Must have voor een perfecte organiser

In deze coronatijden heb ik zoals zovelen in België zowat 7 weken van thuis uit gewerkt. Daar zit je dan enkel met je laptop en enkele papieren dossiers. Ik gebruikte voordien heel wat kladpapier om mijn werk als assistente tot in de puntjes te kunnen regelen. Gelukkige had ik mijn CorrectBook bij! Ik heb deze dus intensief gebruikt om mijn home office efficiënt te kunnen organiseren. Om mezelf te belonen na 7 weken quarantaine, heb ik wat extraatjes gekocht bij CorrectBook om mij nog beter te kunnen organiseren en omdat deze producten zo fun zijn: to do bladen, weekplanner (super handig!), gekleurde tabs en de stiften in andere kleurtjes met navulling! Prachtig product omdat het duurzaam is! Prachtig idee erachter omdat we er ook een goed doel mee steunen! En ‘me happy’ omdat elke stap naar een papierloos kantoor de goede stap is!

Super handig

Super handig en geen losse notities meer op honderden post its!

Boekje is fijn, pen werkt erg slecht

Het boekje is heel handig maar de pen schrijft slecht.

Werkt prima!

Stevige bladzijden, pen schrijft lekker en de inkt is ook zo weer weggeveegd.

goede service. wel prijzig voor 2 pennen meer dan 8 euro vanwege bezorgkosten. ik heb niet meer nodig maar de pennen gaan vrij snel leeg of erg lekken

Schrijven is OK. Mapje heel houden is twee!

De bevestiging van de penhouder (een plastic driehoekje aan het achterplat) heeft het geen dag uitgehouden.

Topproduct

Mooi, duidelijke website, snelle levering en gewoon een heel mooi praktisch product. Past gewoon in de tijd; weg met al die losse blaadjes,schriften enz. We leven in een digitale wereld en dit is een mooie aanvulling.

Heel handig

Ik gebruik Correctbook ipv een kladblok. Belangrijke zaken archiveer ik nu met de App ipv dat ze verdwijnen wanneer mijn kladblok vol is. Minder belangrijke zaken kan ik simpelweg wissen wanneer ze niet meer van belang zijn. In de App kun je verschillende folders maken waar je foto's van je notities kunt bewaren. Zo hou je alles bij elkaar

Fantastisch Notebook!!

Heb sinds een jaar een Correctbook en gebruik het in mijn werk zeer intensief. Handig in het gebruik en fijn formaat (A5). En daarnaast steun je een goed goed!!!!

Snelle levering en de producten voldoen volledig aan de verwachting. Ik ben zo blij met mijn boekjes. En natuurlijk super dat er ook nog een goed doel aan verbonden is.

Super handig en goed voor mens en milieu

Ik maak veel gebruik van mijn correctbook. Heb m nu ook voor man en kinderen aangeschaft. Schrijft makkelijk, wist eenvoudig en is stevig.

Voldoet naar verwachting

Schrijft heel makkelijk

Geweldig product en perfecte levering

Ik ben heel enthousiast over het product en heb zelfs al voor mijn collega's besteld.

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit voor een goede prijs. En je steunt er ook nog een goed doel mee.

Goed en duurzaam product!

Door correctbook kan ik een steentje bijdragen aan een duurzamere wereld en dat ik daarnaast ook kinderen in ontwikkelingslanden kan helpen! Ga zo door!

Mooie duurzame producten, snelle levering!

Na bestelling was het snel in huis. Het zijn mooie en duurzame producten, daarnaast Er correctbook zich sociaal en maatschappelijk ik... Mooie combinatie!

Correctbook is heel tof om mee te werken!

Door noteren, memoriseren, terug verwijderen van de tekst en opnieuw beginnen stimuleer je volgens mij het geheugen. Ook een pluspunt is het ecologische aspect. Blij ook om een klein steentje bij te dragen aan het sociale aspect in verband met analfabetisme via aankoop van zo’n schriftjes. Zelf gebruik ik het heel veel, aan mijn kleinkinderen geef ik elk zo’n schriftje. Zeer content!

Jammer

zoals in mn mail...er wordt niet meegedacht bij t orderpicken Janmer, verder prima product maar dit blijft hangen

Ik vind correctbook geweldig!

Handig product,zorgt ervoor dat ik minder tot geen papier gebruik voor notities, dus goed voor het milieu en ook nog eens voor het goede doel!

Super tevreden!

De schrijfervaring is inderdaad heel erg vergelijkbaar met echt papier. Dit komt door de fijne dunne stift die erbij zit (dus geen dikke whiteboard stift zoals je die misschien gewend bent). Uitwissen gaat ook prima. Ik ben er blij mee!

Een mooi product en goede service

Ik gebruik al een hele tijd de Correctbook artikelen en ben er erg gevreden mee. Het bespaart me een hoop papier. Nieuwe producten bestellen gaat snel en netjes via hun site. Levering binnen een dag en netjes afgeleverd.

geweldig product en snelle service

Product leren kennen als kerstgeschenk op werk. Voor prive, de kleine versie besteld als winkellijstje, met 2 kleuren pennen en sponsje. Doosje van de sponsjes stelt wel niets voor, was al stuk bij aankomst (dun karton noem ik geen doosje) Voor de rest prima product, makkelijk in gebruik en heel snel geleverd.

Snelle levering, fijn product

Heb nu al bijna iedereen op mijn werk zover om er ook 1 aan te schaffen. Echt super makkelijk in gebruik en schrijft erg prettig!

Snelle service, goed product

Snelle service, goed product

Prima! Schrijven, wissen repeat

Aantekeningen maken verwerken en vervolgens wissen. AVG proef en papier besparend. Heb extra gedoneerd zodat ontwikkeling ook elders een kans krijgt.

Schiehavenkade 166

3024 EZ Rotterdam

Over Correctbook

Correctbook is een sociale onderneming met een missie: wereldwijde geletterdheid verbeteren. Voor elk verkocht uitwisbaar notitieboek doneren we hetzelfde duurzame schrijfmateriaal aan kinderen in ontwikkelingsgebieden. We geloven in de kracht van schrijven met de hand. Om te leren, te denken en je hoofd leeg te maken. Waarom Correctbook? ✓ Eén uitwisbaar notitieboek, eindeloos herbruikbaar ✓ Volledig aanpasbaar: wissel je omslag of pagina's wanneer je wilt ✓ Schrijven helpt je jouw gedachten te ordenen ✓ Goed voor je brein én de planeet ✓ Helpt je los te komen van het scherm