapot is gegaan. Dit is natuurlijk niet de bedoeling! Stuur even een mail naar [email protected], dan kunnen we samen zoeken naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Daisy
Ik vind de stiften op zich prima schrijven, maar ik vind het verwijderen ervan niet makkelijk gaan. De bladzijdes worden niet schoon. Hierdoor merk ik dat ik mijn correctbook niet vaak gebruik. Helaas..
Hi Tanja, Wat vervelend om te horen dat je de bladzijdes niet goed schoon krijgt. Heb je onze Correctbook© Whiteboard spray al eens geprobeerd? Mocht het probleem aanhouden kun je een mail sturen naar [email protected], dan kunnen we samen zoeken naar een goede oplossing. Met vriendelijke groet, Daisy
M’n adres werd niet herkend alhoewel ik al eerder wat besteld had via dezelfde website
Beste Kees, Wat vervelend dat je adres niet werd herkend. Stuur even een mail naar [email protected], dan kunnen we samen kijken of dit probleem kan worden opgelost. Met vriendelijke groet, Daisy
Ik heb een A6 notitieboekje en gebruik deze in de zorg. Makkelijk voor snelle aantekeningen en taken. Alles wat ik verwerkt hebt, wis ik uit mijn lijstje. Kan op deze manier weinig meer vergeten.
Ik heb inmiddels een A5 notitieboek met tabbladen, bladen om te schrijven en om te tekenen en verschillende pennen. Ook heb ik onlangs de spray besteld om de pagina's makkelijk schoon te maken. Alles bevalt heel goed. Ik vind het heel fijn dat ik nu veel minder papier moet verspillen, aangezien ik graag van alles opschrijf, privé en voor Stichting Hanne. Echt een aanrader.
Ik noteer veel dingen. Nu niet meer op papier! Geweldige uitvinding. Aanrader.
De boeken en pennen zijn super fijn om mee te werken! Ik vind het een mooie oplossing voor de bergen aan papier die ik er meestal doorheen werk in mijn schriften! Ik maak vaak fouten, dus het is heel fijn dat ik alles kan uitwissen, zodat het niet één grote kliederboel wordt. Ook is het fijn dat inkt niet makkelijk met de hand uit te wissen is, daardoor kan je ook niet zo snel per ongeluk iets uitwissen. Ik vind het een fantastische uitvinding!
Ik heb er gelijk 40 besteld.
ik vind correctbook een heel goed idee. mijn probleem is dat een volgeschreven bladzijde grijzig blijft na uitwissen van de tekst. met spuitbusje en doekje heb je een halve spuitbus nodig en je doekje is helemaal zwart van de inkt en de bladzijde blijft grijs. Verder vind ik de gekleurde kaften niet heel stevig. heb nu 6 maanden een A4 correctbook die iedere werkdag in en uit de tas gaat. Je zie erge slijtage aan de kaft.
Hi, Wat vervelend dat de inkt een grijze waas achterlaat in je Correctbook. Toch willen we je bedanken voor je feedback! Wij werken continu aan de verbetering van onze producten en nemen jouw feedback dan ook zeker mee in dit proces. Met vriendelijke groet, Daisy
Prachtig boekje!
Ik ben erg tevreden over mijn Correctbook en gebruik het dagelijks. De To-Do-List pagina's gebruik ik het meest en zijn super handig!
Wel jammer dat de ringband vrij hoog is waardoor de linker bladzijden moeilijker schrijven.
Verschil maken kan dus echt met een kleine actie. Eén Correctbook kopen = meer mensen blij maken. En 't is ook nog 's écht een superhandig notitieboek. Blij mee!
Makkelijk te bestellen en betalen. De levering was erg snel, wel zat mijn bestelling in een doos waar nog zeker 50 keer de zelfde bestelling in had gepast, dat was een beetje overdreven en zonde van het verpakkingsmateriaal.
Het boekje is erg handig als geheugensteuntje voor mijn werk op de administratie van twee basisscholen.. Onderwerp afgerond: uitvegen en klaar. Ik zou stiften in meer kleuren wel handig vinden.
Ik gebruik mijn correctbook dagelijks. Het scheelt enorm in papier gebruik en het sjouwen met notitieblokken. Dingen die gedaan zijn kan ik gelijk wegvegen en dus uit mijn systeem halen. Tekenen gaat super makkelijk. Ik ben heel blij met mijn correctbook.
X
Het idee is super, de uitwerking kan nog iets verbeterd worden. De stiften drogen namelijk erg snel uit, iets wat ik ook van anderen hoor. Na een aantal dagen is het lastig om de inkt helemaal weg te krijgen. Er blijft toch een waas achter. Ook geeft de tekst soms af. Met kleine verbeteringen vind ik dit echt een zeer goed product. Heel erg fijn om geen papier meer nodig te hebben! Het is niet altijd handig of mogelijk om alles digitaal te verwerken, dus is het erg handig om dit product in de buurt te hebben. Zowel privé als zakelijk.
Hi Marjolein, Allereerst bedankt voor de nuttige feedback, deze zullen wij zeker meenemen in onze productinnovaties. Wat betreft het uitdrogen van de stiften: om vlekken te voorkomen dient de inkt snel op te drogen, vandaar dat het belangrijk is om de dop zo veel mogelijk op de pen te houden indien u er niet mee schrijft. Om de waas van inkt weg te krijgen zou ik adviseren om Correctbook© whiteboardspray te gebruiken. Met vriendelijke groet, Daisy
We hebben nog weinig ervaring ermee. Pas paar dagen in bezit. Maar het lijkt goed te werken. Je moet wel hard wissen om het uit te wissen, maar dan is je papier wel ook weer wit.
Goede, snelle service.
Moest er meteen 1 voor mijn kinderen kopen die er nu mee werken op school
Aanvankelijk stond ik wat sceptisch tegenover het fenomeen van uitwisbare pagina's in een schrift waarin je aantekeningen maakt. Daar ben ik inmiddels helemaal overeen. Ik ben heel erg tevreden met het correctbook dat ik heb en wil deze niet meer missen.
166 Schiehavenkade
Rotterdam 3024 EZ