Schrijft heerlijk

Ik vind het echt een top-uitvinding. Ik vergeet namelijk altijd in welk notitieboek ik iets heb geschreven en omdat je van deze notities foto's maakt ben ik ze nooit meer kwijt.

Heel fijn geen losse papieren meer

Werkt prima!

Ik ben best tevreden over het correctbook. Stift droogt snel op, vlekt daardoor bijna niet. Wel zijn de bladzijden wat moeilijker schoon te maken met het doekje als je de aantekeningen wat langer hebben gezeten. Je moet dan hard wrijven. Het scheelt wel veel papier...

Superhandig

Helpend.

Goed product & Goed doel

Het boekje werd snel geleverd. Ik ben er heel tevreden mee; het is goed voor het milieu en je steunt een goed doel.

Navullen pen werkt niet

Het correctbook is een prima uitvinding, maar de pen die ik erbij kocht was al na één dag vrijwel leeg. Geprobeerd om na te vullen, maar dit werkt niet. Volgens de winkelier volstaat het om even de pen in het navulpotje te drukken zodat hij zich vol zuigt, maar dit leidt niet tot het gewenste resultaat: geen goed zwart schrift en al snel wéér leeg.

Bestelling makkelijk geplaatst en geleverd

Het bestellen van de nieuwe pennen was gemakkelijk genoeg. Wel jammer dat dit was ter vervanging van een pen die enorm lekte, zelfs als deze een dag stil op tafel lag, liep de inkt eruit.

Prima product

Gebruik Correctbook al enkele jaren, bevalt prima

Prachtig product

Zeer snelle en goede levering. Website mag van mij iets klantvriendelijker. Product is van goede kwaliteit en super handig.

te snel leeg

nieuwe pennen gekocht. omdat ze erg snel leeg raken. ook als je met het flesje hervult.

Mooie sheetmusic, Snel verzonden

Nette pagina's, super handig om bladmuziek uit te schrijven en niet constant losse blaadjes overal te hebben. Makkelijk op te slaan (d.m.v. app/foto) en bladzijden zijn gemakkelijk te wissen en te herbruiken. Daarnaast vind ik Correctbook een super mooi initiatief waar ik graag mijn steentje aan bijdraag. Snel verzonden als brievenbuspost, goed aangekomen; helemaal blij mee!

Werkt prima en geen papier meer nodig

Jammer dat het doekje al meteen kwijt was

Werkt goed

Dit scheelt veel schrijfblokken

Top product, tof concept!

In veel situaties is een korte aantekening op papier prettiger dan digitaal. Maar wat een papierverspilling! Met correctbook een heel prettig alternatief. sinds we het in huis hebben blijven de kladblokken leeg. Ideaal zoveel uitleg over het gebruik online, alsook accessoires om te voorkomen dat je uitgeschreven raakt en de spullen ongebruikt laat.

Prima product

Goede organisatie met prima producten

Conform verwachting

Conform verwachting

Leuk product, goede webshop en levering.

Ik ben iemand die graag even op "papier" aantekeningen maakt en veel werkt met to-do lijsten. Daardoor verslind ik papieren notebloks. Daarnaast gebruik je een pagina vaak maar deels. Mijn vriendin was blij met haar notitieboekje, ik kon er via mijn werk ook een bemachtigen en heb bij Correctbook zelf aanvullingen gekocht (to-do pagina's, tabbladen, schoonmaak spullen en extra pennen). Uitvegen van de pagina's kost wat tijd en laat soms een beetje een waas achter waardoor je even goed moet poetsen.

Snel geleverd.

Enorme aanrader!

Ontzettend mooi vormgegeven boek, goed voor het milieu (hergebruik) en je helpt er ook een ontzettend goed doel mee! Enorme aanrader!

Handig notitieboekje, snelle levering

Wat een handig boekje! Ook ik als linkshandige kan erin schrijven zonder dat ik de tekst gelijk weer met mijn hand uitveeg. Ook kun je een bladzijde even uit het boekje halen en daarna weer netjes terugdoen.

Correctbook, beste aankoop ooit.

Een aantal jaren geleden voor het eerst gekocht en niet meer van afgestapt. Koop er steeds wer handige dingen bij zo als het flexible whitebord of de flashcards. En het liefst geef ik het altijd weer cadeau. Heerlijk. Echt iets tijdloos' om door te geven!

Handige boekjes

Een nieuwe bestelling geplaatst omdat we zo tevreden zijn van onze vorige correctbooks.

perfecte bezorging

Wat een snelle levertijd, dat zijn we tegenwoordig met de pakketdrukte niet meer gewend :-) Dus een 10+

Super handig, soort pocket whiteboard

Enige verbeterpunt is dat blauwe inkt slecht weggaat, zelfs met reiniging set.

Tevreden klant

Ik ben zeer tevreden zowel over het product alsook over de levering. Het bestellen ging heel eenvoudig en had het boek de volgende dag in huis (tegenwoordig is zo'n een snelle levering een prestatie). Bedankt.

Schiehavenkade 166

3024 EZ Rotterdam

Over Correctbook

Correctbook is een sociale onderneming die strijdt tegen wereldwijd analfabetisme. Met de aankoop van elk Correctbook voorzien wij kinderen in ontwikkelingsgebieden van ditzelfde uitwisbare schrijfmateriaal.