Top en snel

Helemaal prima. Mooie producten b als devoot 16 uur zijn besteld, zijn ze er al de volgende dag.

Snel geleverd, goede producten

Ik ben al jaren blij met mij Correctbook, en bestelde nu 2 nieuwe pennen en een schoonmaakset. Snel geleverd, producten zijn goed. Ik vond de grootte van de verpakking wel buitenproportioneel voor deze paar artikelen... Dan verscheept je vooral lucht, en dat vind ik dan wel weer zonde van de ruimte.

Geen papier meer meenemen

Handig, licht van gewicht schriftje. Extra bladen zijn gemakkelijk toe te voegen. Kaft is wel wat minder stevig dan ik had gehoopt. Notities zijn redelijk gemakkelijk te verwijderen.

Mooi initiatief, heel fijn notitieboek

Ik wilde graag een uitwisbaar notitieboek, omdat ik veel schrijf. Normaal gooide ik daarna, als ik de tekst had uitgewerkt, het papier bij de oude kranten. Nu hoeft dat niet meer. Ik heb een aantal merken bekeken en uiteindelijk gekozen voor Correctbook, omdat ik vind dat het een geweldig intiatief is om mensen van onderwijs te voorzien in gebieden waar dat moeilijk is. Een collega van mij gebruikt het ook en is er heel blij mee. Ik heb een A5 formaat besteld, omdat ik dat makkelijk in mijn tas kan meenemen. De bestelprocedure is makkelijk en de volgende dag werd het al bezorgd.

I love every single Correct Book product

Loved my new weeplanner!!

super handig, makkelijk in gebruik. Super ook dat kinderen mee profiteren.

Super handig en duurzaam

Het To do list Correctbook helpt me enorm bij een ontspannen en gefocuste werkdag. Prioriteren, maar ook aantekeningen maken en weer wissen einde dag. Een opgeruimd hoofd! Hand in hand met natuurlijk het duurzame voordeel door te hergebruiken. Fan!

Perfect systeem

Had ik jaren eerder moeten hebben.

Super duurzaam

Handige extra vellen en tabbladen. Heel fijn product

Fijn in gebruik, makkelijk mee te nemen, veel minder papier gebruikt.

Ik vind het boekje erg fijn in gebruik. De manier van schrijven op dit 'papier' was even wennen. De pen heeft soms even moeite met 'opstarten', na even schrijven weer prima. Jammer dat er niet een elastiek o.i.d. om zit waarmee je het boekje 'dicht' kan maken.

Snel en netjes

Site zeker duidelijk bestelling makkelijk geplaatst. De volgende dag had ik mijn bestelling binnen!

Super customer service

Gebruik de Correctbook al drie jaar, maar nu was mijn inkt op en de inkt was er pas in september weer. Na een noodkreet via de mail was er nog een enkel potje beschikbaar. Nu kan ik weer aan de slag! Geen vier sterren omdat het wel een hele grote doos was voor een heel klein potje, wellicht dat dat nog anders kan.

Soepel en prachtig product

Volgende dag geleverd in mooie verpakking. Product is boven verwachting mooi, pen schrijft lekker en wissen gaat makelijker dan verwacht

Fijne producten

Fijn om duurzaam te kunnen zijn; zonder eindelijk verbruik van papier.

Snelle levering in veel te grote doos

Ik had vier pennen en een inktpotje besteld. Ik ontvang een doos van 60 x 40 x 5 cm met veel lucht. Toch jammer. Aan de ene kant in de strijd tegen analfabetisme en correctbooks verkopen om papier te sparen en aan de andere kant mega verpakkingen gebruiken die tranportvolumes onnodig belasten. Een kleiner doorje (nr 1) had beter en genoeg geweest. Wel snel geleverd, waarvoor dank.

Wat een uitvinding, top!!

Ik ben er heel blij mee en geef het ook graag cadeau om iedereen enthousiast te maken voor deze geweldige uitvinding

Snelle levering en kwaliteit

Erg snelle levering. Schrift is fijn in gebruik, stiften vlekken niet...

fijn werken, maar kreeg een lege stift erbij

ik had een boekje met stift en een extra stift besteld. helaas was de stift die bij het boekje kwam leeg (werkt niet). De andere gelukkig wel. ik vind het verder fijn werken, maar de gum op de achterkant van de stift raakt redelijk gauw verzadigd waardoor de bladzijdes vegen houden. Het helpt om er daarna nog met een doek overheen te gaan. En als de inkt lang genoeg op de pagina heeft gestaan is het serieus moeilijk om het eraf te krijgen.

handig, maar nog tekortkomingen

Het idee is super, en werkt voor mij; Minpunten: * de bevestiging van de stift zit in de weg bij t schrijven; zou beter aan de bovenkant kunnen zitten (zit bij t A5 correctbook bovendien een beetje scheef :( ) * de bedrukte binnenkant van het achterblad....had voor mij een pagina mogen zijn die je eruit kan halen; ik vind t persoonlijk erg lelijk en aanwezig, dus ik ga het laatste blad maar dichtplakken.....

Super mooi en fijn product. Absolute aanrader!

Naast dat het een super mooi en fijn product is om te gebruiken, heeft het bedrijf ook een mooi sociaal doel: Het terugdringen van analfabetisme. In mijn ogen een win-win combinatie.

Ontzettend handig

Ik ben blij met dit papierbesparend product en de mogelijkheid om de uitwisbare fineliner te hervullen. Het is ook een leuk cadeau om te geven met een sociaal tintje, omdat je middels aankoop een ander ook een exemplaar geeft.

ideaal in het gebruik en prima service

Zeer tevreden over de producten en over de service, snelle levering!

Super notitieboekje

Goede en eerlijke producten, mooie filosofie erachter. Ik had het eerste correctbook in A5 formaat in winkel gekocht. Erg enthousiast er over. Meteen een voor man erbij gekocht online en een mini boekje voor in de handtas. Mooie producten, snelle levering en de achterliggende gedachte om kinderen in arme landen te helpen maakt het helemaal perfect. Aanrader dus!

Werkt prima als notitieblok! Wel stroef wegvegen.

Superhandig met mijn werk dat ik alle eventueel gevoelige informatie zo weg kan vegen en niet meer met papier zit wat weer ergens in een schreden of speciale box moet. To Do lijst heel fijn. Alleen als ik het na een dag of wat uitveeg is dat best stroef af en toe. En t doekje wordt snel vies, heb m gewassen, maar vlekken zitten er nog, misschien niet goed gewassen of werkt het zo ook. Moet ik nog uitvinden. Heb ook schoonmaakt aangeschaft, dat poetst wel lekker.

Handig product en je helpt ook nog anderen!

Wat een leuk kado! Ik geef ze veel weg. Het is handig, goed voor het klimaat en je steunt ook nog kinderen in ontwikkelingsgebieden. Wat wil je nog meer! De stiften zijn goed uitwisbaar. Wel moet je niet te lang de dop eraf laten, want dan droogt de punt uit en schrijft hij niet meer. De app gebruik ik eigenlijk niet, ik integreer het met mijn telefoon in mijn eigen notes, Evernote of Onenote. Je kunt makkelijk extra bladen of extra (kleuren) stiften bestellen om het nog leuker te maken.

Schiehavenkade 166

3024 EZ Rotterdam

Over Correctbook

Correctbook is een sociale onderneming met een missie: wereldwijde geletterdheid verbeteren. Voor elk verkocht uitwisbaar notitieboek doneren we hetzelfde duurzame schrijfmateriaal aan kinderen in ontwikkelingsgebieden. We geloven in de kracht van schrijven met de hand. Om te leren, te denken en je hoofd leeg te maken. Waarom Correctbook? ✓ Eén uitwisbaar notitieboek, eindeloos herbruikbaar ✓ Volledig aanpasbaar: wissel je omslag of pagina's wanneer je wilt ✓ Schrijven helpt je jouw gedachten te ordenen ✓ Goed voor je brein én de planeet ✓ Helpt je los te komen van het scherm