Top producten

Mijn zoveelste bestelling bij Correctbook, nu de agenda. Meerdere correctbooks in bezit van A6 tot A4. Werkt super. Iedere dag met veel plezier schrijven, noteren, tekenen en ook andere enthousiast maken over de producten. Snelle levering en goede kwaliteit.

Snel en goed

Correctbook inktpot is een aanrader

prima materiaal en het werkt fijn!

prima materiaal en het werkt fijn!

Handig, makkelijk mee te nemen en duurzaam.

Handig, makkelijk mee te nemen en duurzaam.

prima artikelen

Ik gebruik de Flashcards al jaren als boodschappenbriefjes. En het Correctbook gebruik ik intensief. Met alle soorten inlegbladen, inclusief tabbladen.

Super handig!

Ik vind het super makkelijk om aantekeningen te maken in mijn correctbook, de dingen die ik heb gedaan kan ik daarna uitvegen, ik ben eindelijk verlost van mijn losse blaadjes. Ik heb van de week een bestelling gedaan om extra pennen en een todo book te krijgen, de bestelling verliep makkelijk en de levering was snel. Top product.

Gemakkelijk je notities op orde houden

Op aanraden van een collega gekocht. Zeer tevreden met mijn bestelling

Heerlijke schrijfwaar

sinds enkele weken maak ik gebruik van deze schrijfwaren en ik vind het heerlijk in gebruik. Het was even wennen met betrekking tot het wissen van de inkt maar ik ben zeer content mee!! inmiddels alle kleuren in bezit van de pennen en nu bezig met het verzamelen van alle kleuren van de schrijfschriftjes! Ik ben blij deze keuze gemaakt te hebben!!

Helemaal top!

Geen rondslingerende briefjes meer. Ik werk er dagelijks mee. Het uitvegen was eerst even wennen, maar ook dat gaat nu prima. Sponsje is een goede aanvulling.

Fijne, duurzame producten die makkelijk zijn aan te passen op je eigen behoeften.

M’n eerste correctbook heb ik een jaar in gebruik en werkt nog prima. Ik heb hem nu aangevuld met andere bladen, waarbij het heel prettig is dat je er een paar van bestelt die gewoon in je bestaande schrift passen.

Geweldige filosofie. Ik gun jullie verdere uitbreiding en veel succes!

Goede uitvinding!

Handig en milieuvriendelijk.

In 1 woord: prettig

Heel eenvoudig, vriendelijk, goed en servicegericht geholpen

Geweldige aankoop!

Ik gebruikte altijd kleine A6 planners om mijn werkweek in te delen. Nu gebruik ik de A6 correctbook met de To Do pagina's en kan ik het eindeloos hergebruiken! En daarnaast de A4 variant met stevige kaft voor aantekeningen van projecten en meetings. Fijn papier en pennen om mee te schrijven, vlekt niet en droogt snel. Nooit meer een papieren notebook voor mij!

Mooi. Dat ik mijn oude Correct ook kon updaten met nieuwe producten

...

Beter voor alles!

Geen papier meer nodig, super handig in gebruik. Echt ideaal product!

Notities maken zonder papier verbruik!

Handig notebook, keuze uit diverse lay-outs, pen kleur. Goed schoon te maken met de spray en sponsje, scans goed digitaal op te slaan. Groener en je helpt er ook nog kinderen mee! Ik ben om

Top product

Kreeg het als kerstpakket in A4 formaat nu zelf A5 formaat gekocht. Prettig in gebruik. Help zo ook op meerdere fronten.

CorrectBook zorgt dat t overzichtelijk wordt!

Mijn CorrectBook aangevuld met tabbladen, to do bladen en weekplanners! Helemaal blij mee!

Je schrijft op een whiteboard, zeker niet als papier.

Het schrijven met een pen die snel uitdroogt bevalt niet goed. Even nadenken zonder de dop op de pen te doen en dan weer verder willen schrijven levert een opgedroogde pen op. Dat opdrogen gaat vrij snel, een minuut niet schreven en de pen is gedroogd. Met het doekje dan de penpunt weer van opgedroogde inkt ontdoen en dan kan je weer schrijven. Ik had verwacht ook met een gewone pen te kunnen schrijven en een soort frixion pen idee. Het schoonmaken van het papier gaat met het doekje niet echt goed. om het goed schoon te krijgen is whiteboardcleaner nodig. Anders poets je je een lamme arm.

Topproduct waarmee je goed werkt én doet!

Ik gebruik de Correctbooks als jaren. Als copywriter/journalist is het prefect materiaal. Schrijft heerlijk snel weg tijdens interviews, brainstroms etc. Ook perfect als klantgeschenkjes! Dubbelfijn: je doet wat goeds als je Correctbook aangeschaft. Top!

Bestelling werd snel geleverd.

Bestelling bestond uit een aantal producten. Helaas werkt de refiller niet goed, hierdoor is hij nutteloos. Dit is dan ook niet duurzaam en blijf je alsnog pennen kopen. Tenzij je lege pennen kan laten vullen? Een hoge score voor het mooie concept en bijdrage aan de ontwikkellanden.

Tevreden

Vorige week heb ik mijn agenda van correctbook ontvangen. Losse bladen erbij besteld om ook notities te kunnen maken. Het in de agenda doen van de losse bladen, bleek nogal een uitdaging om dit zonder scheuren voor elkaar te krijgen. Het schrijft fijn in een correctbook, veegt makkelijk en goed uit en kwalitatief ben ik dan ook zeer tevreden. Bij mijn bestelling ook nog eens een erg fijne rugzak gekregen, met ruimte voor laptop, drinkbeker etc.

Super handig

Ideaal schrijfblok

Mooie producten, leuke cadeautjes.

Mooie producten , leuke cadeautjes én je ondersteunt een goed doel!

Schiehavenkade 166

3024 EZ Rotterdam

Over Correctbook

Correctbook is een sociale onderneming met een missie: wereldwijde geletterdheid verbeteren. Voor elk verkocht uitwisbaar notitieboek doneren we hetzelfde duurzame schrijfmateriaal aan kinderen in ontwikkelingsgebieden. We geloven in de kracht van schrijven met de hand. Om te leren, te denken en je hoofd leeg te maken. Waarom Correctbook? ✓ Eén uitwisbaar notitieboek, eindeloos herbruikbaar ✓ Volledig aanpasbaar: wissel je omslag of pagina's wanneer je wilt ✓ Schrijven helpt je jouw gedachten te ordenen ✓ Goed voor je brein én de planeet ✓ Helpt je los te komen van het scherm