Gebruik het Schriftje nu anderhalf jaar en is niet meer weg te denken.
Dat is hoe we het graag zien Margot :D Bedankt voor je positieve review! Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Je spulletjes zijn duidelijk te bekijken en te bestellen. Enige minpuntje, vond ik, is dat je je makkelijk verkijkt op de prijs, omdat het btw-bedrag apart staat vermeld.
Wat goed om te horen Esther! Dat is inderdaad bekend bij ons en daar zijn we hard mee bezig om het aan te passen. Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Heel fijn om op te schrijven en goed weer uit te wissen. Fijne pen, ook voor kleine handschriften. Vlekt niet onder je hand. Helaas was de voorpagina bijna direct opgezwollen doordat de tafel vochtig was. Nu ziet het boekje er direct vies en lelijk uit.
Bedankt voor je review Diana! Wat zonde dat de cover zo gesneuveld is. Zou je een mail met jouw verhaal kunnen sturen naar [email protected]? Dan kunnen we je verder helpen :) Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Altijd mijn notities bij de hand. Blaadjes kan je makkelijk verzetten. Foutjes weg vegen. Geweldig!
Daar zijn wij het dan weer helemaal mee eens Bertie ;) Bedankt voor je positieve review & nog veel schrijfplezier! Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Helaas zijn de bladzijden aan elkaar verbonden met een ringband. Deze bladzijden zijn erg gemakkelijk los te maken van de ringband. Dit is al verschillende keren gebeurt in de week dat ik het boekje heb. Een verbindende ring waarbij de bladzijden niet los kunnen raken was wenselijker geweest. Ik ga opzoek naar een ander notitieboekje!
Hi Merijn, het klopt dat de pagina's los te klikken zijn van het Correctbook. Dit noemen wij het Unbind & Click systeem en dit is wat Correctbook uniek maakt vergeleken met andere notitieboeken. Dit systeem zorgt ervoor dat je het notitieboek naar eigen wens kan indelen en personaliseren. We vinden het jammer om te horen dat dit niet fijn voor jou werkt. Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Snelle levering, prettig materiaal erg blij mee
Wat fijn om te horen Petra! Bedankt voor je positieve review :) Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Stift droogt niet uit, en vlekt niet. Schrift makkelijk aan te passen met diverse bladen. Heb zowel a4 als a5. Ook leuk on kado te doen.
Wat goed om te horen Ine! Bedankt voor je positieve review & nog veel schrijfplezier :) Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Fijne en nuttige producten. Snelle levering. Ik gebruikte het al voor mijn werk. Daar nu wat voor bijgekocht. Maar nu ook een boekje voor thuis gekocht. Fijn dat je iets op kan schrijven en daarna weer weg kan vegen als niet meer nodig.
Dubbel plezier dus Sandra ;) Bedankt voor je positieve review & nog veel schrijfplezier! Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Mijn eerste CorrectBook. Het is een ideaal, ruimte besparend en milieuvriendelijk schrift. * Ik gebruik hem als kladpapier, dan wis ik het weer uit als ik klaar ben. * ik gebruik hem als notitieblok en als er dingen bewaard moeten blijven dan maak ik er handig een foto van en bewaar die in de app. In middels ook de flashkaarten. Normaal Gooi je de kaarten weg als je iets geleerd hebt of je krast het door en schrijft iets anders op. Het wordt er niet mooier, duidelijker op. Nu maak je het kaartje schoon en begint aan het volgende deel. Ik ben helemaal om! Een idee voor een duurzaam cadeau voor vrienden en familie heb ik ook al :-)
Wat een top ervaring Lotte :D Dat horen we maar al te graag. Bedankt voor je positieve review & zegt het voort! Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Fijn in gebruik. Stift wordt wel snel droog als je even niet schrijft en de dop er af laat. Handig dat je met de app aantekeningen kunt opslaan.
Dat horen we graag Nienke ;) Ja, helaas kan de pen inderdaad niet zo lang zonder z'n vriend de dop. We werken er hard aan om te zorgen dat ze wat langer zonder elkaar kunnen. Bedankt voor je positieve review! Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Fijn om snel even iets aan te passen op je pagina en zo niets te vergeten. Wel jammer dat uitvegen niet 100% is. Er blijft iets van kleur/inkt achter.
Bedankt voor je positieve review! Mag ik vragen waarmee je de tekst uitveegt? Met een vochtige doek, de sponsjes of de schoonmaakspray zal je namelijk minder vegen/inktresten op je pagina hebben. Lees er hier alles over: https://www.correctbook.com/nl/blog/post/schoonmaak-tips Nog veel schrijfplezier :) Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Blij met mijn uitbreidingsset en met het inktpotje. Twee stiften in 24 uur na elkaar gevuld en allebei weer helemaal vol inkt. Ontzettend tevreden :-)
En daar zijn wij dan ook weer heel blij mee Geranda ;) Bedankt voor je positieve review & nog veel schrijfplezier! Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Mijn notitieboekje ontving ik van mijn werkgever en ondanks dat ik veel digitaal werk is het makkelijk om even wat notities te kunnen maken die later weer weggeveegd kunnen worden. Zo veel prettiger dan losse papiertjes. Voor een afscheidscadeautje van een relatie was dit dus een heel goed cadeautje.
Daar zijn wij het toevallig helemaal mee eens Astrid ;) Nog veel schrijfplezier! Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Het was mega snel verstuurd top ervaring!
Super om te horen Senna :) Nog veel schrijfplezier! Groetjes, Ellenoor - Correctbook
J'ai reçu un Correctbook A5 en cadeau d'entreprise. J'ai tout de suite adhéré aux idées humanitaires et écologistes. Et ce carnet s'est révélé tellement pratique qu'il a fallu me racheter un feutre. J'ai donc cherché le site de Correctbook et lorsque j'ai vu qu'il y avait des formats plus grands et des feutres d'autres couleurs, je n'ai pas hésité un instant. Vu l'utilisation 'intensive' que j'en fais, l'utilité et les idées véhiculées, je trouve le prix très correct. De plus, la qualité est au rendez-vous. Je suis entièrement satisfaite des produits.
Comme c'est bon d'entendre Anne-Laure! Merci pour votre avis positif et bonne écriture :) Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Snelheid en kwaliteit kunnen wel samen!
Dat horen we maar al te graag Eric :) Bedankt voor je positieve review! Groetjes, Ellenoor- Correctbook
Ik gebruik een A7 Correctbook in de taxi om bijvoorbeeld de namen van leerlingen die ik op moet halen te noteren. Werkt prima, alleen de pen wil nogal snel vaag gaan schrijven. Een paar keer 'zwiepen' met de pen om de inkt naar de punt te jagen werkt dan meestal wel, maar je moet dan wel de punt schoonmaken, anders krijg je vieze handen en/of vlekken op de bladzijde. Nu heb ik een inktpotje besteld en die pen een etmaal erin gezet, maar nu schrijft die helemaal niet meer. Gelukkig had ik ook een reservepen meebesteld, en die werkt weer prima. Kortom, zoals de titel al zegt: Reuze handig, maar de pen kan beter.
Wat handig zeg! Ja de pen kan helaas niet zo lang zonder z'n vriendje de dop. Wat vervelend dat het hervullen niet gelukt is! Voor de volgende keer, bij deze een instructie: https://www.youtube.com/watch?v=EGYdJ3e1XQI. Bedankt voor je eerlijke feedback en we gaan hard aan de slag om de pen te verbeteren! :) Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Correctbook was een geweldig kerstcadeau. Na intensief gebruik was mijn stift helemaal leeg. Ik wilde nieuwe pen bestellen, zocht de website op een zag dat er ook een navulinktpot bestond. Mooi concept vanwege duurzaamheid, dus aangeschaft. Werkt helaas niet. Bij nazoeken op de website lees ik in de reviews dat het navulprincipe alleen werkt als je pen nog niet helemaal leeg is. Dat hoop ik dan maar, want tot nu toe voel ik me nog ******en. Ik heb alsnog ook maar een pen aangeschaft, dus in een week twee keer verzendkosten betaald, maar had het eerlijker gevonden als deze informatie bij het artikel gestaan had.
I was hoping I could make a picture that I directly uploaded to my computer. The app is definitely not as friendly as I haf hoped it would be. I left the cap off of the pen for a few hours and it doesn’t work anymore. Too expensive for what it does. I could have bought an erasable board and taken a picture with Office Lens and able to upload it directly into my work files.
Makkelijk een keuze maken. Ik heb gekozen voor een boek inclusief sponsjes en pennen. Leuk relatiegeschenk
En daar zijn wij dan weer heel blij mee Manuela! Bedankt voor je positieve review :) Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Levering en kwaliteit zials beloofd
Super om te horen Carla! Bedankt voor je positieve review & nog veel schrijfplezier :) Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Binnen een dag was mijn bestelling binnen. Het is een fijn notitieboek waar je echt lang mee kunt doen. De app doet het helaas niet.
Wat goed dat je zo tevreden bent Ramona :) We zijn ondertussen hard ons best aan het doen om de app te verbeteren! Bedankt voor je positieve review. Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Het correctbook is superhandig. Het is al mijn tweede. De tabjes van de tabbladen mogen wel wat steviger, als ik hem in mijn tas doe gaan ze snel stuk. De stiften zijn best snel leeg en gaan lekken. En de zwarte is haast niet uit te vegen. Met de vloeistof wel, maar dan nog gaat het zwaar. Ik schrijf dus vnl met rood blauw en groen. Het is oo kjammer dat als je een kleine (na)bestelling doet, je leegloopt op de verzendkosten. Je zou denken dat je daar korting op krijgt omdat je al eens wat hebt besteld. En kleine nabestellingen zijn helaas noodzakelijk!
Bedankt voor al je feedback Petra! We gaan het allemaal meenemen in onze productontwikkeling :) Voor nu nog veel schrijfplezier. Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Handig in gebruik en scheelt veel papier. Notities blijven goed bewaard en zijn relatief eenvoudig uit te wissen.
Nou, daar zijn wij het toevallig helemaal mee eens Marike ;) Bedankt voor je positieve review! Groetjes, Ellenoor - Correctbook
de boeken zijn leuk en fijn en schrijven als normaal papier. het is praktisch doordat het zelf in te delen is door tabbladen en andere soorten pagina's toe te voegen. Het vakantieboek met spelletjes levert ook veel plezier.
Bedankt voor je positieve review Danitsja! Nog veel schrijfplezier :) Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Schiehavenkade 166
3024 EZ Rotterdam
Correctbook is een sociale onderneming met een missie: wereldwijde geletterdheid verbeteren. Voor elk verkocht uitwisbaar notitieboek doneren we hetzelfde duurzame schrijfmateriaal aan kinderen in ontwikkelingsgebieden. We geloven in de kracht van schrijven met de hand. Om te leren, te denken en je hoofd leeg te maken. Waarom Correctbook? ✓ Eén uitwisbaar notitieboek, eindeloos herbruikbaar ✓ Volledig aanpasbaar: wissel je omslag of pagina's wanneer je wilt ✓ Schrijven helpt je jouw gedachten te ordenen ✓ Goed voor je brein én de planeet ✓ Helpt je los te komen van het scherm