Mooi product

Fijn om met een simpel en betaalbaar product een steentje bij te dragen aan het tegengaan van papierverspilling. Prettig om notities te kunnen bewaren als dat nodig is en te verwijderen als ze verwerkt zijn.

Mooi concept en erg handig, ruimte voor verbetering

Ik vind het concept heel mooi en na even wennen ook tevreden over het gebruik van de correctbook. Een aantal verbeterpunten: - Ik merk dat de blauwe pen niet goed uitgumbaar is. De bladzijde blijft lichtblauw. Deze pen gebruik ik niet meer en zou ik ook niet aanraden om te kopen. De zwarte pen werkt wel goed. - De pen werkt maar kort met de dop eraf. Bij het maken van aantekeningen moet je meteen de dop er weer op doen als je even stopt met schrijven, anders droogt hij uit. - Het schoonmaken gaat niet heel makkelijk. Voor kleine stukjes uitgummen werkt het sponsje prima, maar hij is erg snel stuk of vies. Dus je moet vaak nieuwe kopen (niet duurzaam lijkt me). Als je meerdere bladzijdes wil uitgummen, dan zijn de spray en het doekje echt nodig. Die laten wel vlekken achter. Ik gebruik een combinatie van eerst spray en doekje en dan sponsje. Dit werkt, maar kost wel wat tijd en ik vind het niet zo duurzaam. Het doekje is na een aantal bladzijdes zwart (net als je vinger) en moet gewassen worden. Hij wordt in de was niet goed schoon. Al met al een aanrader, want ik verspil veel minder papier, maar nog niet ideaal in gebruik.

Makkelijk en milieu vriendelijk.

M'n eerste correctbook via het werk gekregen. Superhandig! Niet meer allemaal notitieboekjes doorspitten voor waar alles ook weer staat. Opschrijven, foto maken en goed gesorteerd opslaan met de app. Inmiddels ook prive een boekje aangeschaft om voor de verenigings activiteiten te gebruiken! Top product!

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe correctbook. Een fantastisch initiatief voor mens en milieu. De levering was snel. Bedankt!

Super service en product

Top product

Top product, schrijft fijn!

Fijn om een uitwisbaar notitieboekje te hebben. Zo kan je effe snel kriebels maken en weer uitwissen zonder papierverspilling. Of juist lang laten staan en op volgorde organiseren in je boekje. Erg handig! Zoals een eigengemaakt receptenboekje.

snel geleverd en leuk product

Ik wilde graag gaan werken met een herbruikbaar notitieboekje. Ik heb correctboek besteld. Ben er erg blij mee en het werkt vooralsnog prima. Enige nadeel vind ik dat mijn kaft (hardcover) krom trekt. Misschien is dat nieuwigheid.

De producten zijn GEWELDIG

Maar de manier van verpakken en versturen zijn gewoon BELACHELIJK. Een enorme onnodige berg afval. Echt een reden om een eventuele volgende aankoop niet te doen. Als ik denk millieubewust bezig te zijn en er moet zo ongeveer een boom gekapt worden voor de verpakking dan vind ik dat een zeer kwalijke zaak.

Ideaal notitieboek en snel geleverd

Ik adviseer wel de blokjes om te wissen, werkt veel sneller en beter dan het doekje

Fijne schriften om mee te werken en snel geleverd

Veel makkelijker dan de losse blaadjes, gummen, corrigeren, opnieuw beginnen.

Goed product, met goede doelstellingen

Het is een fijn product waarmee je prima aan de slag kunt als je iets anders gaat werken. En je steunt er ook nog een goed doel mee.

Fijne notitieboeken

Ik ben begonnen met een A5 voor thuis maar ik had hem al snel op m'n werk in gebruik. Zo handig, ik gebruikte heel veel geeltjes om even snel iets te onthouden. Nu schrijf ik het in mijn Correctbook en veeg het weer weg als ik klaar ben. Ik heb later nog een kleinere gekocht voor in mijn handtas. Voordelen: Niet meer overal kleine papiertjes met aantekeningen. Wil ik iets bewaren dan maak ik er een foto van. Ook als dagboek te gebruiken. Noteer, maak foto van de pagina en verwijder. Nadelen: De bijgeleverde pen is moeilijk te verwijderen. Moet echt cleaner gebruiken én kracht zetten. Bij een budget winkel dunne whiteboard markers gehaald, deze blijven niet mooi staan als je er overheen veegt dus ik kies mijn pennen per schrijfdoel. Helaas prijzig anders kocht ik ook de A4. Ter overdenking bij aanschaf: Het doekje hoef je niet specifiek aan te schaffen. Stukje vaatdoek voldoet prima. Ik vind het boek met lijntjes erg fijn omdat ik woorden/cijfers noteer. Als je tekeningen maakt zal de lege pagina fijner zijn. De set van diverse tabbladen kan ik ook aanraden. De To Do is mijn favoriet hiervan. De puntjes en ruitjes heb ik nog niet gebruikt. Voor de makers: Een stevigere kaft (evt los verkrijgbaar) zou fijn zijn. Door het vele heen en weer slepen zie ik nu al gebruikerssporen en gaat het boekje korter mee dan nodig is.

zo tevreden van mijn correctbook

Heel handig, zeker met die handige tabbladjes en to do lists

Prima product mooi verbonden met extra/goed doel!

Prima product mooi verbonden met extra/goed doel!

Snel bezorgd, zeer goeie kwaliteit

De producten zijn zeer goede kwaliteit, duurzaam en heel fijn in gebruik. De pennen schrijven erg fijn en het is net alsof je op gewoon papier schrijft. De extra blaadjes vind ik ook handig, al denk ik dat een set grotere ringen waar meer blaadjes op passen in mijn geval geen overbodige luxe zou zijn. De levering is snel, de volgende dag had ik alles al in huis. Zeker een aanrader.

Een fijne schrijfervaring zonder het afval

Omdat ik telkens alles opschrijf en altijd kilo’s papier moet weggooien, is dit een ongelofelijke verandering in mijn dagelijkse leven

Veel keus en snelle bezorging

Leuke verschillende kleuren, overzichtelijke website en snelle en correcte levering.

Nooit meer halve schriftjes in mijn tas

Voorheen werkte ik met 'gewone' schriftjes. Ik maakte aantekeningen van gesprekken, actielijstjes etc. Was iets afgehandeld of niet meer relevant, dan scheurde ik de betreffende pagina's eruit. Hierdoor sleepte ik soms een paar schriftjes tegelijk mee. Met allemaal nog een paar relevante pagina's. Nu heb ik nog maar 1 schriftje in mijn tas, omdat alles wat niet meer relevant is gewist kan worden. Bovendien is het lekker schema's schetsen in mijn CorrectBook!

snelle levering en een goede oplossing voor alle losse papiertjes die er altijd rondzwerven op mijn bureau. Dat er met de opbrengst iets moois gebeurt in een ontwikkelingsgebied is mooi meegenomen.

Ik ben tevreden over Correctbook, zowel over het product als over het bedrijf

Het schrijven in mijn Correctbook gaat heel soepel. Het wissen van een pagina gaat zonder problemen, ook na een paar dagen. Problemen met een haperende pen zijn goed opgelost door het bedrijf. Tekenen gaat ook soepel, maar dit laat eerder sporen na in het papier dan ik had verwacht. Waarschijnlijk lag dit aan de haperende pen en ik heb daarom nieuwe vellen toegestuurd gekregen. Prima oplossing, ik ben heel tevreden. Mooi product, mooie visie, echt een aanrader!

Degelijk en duurzaam product

Ondanks dat ik wat langer (maand) op de levering van de inkt moest wachten, ben ik zeer tevreden over de levering van de producten (Correctbook A5 hardcover premium gelinieerd en fineliner hervulinkt zwart). Voldoet aan de verwachtingen en mag rekenen op complimenten van mijn collega's. Goede respons (binnen een dag) via de mail over de nalevering van de inkt.

Super goede service

Snel geleverd en goede kwaliteit

Ideaal voor recepten bij deze kok!

Als ik met recepten voor een nieuwe kaart bezig ben maak ik allemaal aantekeningen tijdens het koken. Is het recept uiteindelijk goed, dan scan ik de pagina en anders veeg ik het uit...

overwegend goed

Zeer tevreden over de correctboeken op zich ! Helaas bij bestelling van de pocket editie, "meteen" de pen kwijt doordat deze groter is dan het boekje. Ik droeg het in mijn broekzak, hetgeen de bedoeling is, lijkt me. Correctbook daarover geïnformeerd, maar heeft daar nog niet op gereageerd en dat vind ik jammer.

Schiehavenkade 166

3024 EZ Rotterdam

Over Correctbook

Correctbook is een sociale onderneming met een missie: wereldwijde geletterdheid verbeteren. Voor elk verkocht uitwisbaar notitieboek doneren we hetzelfde duurzame schrijfmateriaal aan kinderen in ontwikkelingsgebieden. We geloven in de kracht van schrijven met de hand. Om te leren, te denken en je hoofd leeg te maken. Waarom Correctbook? ✓ Eén uitwisbaar notitieboek, eindeloos herbruikbaar ✓ Volledig aanpasbaar: wissel je omslag of pagina's wanneer je wilt ✓ Schrijven helpt je jouw gedachten te ordenen ✓ Goed voor je brein én de planeet ✓ Helpt je los te komen van het scherm