zo tevreden van mijn correctbook

Heel handig, zeker met die handige tabbladjes en to do lists

Prima product mooi verbonden met extra/goed doel!

Prima product mooi verbonden met extra/goed doel!

Snel bezorgd, zeer goeie kwaliteit

De producten zijn zeer goede kwaliteit, duurzaam en heel fijn in gebruik. De pennen schrijven erg fijn en het is net alsof je op gewoon papier schrijft. De extra blaadjes vind ik ook handig, al denk ik dat een set grotere ringen waar meer blaadjes op passen in mijn geval geen overbodige luxe zou zijn. De levering is snel, de volgende dag had ik alles al in huis. Zeker een aanrader.

Een fijne schrijfervaring zonder het afval

Omdat ik telkens alles opschrijf en altijd kilo’s papier moet weggooien, is dit een ongelofelijke verandering in mijn dagelijkse leven

Veel keus en snelle bezorging

Leuke verschillende kleuren, overzichtelijke website en snelle en correcte levering.

Nooit meer halve schriftjes in mijn tas

Voorheen werkte ik met 'gewone' schriftjes. Ik maakte aantekeningen van gesprekken, actielijstjes etc. Was iets afgehandeld of niet meer relevant, dan scheurde ik de betreffende pagina's eruit. Hierdoor sleepte ik soms een paar schriftjes tegelijk mee. Met allemaal nog een paar relevante pagina's. Nu heb ik nog maar 1 schriftje in mijn tas, omdat alles wat niet meer relevant is gewist kan worden. Bovendien is het lekker schema's schetsen in mijn CorrectBook!

snelle levering en een goede oplossing voor alle losse papiertjes die er altijd rondzwerven op mijn bureau. Dat er met de opbrengst iets moois gebeurt in een ontwikkelingsgebied is mooi meegenomen.

Ik ben tevreden over Correctbook, zowel over het product als over het bedrijf

Het schrijven in mijn Correctbook gaat heel soepel. Het wissen van een pagina gaat zonder problemen, ook na een paar dagen. Problemen met een haperende pen zijn goed opgelost door het bedrijf. Tekenen gaat ook soepel, maar dit laat eerder sporen na in het papier dan ik had verwacht. Waarschijnlijk lag dit aan de haperende pen en ik heb daarom nieuwe vellen toegestuurd gekregen. Prima oplossing, ik ben heel tevreden. Mooi product, mooie visie, echt een aanrader!

Degelijk en duurzaam product

Ondanks dat ik wat langer (maand) op de levering van de inkt moest wachten, ben ik zeer tevreden over de levering van de producten (Correctbook A5 hardcover premium gelinieerd en fineliner hervulinkt zwart). Voldoet aan de verwachtingen en mag rekenen op complimenten van mijn collega's. Goede respons (binnen een dag) via de mail over de nalevering van de inkt.

Super goede service

Snel geleverd en goede kwaliteit

Ideaal voor recepten bij deze kok!

Als ik met recepten voor een nieuwe kaart bezig ben maak ik allemaal aantekeningen tijdens het koken. Is het recept uiteindelijk goed, dan scan ik de pagina en anders veeg ik het uit...

overwegend goed

Zeer tevreden over de correctboeken op zich ! Helaas bij bestelling van de pocket editie, "meteen" de pen kwijt doordat deze groter is dan het boekje. Ik droeg het in mijn broekzak, hetgeen de bedoeling is, lijkt me. Correctbook daarover geïnformeerd, maar heeft daar nog niet op gereageerd en dat vind ik jammer.

Jammer genoeg kan je het met vinger uitvegen.

Ik vind het heel jammer dat je de tekst als og met de vinger gewoon kan uit vegen. Ik heb dit juist aangeschaft, omdat ik hoorde dat sit echt niet mogelijk was en er gewoon op kon schrijven als een kladblok. Maar helaas minder waar. Wil het wel aanbevelen, maar dan alleen omdat het wel papier bespaard en als je het niet lang hoeft te bewaren is het wel handig.

Jammer dat de navulling op is

Omdat de uitwisbare pennen best snel op zijn, wilde ik het navulflesje kopen. Dat is nu niet leverbaar. Daarom maar een paar extra pennen gekocht als overgang tot de navulling weer leverbaar is.

Mijn bestelling is niet bezorgd door post.nl omdat ik het huisnummer verkeerd had ingevuld, 22 in plaats van 23. Nu stuurt Correctboek de bestelling opnieuw in goed vertrouwen dat ik, wanneer dubbel ontvang (als het post.nl lukt om het juiste nummer te achterhalen) het tweede pakket terug zal sturen. Heel erg fijn!

Snelle levering en goede service!

Blij met het uitwisbare boekje. Hij schrijft tot nu toe fijn. Super makkelijk en handig. Ik kreeg het als tip van collega’s. Ik ben nu de vierde in mijn team met dit boekje!

Snelle levering en een duidelijke site met een helder overzicht van de producten.

Erg handig

Het correct boekje model A6 is handig en kan in de zak van mijn werkboek. Het zou nog handiger zijn als om het begint met 2 bladzijden met lijntjes en dan 1 bladzijde blank en dat zo het hele boekje door. Hierdoor kan je makkelijk wat noteren en ook tekenen.

Het is fantastisch

Ik heb het correctbook in gebruik op het werk en wil het ook daar promoten omdat het naast jullie doelstelling ook zorgt voor vermindering van schrijf- en kladblokken gebruik.

Goed idee, mooie uitwerking

Als student spaar ik met correctbook stapels papier uit en kastruimte om aantekeningen op te slaan.

mooi product

goed product waar kinderen in ontwikkelingsgebieden ook baat bij hebben ! goed initiatief

Mooi product

Ik heb voor jullie gekozen om de prijs en omdat je de bladzijde op een andere plek kunt doen. Toen ik het ontving, liet de pennenhouder binnen een dag los. Het plastic ging van het boek af en de plakstrip bleef op het boek. M.b.v. secondelijm heb ik het opnieuw vastgemaakt. Op de site miste ik bij de beschrijving of het een soft/hardcover was. Ik vond het uiteindelijk bij de tabbladen. Ik ben blij met het boekje! Fantastisch dat jullie ervoor kiezen om kinderen in ontwikkelingsgebieden te helpen.

Heel fijn product en mooi doel!

Snelle levering en mooi product! Ook leuk om meteen nog een extra donatie te kunnen doen. Helpt dat het laagdrempelig is (laag bedrag).

Heel fijn dat je zelf een mooi product koopt en tegelijkertijd iets bijdraagt aan analfabetisme. Mooi bedacht! Ik ben fan!!

positief, jammer dat ik er nu pas achter kom!

het gemak van gewoon papier, lekker op je eigen wijze je aantekeningen kunnen maken, en dat duurzaam kunnen doen waarbij je ook een goed doel ondersteund ...eigenlijk moet je meer boekjes kopen :-)

Schiehavenkade 166

3024 EZ Rotterdam

Over Correctbook

Correctbook is een sociale onderneming met een missie: wereldwijde geletterdheid verbeteren. Voor elk verkocht uitwisbaar notitieboek doneren we hetzelfde duurzame schrijfmateriaal aan kinderen in ontwikkelingsgebieden. We geloven in de kracht van schrijven met de hand. Om te leren, te denken en je hoofd leeg te maken. Waarom Correctbook? ✓ Eén uitwisbaar notitieboek, eindeloos herbruikbaar ✓ Volledig aanpasbaar: wissel je omslag of pagina's wanneer je wilt ✓ Schrijven helpt je jouw gedachten te ordenen ✓ Goed voor je brein én de planeet ✓ Helpt je los te komen van het scherm