Niets op aan te merken

Ik ben fan van zowel het product als de service. Zou fijn zijn als de flash cards ook personaliseerbaar kunnen besteld worden...

Opnieuw voor correctbook gekozen. Het werkt fantastisch en je draagt bij aan de natuur

Ik heb eerder bij jullie een boek gesteld. De bladen werken heel erg goed. Door dagelijks gebruik in de tas slijt het na een paar jaar. Het werkt fantastisch om kort een notitie te maken daarna te verwerken en weg te vegen. Geeft overzicht. Beter dan losse velletjes die je dan weer moet zoeken.

Zo handig! Geen losse kladpapiertjes meer!

Ik had altijd overal kladpapiertjes liggen met notities. Rommelig. Maar met m’n correctbook met handige To Do lijst zit alles overzichtelijk op 1 plek. Ik heb een mooie kaft gekozen en extra stiften in verschillende kleuren om tekst te accentueren. Erg blij mee!

Ik ben erg tevreden met Correctbook: snelle levering, goede service en een mooi product.

Tevreden met de service, snelle levering en een goed product. De werking van de Correctbook-pennen is super.

Kwalitatief notitieblok & mooie visie

De correctbook is overzichtelijk en het extra-pack met de verschillende pagina's is zeker aan te raden. De leer-gebonden versie is kwalitatief erg goed en ook fijn dat je er een extra doekje bij krijgt. De app die ze erbij aanbevelen is alleen erg ruk... maar daar kan je natuurlijk ook alternatieve scan-apps voor gebruiken.

Handig en milieubewust

Correctbook is een handige oplossing voor al je aantekeningen. Ik gebruik het op mijn werk voor aantekeningen en to do lijstjes. Waar ik voorheen doorkraste wat ik afgehandeld had en het steeds rommeliger en onoverzichtelijke werd, kan ik het nu wissen en op dezelfde plek iets anders schrijven. Ik gooi zo niet steeds papier weg. Ook is het mooi dat kinderen door mijn aankoop gesteund worden in hun onderwijs.

Handige blocnote

Ik heb het gekocht om dagelijkse lijstjes en memo's te schrijven zonder papier te verspillen. Heel handig in gebruik.

Vier sterren omdat het altijd beter kan maar wenselijk is dat niet.

Ik heb nieuwe pennen besteld voor het Correctbook omdat degene die er bij zat toen ik het Correctbook kreeg keeg was. IK ben zeer tevreden met de nieuw pennen.

Blij mee!

Ik ervaar mij Correctbook als heel positief. Makkelijk te wissen voor nieuwe tekst. Blauwe pen is wel wat moeilijk om te wissen.

Super kwaliteit en service

Helaas had ik in mijn enthousiasme de verkeerde afmeting besteld, deze retour kunnen sturen en de juiste afmeting besteld. Helaas is er in A6 geen weekplanner/agenda te verkrijgen, als dit nog zo zou zijn, zou het helemaal top zijn!

Werkt erg prettig en je steunt meteen een goed doel.

Makkelijk en altijd opnieuw te gebruiken. Schrijven vind ik fijner dan typen en hiermee heb je geen normaal papier meer nodig.

Werkt zoals bedacht

Blij dat ik de set met 4 stiften extra besteld had. De originele haperde snel

Fijn profuct super snelle levering and kinderen worden geholpen.

Mooie producten snelle levering

Bij ben blij met Correctbook. Een geweldig product. De website is makkelijk, een snelle levering, en fijn om met een Correctbook te werken. Zeer tevreden

Fijne pennen, snel geleverd via brievenbuspakketje

Fijne pennen, snel geleverd via brievenbuspakketje

Top Service - Goeie kwaliteit

Ik heb de stiften gekocht om op gelamineerde vellen te schrijven. Deze stiften/pennen werken erg goed. Bij de levering was er per ongeluk 1 pen bij waar de dop niet op zat en deze kwam dus uitgedroogd aan. Met 1 mailtje was alles super snel opgelost en binnen no time kreeg ik een nieuwe opgestuurd zodat ik mijn materiaal nog op tijd had voordat mijn cursus begon. Heel blij mee!

Alles bestens!

Nutze das Correctbook für meine dienstlichen Notizen. Dank der Wiederbefüllung des Stiftes entfällt das lästige Suchen nach einem funktionierendem Stift auf meinem Schreibtisch.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

bevalt heel goed

Ik heb hem nog maar kort maar vind het heel fijn om dingen op te schrijven die ik nog moet doen en daarna weer uit te wissen.

Snel verzonden, goede producten

Mooi initiatief voor kinderen lezen en schrijven toegankelijk te maken.

Supersnelle levering

Vlotte levering van topproduct

Goed voor milieu en goed tegen ongeletterdheid

Er zijn meer uitwisbare notitieboeken, maar er zijn geen anderen die ook hulp bieden aan kinderen in ontwikkelingsgebieden. Ik gebruik al een paar jaar een Correctbook. Deze aankoop was bedoeld als cadeau voor iemand die al heel lang heeft gestreden om de papierindustrie schoner te krijgen, en die ook altijd veel heeft gedaan om mensen die slechter af zijn te helpen. Helaas is ze een paar dagen nadat ze mijn cadeautje kreeg overleden zonder het te kunnen gebruiken. Ik ga dit Correctboek met evenveel plezier gebruiken als mijn eerdere Correctbook.

Heel positief

Snelle levering, ziet er prachtig uit, werkt perfect

blij mee

Ik heb geen ervaring met andere merken, maar mijn correctbook bevalt mij heel goed. Ik gebruik hem voor mijn bedrijf, maar ik wil er ook één voor privé.

Tot nu toe de oplossing voor mijn gepruts met kladjes

Het werken op tal van losse papiertjes, met telkens doorhalingen en dingen moeten verplaatsen is nu voorbij. Prima , ik ben er blij mee. Ik hoop alleen dat het veelvuldig gebruik, veel schrijven en wegvegen niet leidt tot vergrauwende pagina's. Dus voor nu, zoals gezegd, heel blij, maar in afwachting van de bestendigheid.

Bestelling volgens afspraak, maar het navulpotje werkt niet zoals ik had gehoopt

De bestelling was volgens afspraak bezorgd. Het navulpotje maakt wel dat de pen iets soepeler schrijft, maar het is wel vaag, dus werkt voor mij niet zoals ik had gehoopt. Ik had ook een nieuwe pen besteld, dus daar kan ik mee verder, maar de navulling is wel zonde van het geld.

Schiehavenkade 166

3024 EZ Rotterdam

Over Correctbook

Correctbook is een sociale onderneming met een missie: wereldwijde geletterdheid verbeteren. Voor elk verkocht uitwisbaar notitieboek doneren we hetzelfde duurzame schrijfmateriaal aan kinderen in ontwikkelingsgebieden. We geloven in de kracht van schrijven met de hand. Om te leren, te denken en je hoofd leeg te maken. Waarom Correctbook? ✓ Eén uitwisbaar notitieboek, eindeloos herbruikbaar ✓ Volledig aanpasbaar: wissel je omslag of pagina's wanneer je wilt ✓ Schrijven helpt je jouw gedachten te ordenen ✓ Goed voor je brein én de planeet ✓ Helpt je los te komen van het scherm