Stevig mooi practisch

Goed boek erg handig en goede kwaliteit. Enige is dat het elastiekje voor de stift los laat van de achterkant na 1 keer terug doen.

Goed schrijfmateriaal, met een goede ondernemingsdoelstelling

Goede schrijfblokken, ik werk er inmiddels 2 jaar mee. Gaan lang mee. Verder werkt de webshop goed, zodat accessoires makkelijk bij te bestellen zijn.

Geen ervaring wegens nog steeds niet geleverd

Dinsdag 31 maart 2020, Kan het onmogelijk beoordelen want is nog steeds niet aangekomen. Besteld op 26 maart 2020: Bestelling 17021 Correctbook A5, Forrest Green blanco Gilberte Alle begrip in deze Coronatijden maar wil dit toch even doorgeven.

Super mijn nieuw CorrectBook speciaal voor het COVID-19 virus onderzoek van het Rode kruis. Netjes op tijd en mooi door de brievenbus in een passende verpakking. Fijn om met mijn aankoop goede doelen te steunen terwijl ik geniet van de eindeloze schrijf-en tekenervaring in mijn mooie rode CorrectBook.

Prima materiaal en snelle levering

Deze bestelling steunt nog een extra goed doel.

Alle ruimte om lekker op “papier” te klooien

De blanco blaadjes zijn eindeloos bruikbaar. ik neem het schriftje dus mee naar vergaderingen, en zit in de trein wat te kliederen of te schrijven, en daarna kan ik de aantekeningen wel of niet uitwerken. Uitvegen, en ik kan weer opnieuw beginnen! En dan te bedenken dat een kind aan de andere kant van de wereld nu ook kan schrijven en tekenen in een vergelijkbaar schriftje. Samen is toch gezelliger?

Perfect!

Een jaar geleden gaf ik een A5 correctbook cadeau aan mijn echtgenoot. Na een jaar intensief gebruik, is dit nog steeds in perfecte staat. Daarom kocht ik nu voor mezelf ook een correctbook, ik ben er zeer tevreden over! Het was op donderdag besteld en op vrijdag kwam dit al toe, wat vrij uitzonderlijk is in deze coronatijden... Topservice!

handig in mijn tas

Als rekenleraar en examinator moet ik dingen even bewaren. zo kost dat veel minder papier en gesjouw. even som uitleggen, aantekeningen maken over kandidaat die ik dan fotografeer en uitgum. Gummen van hele pagina is niet heel handig. Daar moet ik nog wat voor vinden.

geweldig!!

Ik heb zelf een a6, a5 en a4 formaat gekocht en op m'n werk (basisschool) was men zo enthousiast dat we nu voor het hele team een setje besteld hebben (A5 formaat met accessoires). We zijn er allemaal erg enthousiast over, ook over het idee achter jullie organisatie.

correcte snelle afhandeling van hulpvraag

Ik geef geen tien omdat er ruimte moet overblijven als er nog iets opmerkelijks gebeurt.

Goede service en een goed produkt

Het correctbook functioneert zelfs boven verwachting. Zeer handig is het gebruik. Goede kwaliteit en goed aan te passen door de extra (tab)bladen.

Fijn product

Fijn om duurzaam te gebruiken. Goede kwaliteit. Mooi achterliggend goed doel.

Naast een Correctbook nu ook de flashkaartn voor m’n dochter besteld. Een zeer blije dochter!

Geniet al maanden van het A5 Correctbook.

Geniet al maanden van het Correctbook A5 wat ik gebruik voor mijn werk. Zeker nu ik thuiswerk helemaal super! Scheelt enorm veel kladpapier en werkt heel fijn om zaken uit te vegen als het gedaan is. Raad het iedereen aan.

Super notitieboekjes

Ik gebruik mijn A5 correctbook nu al enkele maanden. Maar miste toch een A4, dus deze ook achterna besteld. Ik gebruik normaal heel veel kladpapier, to do lijstjes maken, van alle hersenspinsels opschrijven,... Sinds ik mijn correctbook's heb scheeld dit echt veel in de papiermand! De luxe van gewoon alles te kunnen wissen als je klaar bent, of niet opnieuw te moeten beginnen (of kilo's correctierollers opgebruiken) bij een fout. Ik vind deze boeken zeker een aanrader! En heb dus ook al verschillende mensen aangezet om ook correctbook notitieboekjes te gebruiken!

Ik had mijn bestelling binnen 2 dagen binnen.

Fijn werken met duurzaam materiaal!

Ik ben nu ongeveer een jaar gebruiker. Ik gebruik mijn correctbook a5 voor mijn werk, privé en studie. Dankzij de tabbladen maak ik onderscheid in verschillende onderdelen en met de handige weekplanner is mijn boek compleet!

Snelle reactie en snelle levering. De grote doos voor 3 pennen en een potje inkt, vond ik echter wat overdreven.

is OK

soms wat moeilijk met proper krijgen maar moet er gewoon nog wat aan wennen het houdertje voor de stift is wel vanaf dag 1 losgekomen

Goed, mooi

Werkt goed, ik heb alleen wel gezien dat als je iets te hard drukt met schrijven het zichtbaar is als je vanaf de zijkant kijkt. Misschien kan dat vervelend worden als je het veel gebruikt.

Super efficient!!

Ideaal, milieuvriendelijk!

Ik schrijf vaak to-do lijstjes of klieder iets op papier, als ik ergens mee bezig ben, om het vervolgens weer weg te gooien. Nu veeg ik het simpelweg uit. En ja, natuurlijk ik kan het ook op de computer doen, maar ik schrijf liever. Zit al de hele dag met mijn neus op een scherm.

Fijne boekjes en goede service.

De boekjes schrijven fijn, zijn stevig en aan te vullen met losse bladen. Heel fijn..

Fijn product!

Ik heb twee keer iets besteld en beide keren vlot en in goede orde ontvangen. Mijn zoon en ik vinden de correctbook vellen erg prettig om op te schrijven. Erg goed ook dat correctbook zich inzet in de strijd tegen analfabetisme! Een setje met 8 verschillende kleuren pennen heb ik later ergens anders besteld omdat we graag meer kleuren wilden.

Snelle, volledige levering

Voor mijn kinderen alledrie een Correctbook besteld met een extra pakketje weekplanners. Ze zijn er super blij mee en kunnen nu hun thuiswerkopdrachten goed plannen en aantekeningen maken. Enige jammere is dat ik wel een korting had verwacht bij deze afname. Zelf had ik al een Correctbook en wat ik daar merk is dat het uitwissen wel hard werken is.

Schiehavenkade 166

3024 EZ Rotterdam

Over Correctbook

Correctbook is een sociale onderneming met een missie: wereldwijde geletterdheid verbeteren. Voor elk verkocht uitwisbaar notitieboek doneren we hetzelfde duurzame schrijfmateriaal aan kinderen in ontwikkelingsgebieden. We geloven in de kracht van schrijven met de hand. Om te leren, te denken en je hoofd leeg te maken. Waarom Correctbook? ✓ Eén uitwisbaar notitieboek, eindeloos herbruikbaar ✓ Volledig aanpasbaar: wissel je omslag of pagina's wanneer je wilt ✓ Schrijven helpt je jouw gedachten te ordenen ✓ Goed voor je brein én de planeet ✓ Helpt je los te komen van het scherm