Zeer vlot werd het pakketje afgeleverd, levering zag er verzorgd uit! Dank

Zeer vlot werd het pakketje afgeleverd, levering zag er verzorgd uit! Dank

Een schrift van Correctbook is een handig product, met een nette service en dat voor een goed doel.

De producten van Correctbook zijn misschien niet het goedkoopst, maar dienen wel een goed doel. De kwaliteit is goed.

superleuk en voor iedereen onmisbaar. Weg met de losse papiertjes!

superleuk en voor iedereen onmisbaar. Weg met de losse papiertjes!

Ik ben er heel blij mee!

Schrijft prima, net als een normaal pen en papier. Schoonmaken gaat ook heel goed en makkelijk. Het enige minpunt is het elastiekje voor de pen - je kan de pen niet makkelijk er in schuiven. Het zou handiger zijn om het elastiekje te vervangen met een klip om het pan vast te houden.

Schoonmaken is lastig

Aantekeningen die een paar weken/maanden oud zijn, zijn lastig te verwijderen met zowel de vilten achterkant van de pen als het schoonmaakdoekje

Makkelijk besteld, snel geleverd, goede kwaliteit.

Het was eenvoudig om de producten die ik wilde hebben te kiezen en te bestellen. Daarbij zijn ze ook nog eens snel geleverd.

Handig, scheelt veel papier. Helaas is oude inkt moeilijk uitwisbaar

Ik gebruik het Correctbook om leerlingen van extra uitleg te voorzien. Helaas is het moeilijk om aantekeningen/uitleg na langere tijd weg te halen. Het wordt dan poetsen i.p.v. vegen.

Keurig verzorgd en snel geleverd.

Handig boekje. Telkens opnieuw te gebruiken. Schoonmaken is zo gebeurd.

Ideale planner: opdracht gedaan ? Wissen maar. Geeft opgeruimd gevoel en houdt je werkgeheugen vrij. En natuurlijk beperkt het papiergebruik. Kortom, gewoon aanschaffen!

Late bezorging

Ik heb dit product afgelopen maandag gekocht maar nog steeds niets ontvangen. Ik heb het as maandag nodig!

Super netjes geregeld

Het bestelde product kwam binnen 2 dagen binnen en was netjes verpakt. Ik ben erg tevreden.

Supersnel. Superhandig!

Notitieblokken, stiften, en uitwissen werkt echt super! Ik ben er heel blij mee. Levering was binnen 24 h.

Super snelle levering

Goede producten al heel wat vellen papier bespaard. De stiften gingen 4 maanden mee maar nu de hervulinkt besteld super.

Ik heb mijn eerste correctbook van mijn werkgever gekregen. Ging hem steeds meer gebruiken. Nu ligt er thuis ook een. Geen rondslingerende briefjes met krabbels meer of notities op de krant bij het niet zo snel kunnen vinden van notitieblok. Ik vind het een aanrader.

top en snelle levering!

super, en wat een fijne producten

Uitstekend hulpmiddel bij het thuiswerken!

Alle losse notitie blaadjes en schrijfblokken zijn in een klap vervangen. Werkt heel fijn en schrijft prettiger dan verwacht.

Super fijn gebruik en heel duurzaam

Schrijft perfect en makkelijk uit te vegen. Blij dat ik klaar ben met het kopen van single use notitieboekjes

goed tegen papierverspilling

Dagelijkse aantekeningen in mijn werk, doe ik nu in het correctbook ipv op papier, waarna ik ze digitaal verwerk. Fijn dat er niet meer zoveel papier verspild wordt. Het uitvegen van de aantekeningen vraagt wel een sterke arm merk ik, tenminste met het doekje.

supersnel geleverd en de correctbook zien er top uit

Ik geef de correctbook weg als mensen bij mij een training volgen. Het sociale en duurzame spreek mij erg aan en omdat ik een kennisjunkie ben vind ik jullie missie super.

Handig en goede kwaliteit, doek geeft helaas verkleuring

Wat een handig boekje! En fijn en aantrekkelijk om mee te werken. Helaas heeft het schoonmaak-doekje dat in het boekje meegeleverd wordt een blauwe afdruk achtergelaten om de binnenzijde van de omslag

Papierbesparend

Met correctbook bespaar ik papier. Schoonmaken bladzijde is lastig en verbruikt veel materiaal. Verpakking = veel plastic

Makkelijk door website gelopen en snelle levering

mijn Correctbook en ik zijn intussen onafscheidelijk!

Ik ben een lijstjesmens. Om overzicht te houden op wat ik nog moet doen, kribbel ik normaal gezien blaadjes vol. Blaadjes die ik dan verlies. Lijstjes die ik moet overschrijven zodra ze onoverzichtelijk geworden zijn. Nu gebruik ik Correctbook: ik wis wat gedaan is of wat ik niet meer moet onthouden. Veel minder papier dus. En meer overzicht. Ik heb mijn Correctbook eigenlijk altijd bij de hand. En als bonus: Correctbook is een sociale onderneming. Ze dragen hun steentje bij!

Geweldig product en snel geleverd.

Fijn dat je het losbladig systeem eenvoudig aan je wensen kunt aanpassen. De gekleurde pennen heb ik uiteindelijk niet besteld omdat ik overal las, dat de inkt een gekleurde waas achter laat. Als dat is opgelost, geef ik een 10! Overigens werd het (goed verpakt) snel bezorgd.

erg goed en snel

na de bestelling heb ik direct een bevestiging per mail ontvangen. Ook dat de bestelling onderweg was. erg netjes en transparant.

Schiehavenkade 166

3024 EZ Rotterdam

Over Correctbook

Correctbook is een sociale onderneming met een missie: wereldwijde geletterdheid verbeteren. Voor elk verkocht uitwisbaar notitieboek doneren we hetzelfde duurzame schrijfmateriaal aan kinderen in ontwikkelingsgebieden. We geloven in de kracht van schrijven met de hand. Om te leren, te denken en je hoofd leeg te maken. Waarom Correctbook? ✓ Eén uitwisbaar notitieboek, eindeloos herbruikbaar ✓ Volledig aanpasbaar: wissel je omslag of pagina's wanneer je wilt ✓ Schrijven helpt je jouw gedachten te ordenen ✓ Goed voor je brein én de planeet ✓ Helpt je los te komen van het scherm