Matig, mindere kwaiteit dan de boeken

Na goede ervaring met het correctboek bestelde ik nu ook de flapover bladen. Die zijn van erg mindere kwaliteit, flinterdun en ik verwacht dat die snel gaan scheuren. Het hergebruiken lijkt mij een probleem omdat er geen bescherming bij zit. Het wordt dan een prop alsof het papier is. De doekjes die ik ook bestelde zijn niet geleverd. Ik vind het over het algemeen steeds slordiger gaan bij correctbook Ook raar dat ik verplicht moet invullen of ik jullie aanbeveel, dat maar een NEE

Super - erg handig (scheelt enorm veel papier)

Erg handig notitie boek. De aanschaf voor een heel set (notitieboek- schoonmaak en stiften) zijn wel aan de prijs maar het lijkt het geld waard. Tot nu toe erg blij mee. Helaas werkt het aanstekelijk - hele gezin wil er een :-) Zou het fijn vinden als er een iets hardere kaft zou komen.

handig!

Mooi uitgevoerd, handig in gebruik. Een minpuntje: het lipje waar de pen in hangt, is losgegaan (bij meerdere schriften). Dus als dat nog wordt aangepast, dan krijgt het de tien.

Vlotte levering en prettig contact met klantenservice

Door mijn eigen foutieve bestelling leek ik naast een mooi correct book te grijpen. Door overleg en prettig contact met de klantenservice heb ik mijn eerste aantekeningen gemaakt en kan deze bewaren of weer verwijderen. Een mooi product

Mijn ervaring is zeer positief.

Ik heb geen 10 gegeven omdat je dan niet meer hoger kunt, daarvoor moet je ook wat meer ervaringen hebben dan 1. Vriendelijk, goede service.

Super.

Alles prima van bestellen tot bezorgen en de kwaliteit van het product. Aanrader!

handig, goed product

Het mes snijd aan twee kanten, milieubewust want minder papierverbruik voor alle kattebellen, to do lijstjes enz. en bestrijden analfabetisme; jeugd is onze toekomst. Ik ben er heel blij mee, ik gebruik het zowel voor werk als privé! Handig en duurzaam!

Goede service en fijn boekje.

Er was bij mijn bestelling wat vergeten. Dit werd keurig binnen 2 dagen nabezorgd. Ik werk in de zorg en het a6 formaat boekje past in mijn heup tasje. Zo kan ik de hele dag notities maken en deze na de werkdag wissen voor de volgende dag. Ideaal. Ik ben erg tevreden.

Supersnelle levering ben er heel blij mee!

Tot nu toe heel tevreden met het gebruik!

Blij

Helemaal blij met de goede snelle hulp op mijn vraag en de snelle levering. Ik gebruik verschillende correctboeken voor mijn werk en ben zeer tevreden met de kwaliteit.

netjes verpakt en snel bezorgt

snel en netjes

Ontzettend handig!

De producten van correctbook zijn super handig om te hebben. Ik gebruik het elke dag als ik werk, bijvoorbeeld om notities te maken tijdens meetings of om snel een to-do list te maken. Ik ben onwijs blij met deze aankoop.

Heel snel binnen

Ben er heel blij mee. Mooi en goed ingepakt

Prachtig product, mooie missie

Goede ervaring met gebruik. Geen papier meer om weg te gooien. Belangrijker bij elke zin die je schrijft het idee dat er wordt gewerkt aan analfabetisme...

Voldeed aan verwachting

Aanvulling besteld voor mijn net aangeschafte Correctbook. Volgende dag in huis, goed verpakt (brievenbuspakje in stevig karton), voldoet aan verwachting, kortom: blij mee!

Prima producten, slechte verpakking

Het werken met de producten van Correctbook vind ik zeer prettig, maar ik ben erg geschrokken door de verpakking en verzendwijze. Mijn vuller en 1 pen waren verpakt in 2 grote dozen, die allebei gevuld waren met papier. Ik denk dat dit wel beter kan! :)

Mooi duurzaam, maatschappelijk verantwoord cadeau!

handzaam A5 format, pakje extra bladen erbij besteld met verschillende liniatuur, wisbaarheid; doet wat het beloofd! Je maakt een statement. Nog afwachten hoe lang de stift meegaat????

Duidelijke website, helder bestel proces. Snel producten gekregen.

Product top, communicatie flop

Product na twee weken nog niet gekregen. Per twee mails die ik stuur om uitleg krijg ik er één terug. Ik heb reeds producten van correctblok en ben daar zeer tevreden over. Over de communicatie jammer genoeg niet

Ik wil niet meer anders.....

Het sociale doel spreekt me aan.Dat de schriftjes en doekjes deels in Afrika worden gemaakt is extra fijn. Als cadeautje zijn ze erg in trek.Op de schriftjes schrijf je lekker soepel en duidelijk. Ik gebruik zelf meestal blanco en “bullet” voor tekeningen en patronen, het lijnenschrift voor het maken van notities. Zelfs het etiket voorop gebruik ik voor eeuwigdurende boodschappenlijsten en recepten. Jullie hebben een fan !

Super initiatief, fijn in gebruik.

Duurzaam en heel goed werkbaar

Ik ben er tot nu toe heel blij mee. Schoonmaken als het al iets langer staat gaat niet zo makkelijk als ik verwacht had.

geweldig concept en snelle/goede levertijd

Ik geniet ervan dat ik snel notities kan maken, die ook weer kan herstellen/weg vegen en dan ook nog opslaan in de app. Het hele concept is super, ik heb het aan al mijn vrienden gedeeld.Keep up the good work

Blij mee en voor een goed doel

De pen schrijft fijn, de tabbladen helpen me alles goed te ordenen en nu ik het navul-inktpotje heb aangeschaft kan ik er nog langer mee doen. Een duurzaam alternatief op notitieblokjes.

Snelle goede service

Prima service. Mooie producten en snel verstuurd. Als ik een foutje heb gemaakt met bestellen, krijg ik snel een reactie via mail en een oplossing. Top!

Schiehavenkade 166

3024 EZ Rotterdam

Over Correctbook

Correctbook is een sociale onderneming met een missie: wereldwijde geletterdheid verbeteren. Voor elk verkocht uitwisbaar notitieboek doneren we hetzelfde duurzame schrijfmateriaal aan kinderen in ontwikkelingsgebieden. We geloven in de kracht van schrijven met de hand. Om te leren, te denken en je hoofd leeg te maken. Waarom Correctbook? ✓ Eén uitwisbaar notitieboek, eindeloos herbruikbaar ✓ Volledig aanpasbaar: wissel je omslag of pagina's wanneer je wilt ✓ Schrijven helpt je jouw gedachten te ordenen ✓ Goed voor je brein én de planeet ✓ Helpt je los te komen van het scherm