Werkt perfect, Super goed idee dit.

Als je schrijft voelt het net zo als op gewoon papier. Verder liggen de fineliners die ik heb besteld heerlijk in de hand. Het geschrevene is perfect weg te halen met de achterkant van de fineliner. Het papier is mooi stevig en je kunt er lekker op schrijven. Perfect idee dit, een stuk minder verspilling van papier. Ik ben uitermate tevreden over mijn aankoop.

Handig

Het A5 formaat is handig, ik zou wel voor de harde kaft kiezen ipv zachte kaft. Zou zeker opnieuw kopen als huidige versleten is! Tip: eens per week de gebruikte pagina's met whiteboard remover schoonmaken. Voordeel: direct corrigeren tijdens het notuleren, inkt is opgedroogd voordat je de zin af hebt en weer bij begin bent. Nadeel: de dikke ringen belemmeren schrijven op linkerpagina, ook/vooral voor rechtshandigen. Niet te hard drukken om beschadiging van het papier te voorkomen (dan is wissen erg lastig).

Makkelijk te bestellen, snelle bezorging. Precies wat ik ervan verwachtte.

geweldig, handig, praktisch en het doel spreekt me helemaal aan!!

Mijn schrift ligt op de hometrainer als de kleinkinderen fietsend willen tekenen, neem ik mee in de trein met de kleinkinderen om spelletjes te doen (slagschip, bijv) en gebruik ik bij het opschrijven van internetgegevens die ik wil onthouden, gebruik ik om dingen op te schrijven als een soort dagboek die ik later overbreng op de pc, etc etc. Ik vind het geweldig, geeft het ook kado, en het raakt me zo als correctbook een doel bereikt in ontwikkelingslanden bij kinderen en door de fabrieken er neer te zetten, ook bij de ouders. Wat een geweldig idee is dit geweest en nog steeds, veel succes hiermee!!

Geen weggegooid papier meer en alles bij de hand.

Hoe mooi is het dat ik geen papier meer hoef te verbruiken en kinderen die het minder breed hebben ook kan laten schrijven. Daarnaast schrijft het heel fijn en kan ik corrigeren wat ik wil niet meer zoeken tussen alle doorgestreepte to do's of tussen de maar meer wordende post it's. Het enige is dat als je de dop van de pen laat en even niet schrijft de punt wat uitdroogt, maar dop er weer op 2 sec. wachten en we gaan weer. Ik ben ook zeer blij met de snelle levering van de extra to do en weekendplanner bladen. Zeker een aanrader.

Ik gebruik hem voor de boodschappen, gum alles weg wat in mijn karretje ligt. Het kleinste note boekje doe ik in mijn uniform om bijzonderheden in op te schrijven, jammer alleen dat er geen klip aan de stift zit om hem aan mijn borstzakje vast te klippen, misschien nog een idee?

Keurig en snelle levering

Keurig

Naar verwachting

Snelle levering en producten zoals omschreven, prima dus!

Werkt fantastisch

Hoe fijn is het om geen papier meer te verspillen. De app werkt fantastisch, dus naast verspilling ook efficiënter werken. En bij mijn volgende opdracht wis ik alles en begin ik weer met een schone lei.

Super fijn en mooi product.

Prettig.

hervulinkt voldoet niet aan verwachtingen

Ik dacht voorbereid te zijn door meteen 3 potjes hervulinkt te kopen. Helaas vult het niet. Mijn fineliner de hele nacht in het potje laten zitten, maar ik kan er amper een volledige zin mee schrijven. Helaas.

Geweldig!

Goede communicatie. Snelle levering en wat een goed product. Alle notities blijven staan, geen veegvlekken. En het is ook in een handomdraai weer schoongemaakt en klaar voor gebruik. Opnieuw en opnieuw.

Fijne schriften/kaarten waarin(op) je telkens weer opnieuw iets kan noteren en een foutje wis je gewoon uit. En ook fijn dat door de aanschaf kinderen geholpen worden.

Producten en levering top! En je helpt kinderen in afrika.

Producten werken top en zoals beloofd. Bestelling is snel verstuurd en ontvangen. Het wissen er herschrijven gaat perfect en geeft niet af aan handpalmen zoals potlood. Voor elke aankoop regelt correctbook vergelijkbare producten in scholen in afrika terwijl de prijzen voor ons allerzins redelijk zijn. (oke het is wel duurder dan een gewoon schrift en potlood...) Nieuwe pennen zijn ook gewoon bij de bruna te koop trouwens.

uitstekend!

uitstekend!

Perfecte service

Het is heel degelijk mooi en goed materiaal. Ik werd er al door verschillende collegae op aangesproken die het ook wilden bestellen.

Het zat in een net pakketje en paste precies door de brievenbus! Hierdoor hoefde ik er niet voor thuis te blijven... Ik heb er nu al vaak in geschreven!

geweldige artikelen

aanvulling voor een schrift, makkelijk in te voegen. was met het schrift ook al heel blij

Heel blij

Vlotte levering, prachtig product!

Superservice

Nieuwe pennen besteld voor mijn Correctbook en toen ontdekte ik dat er nu ook tabbladen beschikbaar zijn. Snel gebeld met de vraag of die nog een mijn verzending konden worden toegevoegd. Dat kon, was al wel in behandeling maar nog niet verzonden. Topservice!

Makkelijk te bestellen en snelle en zorgvuldige levering

Handig aanteken boekje en goed voor het milieu

Fijn boekje waar je aantekeningen kunt maken zonder papier te verspillen. Makkelijk uitwisbaar en ideaal bij het oefenen van bijv rekensommen met de kinderen. Ideaal!

Binnen 1 werkdag geleverd

Handzaam, prettig in gebruik en milieuvriendelijk

Het boekje is mooi uitgevoerd met stevige bladzijden op A5 formaat. Handig dat je losse bladen kunt toevoegen. De stift is goed te wissen met het doekje of de achterkant, terwijl je met je hand de tekst niet kunt uitvegen. Mijn aantekeningen zien er meteen netter uit, doordat ik niet meer hoef te strepen, maar direct kan wissen :).

Heel handig!

Weg met alle losse papiertjes! pen schrijft heel lekker op t materiaal. En als je t wil bewaren maak je gewoon een foto in je notities van je telefoon! En fijn idee dat ook kinderen in ontwikkelingslanden ermee geholpen worden.

Schiehavenkade 166

3024 EZ Rotterdam

Over Correctbook

Correctbook is een sociale onderneming met een missie: wereldwijde geletterdheid verbeteren. Voor elk verkocht uitwisbaar notitieboek doneren we hetzelfde duurzame schrijfmateriaal aan kinderen in ontwikkelingsgebieden. We geloven in de kracht van schrijven met de hand. Om te leren, te denken en je hoofd leeg te maken. Waarom Correctbook? ✓ Eén uitwisbaar notitieboek, eindeloos herbruikbaar ✓ Volledig aanpasbaar: wissel je omslag of pagina's wanneer je wilt ✓ Schrijven helpt je jouw gedachten te ordenen ✓ Goed voor je brein én de planeet ✓ Helpt je los te komen van het scherm