super schrijf materiaal

schrijft even gemakkelijk alsof je op papier schrijft- ideaal geen papierverspilling. overnemen wat je echt nodig hebt, en uitwissen.

Handig boekje, snelle levering en schrijft echt als papier. Top!

Handig boekje, snelle levering en schrijft echt als papier. Top!

Werkt super, gebruik het elke dag voor mijn werkzaamheden. Blijft mooi en voor mij persoonlijk super overzichtelijk door het wissen van afgehandelde zaken. Dat het ook een steentje bijdraagt is een hele mooie gedachte!

Gewoon goed

Gewoon zoals je het verwacht

Mooie duurzame oplossing

Ik heb inmiddels mijn tweede boek besteld. Omdat ik meerdere opdrachtgevers heb, maar ze werken echt prima. De hardcover is ook heel mooi en stevig Ik raad het zeker aan.

Erg handig voor op mn werk

Snel, makkelijk en goede kwaliteit

Het doel dat erachter zit is super goed! En dit wordt gecombineerd met mooie en goede producten.

de pennen zijn zo leeg van correctbook

de schriften zijn goed maar het schrijfmateriaal is slecht. De pennen drogen heel snel op. Ook zijn de nieuwe. Na een paar minuten schrijven zij ze leeg.

Dagelijks in gebruik en erg blij mee

Ik gebruik nu enkele maanden een correctbook op A5 formaat. Geen papier meer en milieu vriendelijk. Erg blij mee en erg tevreden.

Geweldige producten! Goede service

Fijne producten! Ontzettend handig in gebruik.

Mooie producten en vlot geleverd en voor het goede doel.

Het correct book werkt prima, het schijven is ook weer goed weg te halen zonder dat er van alles achter blijft. Handig voor iedereen die inspiratie wil borgen ook i.v.m. de app.

Fijn product!

Ik heb al ruim twee jaar een A6 notitieboek van Correctbook. Ik gebruik hem dagelijks, bij van alles! Nu zijn er mooie uitbreidingen en artikelen bijgekomen! Snel weer een bestelling doen!

heel duurzaam

Een heel duurzaam handig schrift Wat ook goed uitwisbaar en het bijhouden van alles wat je interresant om te volgen

Handig in gebruik, voldoet goed.

Formaat A4 zou handig zijn, klipje op dopje pen, ofanders iets van "houder" op kaft zodat je meer kleuren kunt meenemen zonder los in hand of tas te moeten houden. Elastiek niet makkelijk om pen in te doen. En kan maar 1 in.

Prima en verantwoord artikel

Snelle levering en goed spul!

Vreemde gang van zaken

Her kleine inktflesje wer in een enorme doos bezorgd en het systeem werkt niet

Erg handig.

Helaas is het elastieke waar het pennetje in kan er dezelfde dag afgevallen. Dus dat valt erg tegen.

De site is echt heel erg vervelend!!! je kunt de producten niet opzoeken.

De site is echt heel vervelend. Je punt producten niet opzoeken, maar door er met je computermuis langst te gaan krijg je dan wel wat het is. De foto's en tekst zie je niet. Ik zou jullie wel aanbevelen, maar dan eerder verwijzen naar iemand anders die het wel met een foto kan aanbieden

Een topuitvinding!

Aangeschaft voor werk maar nu gebruik ik hem overal voor!! Het is echt geweldig. Alleen die grote band is vervelend aangezien dat steeds in de weg zit als je schrijft.

Leuke producten snel geleverd

Gewoon goede producten, en de dag na bestelling geleverd.

snelle levering. Een opmerking. De doos waarin het verzonden is was zeer groot. Ik ga er vanuit dat er toch kleinere dozen zijn om dit doosje wat ik besteld heb te versturen. Gezien we met zijn alle bezig zijn met het milieu en de opwarming. Zou dit het enige punt zijn wat aandacht verdiend.

Super snelle levering- goeie kwaliteit

Super snelle levering ! De producten zijn van heel goeie kwaliteit, zijn goed voor het milieu en kinderen uit de ontwikkelingslanden worden geholpen.

Super visie, mooi product, klein minpuntje = de pen

Als ik de pen open laat liggen, al is het maar heel even dan schrijft hij niet meer. Dan moet eerst de dop er weer op en dan doet hij het weer prima, dat vind ik erg jammer omdat je hem stiekem toch steeds even open hebt voordat je gaat schrijven. Verder super! Het uitwissen gaat heel goed. Ik vind de prijs, in vergelijk in met andere vergelijkbare producten ook heel netjes. Het zou leuk zijn als er nog meer andere kleuren pennen komen, buiten de basiskleuren.

Zo duurzaam!

Kreeg een Correctbook cadeau een maand of drie geleden. Maak er veel gebruik van. Zelfs oude notities laten zich gemakkelijk verwijderen. Ik heb nu een aantal pennen voor school gekocht. Jammer dat jullie nog geen losse blanco kaarten/bladen A4 en A5 hebben. Niet goedkoop, maar zeer duurzaam!

Kwalitatief goed met een mooi doel

Heel mooi initiatief tegen laaggeletterdheid! Notitieboek zelf is heel fijn en van goed materiaal. Ik heb de schoonmaakset erbij gekocht, en ik kon vrij makkelijk (heel) oude inkt verwijderen. Ook leuk dat je er verschilllende soorten blaadjes bij kunt kopen (ik heb nu de to-do lijsten gekocht). Inkt kun je ook een navulpotje voor krijgen.

Schiehavenkade 166

3024 EZ Rotterdam

Over Correctbook

Correctbook is een sociale onderneming met een missie: wereldwijde geletterdheid verbeteren. Voor elk verkocht uitwisbaar notitieboek doneren we hetzelfde duurzame schrijfmateriaal aan kinderen in ontwikkelingsgebieden. We geloven in de kracht van schrijven met de hand. Om te leren, te denken en je hoofd leeg te maken. Waarom Correctbook? ✓ Eén uitwisbaar notitieboek, eindeloos herbruikbaar ✓ Volledig aanpasbaar: wissel je omslag of pagina's wanneer je wilt ✓ Schrijven helpt je jouw gedachten te ordenen ✓ Goed voor je brein én de planeet ✓ Helpt je los te komen van het scherm