Super kwaliteit

We zijn heel blij met onze correct boekjes. Super snelle levering en wat een prachtige boeken!

Superservice n zoekgeraakt pakketje

Idee is super, uitvoering iets minder

De meegeleverde pen bij mijn Correctbook werkte niet. Omdat ik het boekje cadeau gekregen had, én de retourtermijn al verstreken was toen ik erachter kwam dat het niet werkte, heb ik via het contactformulier om een oplossing gevraagd, maar daarop nooit een reactie gekregen. Na een week heb ik zelf maar twee nieuwe pennen besteld, omdat ik anders mijn boekje helemaal niet kon gebruiken. Die pennen werden snel geleverd en deden het super, maar ik ben niet zo tevreden over de wismogelijkheid. Zowel met het wisdoekje als met de gum blijf ik strepen zien, de pagina's worden niet meer mooi wit (na 1 keer gebruiken, en wissen een halve dag later). Op de site zie ik dat er ook een flesje reiniger is, maar ik heb geen zin om nog een keer 10 euro plus verzendkosten uit te geven. En misschien werkt dat ook wel niet? Al met al dus niet top helaas. Het idee wel, maar de uitvoering niet.

Geweldige uitvinding

Met het oog op een paperless office, is dit ideaal. Je kunt de correctbook keer op keer blijven gebruiken.

Snel en inspirerend

Nette afhandeling van de bestelling en een product dat echt bijdraagt aan onopvallende verspilling. Zonder te beseffen gebruik ik iedere dag meerdere blaadjes om snel wat te onthouden, een berekening te maken etc.. Vanaf nu gebruik ik hiervoor mijn Correctbook. Niet langer het verspillen van vele blaadjes maar hergebruik. Helemaal Top!

Geweldig product!

Geen gedoe meer met rommelige lijstjes. Is iets gedaan, veeg je het gewoon weg. Ik heb nog nooit zo'n overzichtelijke actielijst gehad :-)

Snel en zorgvuldige levering met een humanitaire beleving.

De producten die ik besteld had werden snel en zorgvuldig geleverd. Het feit dat mijn bestelling bijdraagt aan scholing elders is heel prettig.

Makkelijk besteld, makkelijk betaald en snel geleverd

Zoals de zin al zegt; de site is duidelijk, het bestellen en betalen is eenvoudig. Daar bovenop steun je ook nog eens een goed doel.

Geweldig, wat een uitvinding!

Ben er na 1 dag gebruik al helemaal weg van. Het in een uithalen van losse bladzijden gaat niet makkelijk zonder kreuken, misschien kunnen jullie daar wat info over online zetten?

Ik ben heel tevreden.

Fijne service, fijne producten

Fijne service, fijne producten

mooi product

gemakkelijk bestellen een punt van kritiek: veel te ruime verpakking, daardoor niet door de brievenbus, te veel karton gebruikt en te veel ruimte innemend bij transport

Snelle service, redelijk product.

De schriften werden snel verzonden en waren goed verpakt. Helaas gaat het schoonmaken minder makkelijk dan de website doet vermoeden. Op zich wel een goed initiatief.

Helemaal top

Alles helemaal geweldig

Schitterend mooie uitvoering

Correctbook is een kwalitatief mooi, goed, duurzaam product dat ook nog eens mooie dingen met zich meebrengt voor anderen. Een minpunt is de verzending. Zondag besteld en pas woensdag bezorgd. In een te grote en te zware doos (feedback hierover aan Correctbook doorgegeven en het is (h)erkend.

Super concept!

Werkt fijn, veel mogelijkheden en dan ook nog voor een goed doel, super!

schrijft fijn, bewaart fijn

schrijft fijn, bewaart fijn

Superhandig

Super snel geleverd netjes verpakt

super

Goede levering, snel, volgens afspraak en alles duidelijk. gewoon top

Superhandig!

Geen gekras en geknoei meer, geen gedoe met in een beduimeld boekje zoeken tussen oude aantekeningen, alles wat je niet meer nodig hebt wis je gewoon uit en je hebt weer een lekker leeg notitieboek. Topding!

Fijn schrijfwaar en schrift

Mooi a5 schrift en fijne pen. Handig als je veelvuldig aantekeningen moet maken die later moeten worden uitgewerkt op bijv de computer. Heel blij mee. Mijn kinderen (middelbare school) willen nu beide een a4 correctbook.

Super handig!

Makkelijk mee te nemen en handig icm de app om het geschreven werk te bewaren

Super handig en papier besparend

Makkelijk in gebruik en snel aan te vullen met accessoires. Het schrijft heel fijn en met het bijgeleverde doekje is het makkelijk uit te wissen. Alles bij elkaar gaat mij dit heel veel papier besparen.

Fijne materialen

Ik maak met veel plezier gebruik van mijn Correctbook. Het was lastig om notities die er al langere tijd instonden te verwijderen. Nu de sponsjes besteld en dat is ideaal. Helaas kwam ik daar na mijn bestelling achter dus nu te weinig sponsjes besteld.... verzendkosten zijn namelijk wel heel erg hoog...

Schiehavenkade 166

3024 EZ Rotterdam

Over Correctbook

Correctbook is een sociale onderneming met een missie: wereldwijde geletterdheid verbeteren. Voor elk verkocht uitwisbaar notitieboek doneren we hetzelfde duurzame schrijfmateriaal aan kinderen in ontwikkelingsgebieden. We geloven in de kracht van schrijven met de hand. Om te leren, te denken en je hoofd leeg te maken. Waarom Correctbook? ✓ Eén uitwisbaar notitieboek, eindeloos herbruikbaar ✓ Volledig aanpasbaar: wissel je omslag of pagina's wanneer je wilt ✓ Schrijven helpt je jouw gedachten te ordenen ✓ Goed voor je brein én de planeet ✓ Helpt je los te komen van het scherm