Wauw

we zijn erg blij met het correctbook. Het werk gemakkelijk en bespaart veel papier.

Besparing van het milieu

Ideale kaartjes en je kan de tekst ook weer makkelijk weghalen.

Als logopedist steun ik het doel analfabetisme te bestrijden en de artikelen zijn goed in te zetten

Goed in te zetten, praktisch en milieuvriendelijk

Handig voor mij,besparend voor milieu

Gebruik normaal altijd heel veel papier, wat ik daarna weer overzet op de pc. Daarna gooi ik het papier weg. Nu met correctbook wis je het uit en gebruik het weer opnieuw. Superhandig toch, bespaart veel papiergebruik(slecht voor milieu)en bespaart ook papierkosten (financieel) voor mij.

Top product.

Geen afval, je wist je notities wanneer je ze niet nodig hebt.

Super makkelijk in gebruik én je steunt een goed doel

Handig dat je extra’s kan toevoegen aan je schrift om hem helemaal compleet en persoonlijk te maken, zodat hij voldoet aan je wensen, en je hem steeds weer kan herbruiken

Goed ontwerp

Goed bedacht: uitwisbare schrijfboekjes. Ideaal voor To Do lijstjes. Prima vormgeving en heel snel geleverd.

Fijne manier om papier te besparen

Ik gebruik mijn correctbook voor mijn to-do lijstjes en aantekeningen. Ideaal om op deze manier zeker 3-4 notitieblokken per jaar te kunnen besparen!

Schrijft fijn, idee is goed, goede klantenservice

Het idee is perfect. De pen schrijft prettig. De pen is echter snel leeg en het bijvulstation wat ik er bij heb gekocht werkt niet; de pen raakt niet hervuld. Ik ben nog in afwachting van een passende oplossing. Nog een nadeel is dat na enig gebruik de punt van de de ‘pen’ haartjes loslaat waardoor je schrijfwerk niet meer leesbaar is. Dit is op te lossen door de haartjes er af te halen maar ik vermoed dat je dan na enige tijd geen pen meer over houdt. Mooi idee, minder goede uitvoering. Aanvulling na contact met de klantenservice: Ik heb een nieuwe pen gekregen, omdat er mogelijk iets niet goed was met mijn pen. Het advies is om echt niet te wachten tot de pen niet meer goed schrijft met opvullen, omdat het puntje dan uitdroogt en de inkt niet meer goed op kan nemen. Ik ga dit toepassen en hoop dat het werkt.

Goede producten, snel en goed geleverd

Ik ben zeer enthousiast over de producten van Correctbook en zeker met het verhaal erachter. Ook deze levering ging uitstekend

Absolute aanrader

Ik gebruik een A4 correctbook voor mijn werk. Bevalt super goed. Niet meer al dat papier wat je uiteindelijk moet weggooien. Ook makkelijk te digitaliseren middels een app. Ik wil niet meer zonder.

Erg fijn notebook, werkt prima

Ik ben erg van de losse briefjes en lijstjes. Dus dit notebook is voor mij ideaal. Enige minpuntje: de bkauwe pen is lastiger uitwisbaar. Er blijft bij mij een blauw waasje zichtbaar dat alleen na flink poetsen weg gaat. Maar verder enorm blij mee. Werkt erg fijn.

Geweldige producten!!

Ik gebruik het met veel plezier

Duurzaam!

Ik vind de Correctbook fijn, maar het schrijven is soms nog even wennen. Soms hapert de pen een beetje of schrijft deze niet. Wel is het houdertje voor de pen fijn.

Zelf goed kunnen schrijven en anderen ook!

Ik ben heel blij met mijn Correctbook: het schrijft prima en uitwissen is ook heel makkelijk. Met de los bestelde tabbladen hou ik dingen bij elkaar. Omdat je de pagina's er ook uit kunt halen, kun je makkelijk van indeling wisselen. Maar het mooiste is natuurlijk dat Correctbook er ook voor zorgt dat anderen kunnen schrijven.

Heb er al meerdere besteld!

Wat een top producten! Ondertussen heb ik 3 uitwisbare boekjes, alle kleuren pennen, de wisspray en een setje tabbladen. Ik vind het ideaal en het werkt super goed!

Geweldig!

Ik doe graag mijn bijdrage aan de idealen die correctbook nastreeft. Daarbij hecht ik belang aan kwaliteit van de bladen en pen. En die voldoen! De verwerking van mijn bestelling verliep erg vlot en vlekkeloos.

Aanrader

Mooi boekje, goede kwaliteit. Bespaart een hoop papier en je houdt overzicht.

Geweldig in gebruik, voor jong en oud

Drie exemplaren gekocht voor mijzelf en twee kinderen. We hebben allemaal op onze eigen manier veel plezier van de Correctbook met toebehoren. Ik gebruik het voor mijn werk, mijn kinderen voor school en om lekker in te tekenen en leren schrijven. Het vezeldoekje werkt droog minder goed dan verwacht, maar het boekje, pen en spons werken prima.

Geweldige uitvinding

Ik heb nu twee correctbooks in gebruik. Ik ben er zo blij mee! Nooit meer rondslingerende losse papiertjes met to-do lijstjes en aantekeningen.

Snel geleverd, pennen in goed staat ontvangen.

Prima producten

Gebruik correctbook al een tijdje en ben er super tevreden over.

Behulpzame medewerkers

envoi super rapide !

merci - rien à dire. concept génial.

perfect product en spaart de wereld

fijn product en tegelijkertijd help je ook een kind aan materiaal voor school. iets wat iedereen zou moeten doen!

Schiehavenkade 166

3024 EZ Rotterdam

Over Correctbook

Correctbook is een sociale onderneming die strijdt tegen wereldwijd analfabetisme. Met de aankoop van elk Correctbook voorzien wij kinderen in ontwikkelingsgebieden van ditzelfde uitwisbare schrijfmateriaal.