Fantastische uitvinding

Het werkt heel fijn.

Het notitieboekje werkt echt fantastisch. Ideaal in gebruik, ik ben er heel blij mee!

Ben nog onderzoekende

Het valt me op dat de zwarte pen die meegeleverd wordt met het schrift niet direct schrijft, alsof the pen op is. Na 30 seconden schrijven begint de inkt pas goed te komen. Maar zodra ik de pen heel even neerleg en daarna weer wil schrijven begint alles weer van voor af aan, alsof de inkt op is. En dit dus keer op keer. Dat ervaar ik toch wel als storend.

Hele leuke nuttige notebook

Correctbook werkt perfect en is voor mij heel nuttig. Heb de versie met meerdere kleuren stiften aangeschaft zodat je wat variatie in je text kan maken. Alleen de app moet wel een stuk beter worden want je kan niet eens de in kleur scannen? Ik gebruik dan maar Scannable voor deze taken om te bewaren.

Handig, duurzaam en bijdrage aan het goede doel

Ik heb lang getwijfeld bij een ander merk van een duurzaam notitie boekje die veel duurder is. Toen kwam ik dit merk tegen online, goedkoper en die ook nog het goede doel steunt. Ontzettend tevreden en blij dat het merk een groot hart heeft.

Praktisch en verantwoord. Super concept!

Scheelt mij elke dag weer een paar A4-tjes.

Ik ben tevreden over de snelle service en ben erg blij met mijn Correctbook. Ik werd alleen iets minder blij van de vele en wellicht overbodige verpakking waarin ik mijn bestelling heb ontvangen. Misschien een idee om hier ook iets duurzamer mee om te gaan?

gemakkelijk online te bestellen. kon door de brievenbus, dus geen pakketje af te halen

Geweldig initiatief

Mooie organisatie met een geweldige groep mensen

Prima product, snelle verzending, goede service!

Het correctbook is een prachtig product met een prima gedachte. Ik ben erg tevreden over het product, de snelle verzending en de zeer goede service!

Fantastisch product met een geweldig mooie gedachte.

Ik begon met een A5 boekje voor mezelf. Meteen verknocht. Met Kerst schonk ik het aan mijn klanten. En nu heb ik ook de A4 op m'n bureau liggen, voor grotere aantekeningen, krabbels en tekeningen. Werkt perfect. Mooi, handig, duurzaam én natuurlijk een supersociaal product. TOP!

Positieve bijdrage in deze ik- gerichte tijd; denken aan de kansloze mens

Positieve bijdrage in deze ik- gerichte tijd; denken aan de kansloze mens, om ook voor hen nog uitzicht te geven.

Goed product maar verzonden in veeeeel te grote doos

De wisser en navuller voor de pen werken perfect, maar ik kreeg alles in een doos waar 1000 correctbooks in vervoerd zouden kunnen worden, dus dat vond ik dan weer minder duurzaam.

Goede service, goed product

Product werd vlot geleverd, mijn last-minute wijziging nog snel doorgevoerd en het boek schrijft fijn, er blijven geen resten achter na het wissen en ik ben dus zeer tevreden.

prima producten, snelle levering

Erg tevreden over alle producten van Correctbook

prachtig product

Mooie producten; handige webwinkel; mooi dat er een sociaal mondiaal doel aan gekoppeld is.

Snelle bezorging, maar weinig keuze

Ik had een paar pennen en tabbladen besteld. Ik ben blij met de bladen, maar de prijs is wel ietsjes hoog. Ik had graag meer combinaties gezien van pennen en of tabbladen

Snelle levering van de goede spullen.

Ik wil met meer kleuren in mijn correctboek tekenen en schrijven. Dus naast de zwarte die ik al had rood groen en blauw besteld. Snel geleverd. De eerste veelkleurige plaatjes staan inmiddels in mijn book.

Gewoon prima

Snelle levering in postbuspakketje. Produkt voldoet

Gewoonweg schitterend

Goede kwaliteit , handig, heb de harde kaft genomen wat het nog mooier en professioneel maakt. Heb de verdelingen ook genomen, heel goed, enige nadeel is dat ik de Vierde er niet in kan steken anders kan ik mijn boek niet meer dicht doen.

Heel fijn om te gebruiken

Ik gebruik het elke dag met de tabbladen en to do list

correctbook heeft direct mijn creatief hart gestolen

Met correcbook kan ik snel en eenvoudig een aantal dingen uitproberen zoals zakelijk tekenen, mindmaps en business ideeen. Het is een whiteboard in zakformaat. Ik kan er snel aantekeningen in maken die ik later of digitaal of schriftelijk elder kan uitwerken. Het idee dat ik met de aanschaf ervan kinderen help onderwijs te volgen, maakt me extra blij.

Heel erg goed

Leuk heel erg leuk, ben heel blij met deze leuke spulletjes

Een defecte fineliner

Had een Correctbook besteld en na een paar woordjes proberen stopte de fineliner er al mee. Heb hun klantenteam gemaild maar ze reageren niet helaas. Top idee het boekje, maar se service is slecht. Daarom zou ik het ook niet aanraden, al heb ik het voordat de fineliner stoptw wel gedeeld op social media (positief review dus) en waarschijnlijk enkele klanten geworven. 🤷🏻‍♀️

Matig -> vanuit gebruikservaring

Vooropgesteld: de bijdrage aan het goede doel is fantastisch!! Qua gebruikerservaring; -Het papier is echt plastic-achtig waardoor de ervaring ‘echt te schrijven op papier’ niet echt een waar statement is. -maar negatiever is de gebruikservaring met de pen (fine liner). Ik heb het boek en de pen ingezet bij vergaderingen. Tijdens zo’n vergadering praat je en noteer je continue door en afwisselend van elkaar. Probleem is echter dat wanneer je even niet Schrijft (dus praat/luistert), de punt van de pen uitdroogt waardoor je de pen -op het moment dat je de notitie wilt maken- niet schrijft. De punt moet dan eerst weer Geactiveerd worden op normaal papier (inkt wordt dan weer naar de punt toegetrokken). Absoluut Onwerkbaar )!)in drukke vergaderingen. Daarnaast heeft de pen een losse dop. Deze raak je snel kwijt :-(( Jammer want leek wel te zijn wat ik nodig had! Verzending is wel vlot en heel correct!

Schiehavenkade 166

3024 EZ Rotterdam

Over Correctbook

Correctbook is een sociale onderneming met een missie: wereldwijde geletterdheid verbeteren. Voor elk verkocht uitwisbaar notitieboek doneren we hetzelfde duurzame schrijfmateriaal aan kinderen in ontwikkelingsgebieden. We geloven in de kracht van schrijven met de hand. Om te leren, te denken en je hoofd leeg te maken. Waarom Correctbook? ✓ Eén uitwisbaar notitieboek, eindeloos herbruikbaar ✓ Volledig aanpasbaar: wissel je omslag of pagina's wanneer je wilt ✓ Schrijven helpt je jouw gedachten te ordenen ✓ Goed voor je brein én de planeet ✓ Helpt je los te komen van het scherm