Duurzaam, prettig en een goed doel

Ik vind correctboek prettig werken. Extra's zijn voor mij het feit dat het gebruik van correctboek bijdraagt aan het duurzamer maken van mijn leven. Bovendien vind ik het geweldig dat het bijdraagt aan de ontwikkeling van kinderen in gebieden waar schrijfmateriaal niet vanzelfsprekend is.

Heel blij met mijn correctbook.

Ik ben heel blij met mijn correctbook. Door het toevoegen van de extra bladen en tabbladen heb ik een schrijfblok naar mijn wensen. De gratis app beviel mij niet, daarom heb ik een andere app gedownload die wel aan mijn behoeften voldoet. De gekleurde pennen heb ik nog niet besteld, omdat ik las dat deze niet goed gewist kunnen worden. Met de aanschaf hiervan wacht ik dan ook nog tot dit probleem hopelijk opgelost wordt. Maar ik ben zeker heel enthousiast!

Superfijn!!

Ik had al eerder een gelinieerd boekje besteld, nu ook een blanco versie erbij. Goede kwaliteit, mooie kleur kaft. Het kleine notitieboekje is ook praktisch voor mijn boodschappen en to do lijstjes.

Ziet er mooi uit

Kan het nog niet echt beoordelen. Ziet er mooi uit. Levertijd was wel langer dan gedacht. Dat viel wat tegen. Mooie hoeveelheid bladen in het boekje. Voornamelijk voor dit merk gekozen ivm goede doel wat ik er indirect mee steun

Zinvol (en nog leuk ook) product, goede service, mooie missie

Zie boven

Ik hoop dat veel meer mensen dit gaan kopen

Heel mooi materiaal, goed uit te wissen en gezellige kleuren schriften. Heel fijn dat er ook een goed doel aan zit.

Fijn om mee te werken omdat het precies doet wat het belooft.

Goede ervaring.

Helemaal top

Alles klopt, duidelijke website, waarmaken beloofde levertijd, en producten, dus: helemaal top!

Mooi product, snel Verzonden

niet alleen heel praktisch correctbook en de aanvullingen, maar ook snel verzonden en uiteraard de steun voor het goede doel, maakt het helemaal af.

mooi product

Mooi relatiegeschenk.

Scheelt Papier !

Handig zonder papier en ook als makkelijk om iets na te zoeken !

Top en snel

Helemaal prima. Mooie producten b als devoot 16 uur zijn besteld, zijn ze er al de volgende dag.

Snel geleverd, goede producten

Ik ben al jaren blij met mij Correctbook, en bestelde nu 2 nieuwe pennen en een schoonmaakset. Snel geleverd, producten zijn goed. Ik vond de grootte van de verpakking wel buitenproportioneel voor deze paar artikelen... Dan verscheept je vooral lucht, en dat vind ik dan wel weer zonde van de ruimte.

Geen papier meer meenemen

Handig, licht van gewicht schriftje. Extra bladen zijn gemakkelijk toe te voegen. Kaft is wel wat minder stevig dan ik had gehoopt. Notities zijn redelijk gemakkelijk te verwijderen.

Mooi initiatief, heel fijn notitieboek

Ik wilde graag een uitwisbaar notitieboek, omdat ik veel schrijf. Normaal gooide ik daarna, als ik de tekst had uitgewerkt, het papier bij de oude kranten. Nu hoeft dat niet meer. Ik heb een aantal merken bekeken en uiteindelijk gekozen voor Correctbook, omdat ik vind dat het een geweldig intiatief is om mensen van onderwijs te voorzien in gebieden waar dat moeilijk is. Een collega van mij gebruikt het ook en is er heel blij mee. Ik heb een A5 formaat besteld, omdat ik dat makkelijk in mijn tas kan meenemen. De bestelprocedure is makkelijk en de volgende dag werd het al bezorgd.

I love every single Correct Book product

Loved my new weeplanner!!

super handig, makkelijk in gebruik. Super ook dat kinderen mee profiteren.

Super handig en duurzaam

Het To do list Correctbook helpt me enorm bij een ontspannen en gefocuste werkdag. Prioriteren, maar ook aantekeningen maken en weer wissen einde dag. Een opgeruimd hoofd! Hand in hand met natuurlijk het duurzame voordeel door te hergebruiken. Fan!

Perfect systeem

Had ik jaren eerder moeten hebben.

Super duurzaam

Handige extra vellen en tabbladen. Heel fijn product

Fijn in gebruik, makkelijk mee te nemen, veel minder papier gebruikt.

Ik vind het boekje erg fijn in gebruik. De manier van schrijven op dit 'papier' was even wennen. De pen heeft soms even moeite met 'opstarten', na even schrijven weer prima. Jammer dat er niet een elastiek o.i.d. om zit waarmee je het boekje 'dicht' kan maken.

Snel en netjes

Site zeker duidelijk bestelling makkelijk geplaatst. De volgende dag had ik mijn bestelling binnen!

Super customer service

Gebruik de Correctbook al drie jaar, maar nu was mijn inkt op en de inkt was er pas in september weer. Na een noodkreet via de mail was er nog een enkel potje beschikbaar. Nu kan ik weer aan de slag! Geen vier sterren omdat het wel een hele grote doos was voor een heel klein potje, wellicht dat dat nog anders kan.

Soepel en prachtig product

Volgende dag geleverd in mooie verpakking. Product is boven verwachting mooi, pen schrijft lekker en wissen gaat makelijker dan verwacht

Fijne producten

Fijn om duurzaam te kunnen zijn; zonder eindelijk verbruik van papier.

Schiehavenkade 166

3024 EZ Rotterdam

Over Correctbook

Correctbook is een sociale onderneming met een missie: wereldwijde geletterdheid verbeteren. Voor elk verkocht uitwisbaar notitieboek doneren we hetzelfde duurzame schrijfmateriaal aan kinderen in ontwikkelingsgebieden. We geloven in de kracht van schrijven met de hand. Om te leren, te denken en je hoofd leeg te maken. Waarom Correctbook? ✓ Eén uitwisbaar notitieboek, eindeloos herbruikbaar ✓ Volledig aanpasbaar: wissel je omslag of pagina's wanneer je wilt ✓ Schrijven helpt je jouw gedachten te ordenen ✓ Goed voor je brein én de planeet ✓ Helpt je los te komen van het scherm