Praktisch, duurzaam en snelle verzending

Inmiddels 3 boekjes met aanvullende pagina’s. Erg fijn zowel voor privé als school. Snel in huis.

Een super whiteboard op handig meeneem formaat. Ik ben fan

Geweldig om zelf samen te stellen met diverse bladen!

Zeer tevreden!

Primalevering en goede prijs-kwaliteits verhouding!

Beter dan verwacht

Ik had een correctbook in mijn kerstpakket ontvangen en het werkt beter dan verwacht. Ik heb al vaker naar zo'n systeem gekeken maar durfde het nooit aan. Ik was bang dat het niet goed zou blijven zitten, of dat het juist te goed zou blijven zitten en dat het lelijk zou worden. Maar ik ben er erg blij mee. De inkt blijft mooi zitten, ook al ga je er met je hand overheen, maar met een doekje is het ook weer mooi weggepoetst. Inmiddels heb ik ook al het één en ander bijbesteld.

Heel erg leuk om te krijgen én om te geven!

Ik heb mijn eerste correctbook kado gekregen en sindsdien ben ik fan. Ik raad de producten aan iedereen aan. En het is ook een hee leuk en origineel kado!

Mooi materiaal, goed werkbaar

Het materiaal ziet er mooi uit, is van goede kwaliteit. De bijbehorende app is makkelijk te gebruiken en zorgt ervoor dat je foto's wat kunt bewerken en in een map kunt opslaan. Ik vind het verder fijn om met een correctbook te werken, omdat je het goed kunt gebruiken bij het tekenen van een gesprek en ook weer kunt hergebruiken.

goede spullen voor een goed doel

Ik had ene correctbook in mijn kerstpakket. Had behoefte aan extra kleuren stiften en een goede oplossing voor schoonmaken. Met de sponsjes en het cleaningset heb ik dat gevonden. Niet goedkoop trouwens, maar uiteindelijk wel goedkoper dan steeds een schrijfblok kopen. De nieuwe stiften werken prima. Al zou ik achteraf niet de medium maar de fine gekozen hebben. Dat bleek niet helemaal uit de beschrijving

Het product is niet alleen handig, je leert ook weer een beetje “vulpen schrijven”

Alle aantekeningen up to date bij elkaar.

Heel fijn om al mijn aantekeningen, lijstjes, notulen, geheugensteuntjes en aandachtspunten bij elkaar te hebben. Het blijft nu overzichtelijk omdat je het up to date kan houden. Geen losse briefjes, halve schriftjes en vol geschreven oude enveloppen meer. Het scheelt mij ook veel zoeken naar briefjes en aantekeningen. Hartelijk dank voor deze mooie uitvinding.

Duurzaam en slim aantekeningenschrift

Het Correctbook werkt prettig, vooral met het bij te bestellen reinigingsmiddel. Mooie bijkomstigheid is dat je met de aanschaf scholieren in ontwikkelingslanden helpt.

Twijfelachtig.....helaas

Ik heb een paar maanden terug een correctbook besteld. Snel geleverd, dat was fijn. 2 van de 4 stiften deden het niet, deze zijn door juullie direct vervangen. Maar ik merk ook dat het stukje white board papier dat tegen de ringetjes aan zit, de eerste centimeters, niet of zeer moeilijk beschrijfbaar zijn. Ik vind het jammer, had eerlijk gezegd voor zo'n bedrag een betere kwaliteit verwacht.

Helemaal weg van!

Ik werk in het lager onderwijs. Sinds ik het als geschenk kreeg, kan ik het niet meer missen. Ik gebruik het elke dag. Leuk dat je bladen en kleuren bij kunt bestellen om je eigen boekje samen te stellen. Een echt hebbeding!

Snelle levering en super handig

Steeds snelle levering. 2 dagen na bestelling al geleverd. Product zelf is super handig. ik gebruik het dagdagelijks voor mijn werk.

Geweldig product en goede service

Mijn kinderen en ik zijn hartstikke tevreden met onze notebooks! Geweldig product en voor een goed doel.

De gegevens over de extra pagina’s mogen wat duidelijker op de site staan. Hoeveel pagina’s en welke indeling (werkplanner). Verder vind ik het een prima systeem

Pracht product, snel geleverd, bespaard mij tijd.

Geen bureau vol met notitieblaadjes (post-it's) maar alles compact bij elkaar.

super handige schriften

Ik heb nu een A6 CB voor alle 'snelle gedachten' en het boodschappenlijstje, eentje voor in de handtas (je weet maar nooit wat er even onthouden moet worden) en een CB in A5 formaat als kerstcadeau voor mijn kleindochter die daar heel blij mee is. Daarnaast had ik de sponsjes besteld, die hun job trouwens heel goed doen. Kan het zeker aanbevelen! (Enige minpuntje: de wisdoekjes werden er helaas niet bij geleverd.) P.S. (een tijdje na het plaatsen van mijn review): Dank je Daisy, dat jullie de doekjes nu nasturen! Wat een fijne en persoonlijke service! Top!

Een onuitwisbare ervaring

Ideale oplossing om vele aantekenblokken te vervangen. Schrijven, eventueel bewaren met foto, wissen en opnieuw beginnen.

Schrijven erin gaat goed, schoonmaken gaat ook soepel

Mijn dochter gebruikt het voor haar schoolwerk. Ik gebruik ze op het werk. Ik ben fan

Super fan, steunt een goeddoen en geen papierverspilling meer!

Ik vind het ideaal, schrootjes vol aantekeningen zijn nu overbodig. Het is ook overzichtelijker. Wanneer ik het heb overgetypt en in dossier heb gezet kan ik het in het correctbook wissen. Dus niet meer eindeloos door bladeren en zoeken naar bepaalde notities!!!!! Plus geen papierverspilling meer!!!! Ik heb het direct gedeeld met mijn hele team!!!

Was prima

Snelle verzending, mooie handige bladen

Mooie bladen en snel verzonden

Controle en nabellen zou beter kunnen

Voor de tweede keer producten besteld en op een of andere manier was het huisnummer van mijn adres verloren gegaan. Na zelf contact te hebben opgenomen omdat ze bestelling lang op zich liet wachten (2 weken) bleek bovenstaande het geval. Beter zou natuurlijk geweest zijn dat CorrectBook zelf met mij contact op zou nemen wanneer er cruciale gegevens vóór verzenden ontbreken. Voor de rest een prima product, wat doet dat het belooft

Top product en snelle levering

Doordat je zelf een basisnotitieboek kunt kiezen en die kunt aanvullen met tabbladen of anders bedrukt bladzijden kun je helemaal je eigen boekje samenstellen. En daarmee veel papier besparen en onderwijs in Afrika ondersteunen! 3x raak. Bovendien snel besteld en geleverd.

Schiehavenkade 166

3024 EZ Rotterdam

Over Correctbook

Correctbook is een sociale onderneming met een missie: wereldwijde geletterdheid verbeteren. Voor elk verkocht uitwisbaar notitieboek doneren we hetzelfde duurzame schrijfmateriaal aan kinderen in ontwikkelingsgebieden. We geloven in de kracht van schrijven met de hand. Om te leren, te denken en je hoofd leeg te maken. Waarom Correctbook? ✓ Eén uitwisbaar notitieboek, eindeloos herbruikbaar ✓ Volledig aanpasbaar: wissel je omslag of pagina's wanneer je wilt ✓ Schrijven helpt je jouw gedachten te ordenen ✓ Goed voor je brein én de planeet ✓ Helpt je los te komen van het scherm