Snel en goed afgeleverd! Dank.

Keurige levering, goede prijs kwaliteit verhouding

De producten van Correctbook waren verpakt in een keurig doosje. Een prima levering en direct bestellen bij Correctbook was voordelig.

Correct boek!

Geweldig boekje , super handig! Achtergrond idee van goede doel, nog beter.

Excellent!

Ik ben begonnen met 1 Correctbook en heb er inmiddels meerdere in huis. Ik wil nooit meer een ander opschrijfboek. Het bestellen gaat suppermakkelijk via hun website. De levering is snel. En hun missie is geweldig.

Snelle levering, goed verpakt, alles prima

Snelle levering, goed verpakt, alles prima

A4 formaat is perfect

Het is heel fijn om meteen aanpassingen te kunnen maken en ik vind het ook goed dat je hiermee zo'n goed doel steunt.

Geweldige uitvinding

Mooi notitieboek. Veel mogelijkheden om uit te breiden. Ook het uitwissen werkt geweldig. Voor het uitwissen even een foto maken en al je notities worden bewaard.

fantastische uitvinding

fantastische uitvinding

Snelle levering, goede kwaliteit

Mooi product in bijdrage aan duurzaamheid

Dit is een mooi product waarbij je op een laagdrempelige manier bij kunt dragen aan duurzaamheid. Prettig in gebruik, eenvoudig uitwisbaar, leuke uitstraling.

Werkt perfect

Handig werkt prima voor mij

Snelle levering, prima materiaal

Snelle levering, materiaal is zoals verwacht prima.

geweldig

Kan er alles mee en raad het iedereen aan

Vlugge en correcte levering

Degelijk verpakt, vlug geleverd.

top product echt handig

heerlijk wat een verademing een product waar je niet alles gelijk digitaal omzet

Mooi product met een mooi doel

Heel snel verzonden. Mijn Correctbook is mooi en heel erg handig. Ben erg blij met mijn aankoop. Ik heb de gelinieerde versie aangevuld met de To-Do aanvulling.

Goed spul, snel geleverd, duidelijke website, mooi doel.

Tof spul

Inspirerend en handig

Bijgevoegde pen doet het niet

Super blij met het boek maar de pen doet het niet. Telefonisch bericht achter gelaten

werkt prima, goede manier om minder papier te verspillen

Moest even wennen maar ben er happy mee. Ik gebruik hem voornamelijk voor mijn vele korte notities.

Ontzettend goede vinding

Het mooie is dat je een standaard Correctboek kunt uitbreiden met allerlei andere inhoud; tabbladen, to-do lijsten, gelinieerd, ruitjes erc. Een mogelijkheid op het poetslapje op te bergen zou het perfect maken.

prima schrift/notitieboek maar...

Het verwijderen van de teksten is lastiger dan bij Bambook die heb ik ook 1). Het schrijven gaat dan weer beter. Dus tsja. De bijgeleverde kleine blauwe doekjes zien er na twee pagina's leeg maken niet meer uit. Overigens werkt een regulier wonderdoekje beter...

mooi product

snelle en correcte levering, mooie bedrijfsstrategie

Snel, goed en betekenisvol!

Al binnen twee dagen had ik mijn bestelde Forever Gamebook en Agenda in huis, en dat tijdens de feestdagen. Snelle levering, precies wat ik besteld had en keurig verpakt. Resultaat: blije vrouw en blije dochter toen zij hun pakje van onder de boom mochten uitpakken. Fijn dat ik op deze wijze tevens bijdraag aan de verbetering van iemands toekomstperspectief. Job well done Correctbook!

Super handig!

Met veel plezier maak ik gebruik van correctbook! Tevens geef ik het als relatiegeschenk aan mijn relaties en zij reageren daar erg enthousiast op.

Schiehavenkade 166

3024 EZ Rotterdam

Over Correctbook

Correctbook is een sociale onderneming met een missie: wereldwijde geletterdheid verbeteren. Voor elk verkocht uitwisbaar notitieboek doneren we hetzelfde duurzame schrijfmateriaal aan kinderen in ontwikkelingsgebieden. We geloven in de kracht van schrijven met de hand. Om te leren, te denken en je hoofd leeg te maken. Waarom Correctbook? ✓ Eén uitwisbaar notitieboek, eindeloos herbruikbaar ✓ Volledig aanpasbaar: wissel je omslag of pagina's wanneer je wilt ✓ Schrijven helpt je jouw gedachten te ordenen ✓ Goed voor je brein én de planeet ✓ Helpt je los te komen van het scherm