top en snelle levering!

super, en wat een fijne producten

Uitstekend hulpmiddel bij het thuiswerken!

Alle losse notitie blaadjes en schrijfblokken zijn in een klap vervangen. Werkt heel fijn en schrijft prettiger dan verwacht.

Super fijn gebruik en heel duurzaam

Schrijft perfect en makkelijk uit te vegen. Blij dat ik klaar ben met het kopen van single use notitieboekjes

goed tegen papierverspilling

Dagelijkse aantekeningen in mijn werk, doe ik nu in het correctbook ipv op papier, waarna ik ze digitaal verwerk. Fijn dat er niet meer zoveel papier verspild wordt. Het uitvegen van de aantekeningen vraagt wel een sterke arm merk ik, tenminste met het doekje.

supersnel geleverd en de correctbook zien er top uit

Ik geef de correctbook weg als mensen bij mij een training volgen. Het sociale en duurzame spreek mij erg aan en omdat ik een kennisjunkie ben vind ik jullie missie super.

Handig en goede kwaliteit, doek geeft helaas verkleuring

Wat een handig boekje! En fijn en aantrekkelijk om mee te werken. Helaas heeft het schoonmaak-doekje dat in het boekje meegeleverd wordt een blauwe afdruk achtergelaten om de binnenzijde van de omslag

Papierbesparend

Met correctbook bespaar ik papier. Schoonmaken bladzijde is lastig en verbruikt veel materiaal. Verpakking = veel plastic

Makkelijk door website gelopen en snelle levering

mijn Correctbook en ik zijn intussen onafscheidelijk!

Ik ben een lijstjesmens. Om overzicht te houden op wat ik nog moet doen, kribbel ik normaal gezien blaadjes vol. Blaadjes die ik dan verlies. Lijstjes die ik moet overschrijven zodra ze onoverzichtelijk geworden zijn. Nu gebruik ik Correctbook: ik wis wat gedaan is of wat ik niet meer moet onthouden. Veel minder papier dus. En meer overzicht. Ik heb mijn Correctbook eigenlijk altijd bij de hand. En als bonus: Correctbook is een sociale onderneming. Ze dragen hun steentje bij!

Geweldig product en snel geleverd.

Fijn dat je het losbladig systeem eenvoudig aan je wensen kunt aanpassen. De gekleurde pennen heb ik uiteindelijk niet besteld omdat ik overal las, dat de inkt een gekleurde waas achter laat. Als dat is opgelost, geef ik een 10! Overigens werd het (goed verpakt) snel bezorgd.

erg goed en snel

na de bestelling heb ik direct een bevestiging per mail ontvangen. Ook dat de bestelling onderweg was. erg netjes en transparant.

super schrijf materiaal

schrijft even gemakkelijk alsof je op papier schrijft- ideaal geen papierverspilling. overnemen wat je echt nodig hebt, en uitwissen.

Handig boekje, snelle levering en schrijft echt als papier. Top!

Handig boekje, snelle levering en schrijft echt als papier. Top!

Werkt super, gebruik het elke dag voor mijn werkzaamheden. Blijft mooi en voor mij persoonlijk super overzichtelijk door het wissen van afgehandelde zaken. Dat het ook een steentje bijdraagt is een hele mooie gedachte!

Gewoon goed

Gewoon zoals je het verwacht

Mooie duurzame oplossing

Ik heb inmiddels mijn tweede boek besteld. Omdat ik meerdere opdrachtgevers heb, maar ze werken echt prima. De hardcover is ook heel mooi en stevig Ik raad het zeker aan.

Erg handig voor op mn werk

Snel, makkelijk en goede kwaliteit

Het doel dat erachter zit is super goed! En dit wordt gecombineerd met mooie en goede producten.

de pennen zijn zo leeg van correctbook

de schriften zijn goed maar het schrijfmateriaal is slecht. De pennen drogen heel snel op. Ook zijn de nieuwe. Na een paar minuten schrijven zij ze leeg.

Dagelijks in gebruik en erg blij mee

Ik gebruik nu enkele maanden een correctbook op A5 formaat. Geen papier meer en milieu vriendelijk. Erg blij mee en erg tevreden.

Geweldige producten! Goede service

Fijne producten! Ontzettend handig in gebruik.

Mooie producten en vlot geleverd en voor het goede doel.

Het correct book werkt prima, het schijven is ook weer goed weg te halen zonder dat er van alles achter blijft. Handig voor iedereen die inspiratie wil borgen ook i.v.m. de app.

Fijn product!

Ik heb al ruim twee jaar een A6 notitieboek van Correctbook. Ik gebruik hem dagelijks, bij van alles! Nu zijn er mooie uitbreidingen en artikelen bijgekomen! Snel weer een bestelling doen!

heel duurzaam

Een heel duurzaam handig schrift Wat ook goed uitwisbaar en het bijhouden van alles wat je interresant om te volgen

Handig in gebruik, voldoet goed.

Formaat A4 zou handig zijn, klipje op dopje pen, ofanders iets van "houder" op kaft zodat je meer kleuren kunt meenemen zonder los in hand of tas te moeten houden. Elastiek niet makkelijk om pen in te doen. En kan maar 1 in.

Schiehavenkade 166

3024 EZ Rotterdam

Over Correctbook

Correctbook is een sociale onderneming met een missie: wereldwijde geletterdheid verbeteren. Voor elk verkocht uitwisbaar notitieboek doneren we hetzelfde duurzame schrijfmateriaal aan kinderen in ontwikkelingsgebieden. We geloven in de kracht van schrijven met de hand. Om te leren, te denken en je hoofd leeg te maken. Waarom Correctbook? ✓ Eén uitwisbaar notitieboek, eindeloos herbruikbaar ✓ Volledig aanpasbaar: wissel je omslag of pagina's wanneer je wilt ✓ Schrijven helpt je jouw gedachten te ordenen ✓ Goed voor je brein én de planeet ✓ Helpt je los te komen van het scherm