Jammer genoeg kan je het met vinger uitvegen.

Ik vind het heel jammer dat je de tekst als og met de vinger gewoon kan uit vegen. Ik heb dit juist aangeschaft, omdat ik hoorde dat sit echt niet mogelijk was en er gewoon op kon schrijven als een kladblok. Maar helaas minder waar. Wil het wel aanbevelen, maar dan alleen omdat het wel papier bespaard en als je het niet lang hoeft te bewaren is het wel handig.

Jammer dat de navulling op is

Omdat de uitwisbare pennen best snel op zijn, wilde ik het navulflesje kopen. Dat is nu niet leverbaar. Daarom maar een paar extra pennen gekocht als overgang tot de navulling weer leverbaar is.

Mijn bestelling is niet bezorgd door post.nl omdat ik het huisnummer verkeerd had ingevuld, 22 in plaats van 23. Nu stuurt Correctboek de bestelling opnieuw in goed vertrouwen dat ik, wanneer dubbel ontvang (als het post.nl lukt om het juiste nummer te achterhalen) het tweede pakket terug zal sturen. Heel erg fijn!

Snelle levering en goede service!

Blij met het uitwisbare boekje. Hij schrijft tot nu toe fijn. Super makkelijk en handig. Ik kreeg het als tip van collega’s. Ik ben nu de vierde in mijn team met dit boekje!

Snelle levering en een duidelijke site met een helder overzicht van de producten.

Erg handig

Het correct boekje model A6 is handig en kan in de zak van mijn werkboek. Het zou nog handiger zijn als om het begint met 2 bladzijden met lijntjes en dan 1 bladzijde blank en dat zo het hele boekje door. Hierdoor kan je makkelijk wat noteren en ook tekenen.

Het is fantastisch

Ik heb het correctbook in gebruik op het werk en wil het ook daar promoten omdat het naast jullie doelstelling ook zorgt voor vermindering van schrijf- en kladblokken gebruik.

Goed idee, mooie uitwerking

Als student spaar ik met correctbook stapels papier uit en kastruimte om aantekeningen op te slaan.

mooi product

goed product waar kinderen in ontwikkelingsgebieden ook baat bij hebben ! goed initiatief

Mooi product

Ik heb voor jullie gekozen om de prijs en omdat je de bladzijde op een andere plek kunt doen. Toen ik het ontving, liet de pennenhouder binnen een dag los. Het plastic ging van het boek af en de plakstrip bleef op het boek. M.b.v. secondelijm heb ik het opnieuw vastgemaakt. Op de site miste ik bij de beschrijving of het een soft/hardcover was. Ik vond het uiteindelijk bij de tabbladen. Ik ben blij met het boekje! Fantastisch dat jullie ervoor kiezen om kinderen in ontwikkelingsgebieden te helpen.

Heel fijn product en mooi doel!

Snelle levering en mooi product! Ook leuk om meteen nog een extra donatie te kunnen doen. Helpt dat het laagdrempelig is (laag bedrag).

Heel fijn dat je zelf een mooi product koopt en tegelijkertijd iets bijdraagt aan analfabetisme. Mooi bedacht! Ik ben fan!!

positief, jammer dat ik er nu pas achter kom!

het gemak van gewoon papier, lekker op je eigen wijze je aantekeningen kunnen maken, en dat duurzaam kunnen doen waarbij je ook een goed doel ondersteund ...eigenlijk moet je meer boekjes kopen :-)

Moet al beoordelen terwijl helft maar heb ontvangen.

Ik krijg nu al een e-mail om correctbook te beoordelen. Terwijl ik maar de helft van mijn bestelling heb ontvangen en niks heb vernomen waarom ik maar de helft heb gehad en ook niet wanneer de rest komt. Vandaar dus gewoon slecht. Echt slecht niks te laten weten en nog slechter al een beoordeling te vragen... Cursusje marketing en omgaan met klanten zou wijs zijn.

zeer vlotte levering

Heb het materiaal ondertussen ook in gebruik genomen en ben gecharmeerd van het feit dat ik minder papier zal verbruiken. Ik vond het alleen een beetje jammer dat alles apart in plastiekfolie ingepakt was.

Overzichtelijke site en snelle levering

Ik kon makkelijk vinden wat ik zocht voor mooie prijs. En een snelle levering

Super fijn schrift. Pen werkt alleen eerst iets minder goed als je de dop er niet ophoud. Voor de rest wil niet meer anders. Bespaar 4 kladbriefjes per werkdag!

geweldig product

Door een collega ' besmet' met het initiatief, en zeer tevreden. Dat daarmee tevens een kind geholpen wordt is alleen maar lovenswaardig!!

Een top product

Correctbook werkt super. Smeert niet en is makkelijk schoon te maken. Je kunt het boek personaliseren.

Geweldig product, werkt perfect, voorkomt eindeloos papiergebruik.

Prachtig product, snelle levering en voorkomen van verspilling.

Schrijft heerlijk

Bestellen ging vlot, net als de levering. Product zelf is erg fijn, schrijft als echt papier.

Geweldig om op deze manier bij te dragen aan een beter milieu. het notitieboekje werkt precies zoals verwacht :)

systeem functioneert niet als beloofd

Boekje ziet er erg leuk uit. Maar systeem werkt niet zoals beloofd. Met iets vochtige of vettige vingers veeg je het geschrevene zo weer uit, ook als het goed opgedroogd is. Notities hierin opgeschreven, zijn dus niet veilig.

Fantastisch!

Een en al lof! Goed voor het milieu, goed tegen analfabetisme en goed voor mijn georganiseerdheid! Dank!

Super leuk initiatief! goede service!

Makkelijk bestellen via de site en de bestelling is ook snel geleverd. Nu al pagina's bijbesteld. (En jaloerse collega's die nu zelf gaan bestellen)

Schiehavenkade 166

3024 EZ Rotterdam

Over Correctbook

Correctbook is een sociale onderneming met een missie: wereldwijde geletterdheid verbeteren. Voor elk verkocht uitwisbaar notitieboek doneren we hetzelfde duurzame schrijfmateriaal aan kinderen in ontwikkelingsgebieden. We geloven in de kracht van schrijven met de hand. Om te leren, te denken en je hoofd leeg te maken. Waarom Correctbook? ✓ Eén uitwisbaar notitieboek, eindeloos herbruikbaar ✓ Volledig aanpasbaar: wissel je omslag of pagina's wanneer je wilt ✓ Schrijven helpt je jouw gedachten te ordenen ✓ Goed voor je brein én de planeet ✓ Helpt je los te komen van het scherm