Zeer snel alles geleverd!!!

Snelle levering, duidelijke omschrijving op site

Producten zijn goed te vinden en met een nette prijs. Verzendkosten vind ik nog wel jammer, zeker omdat het product bij de Bruna bijvoorbeeld goedkoper is en ik dan ook nog verzendkosten betaal. Maar ik kan nu mooi de pagina’s wissen met het sponsje!

Mijn bestelling is prima afgehandeld.

Mijn bestelling is prima afgehandeld.

Bestelling snel geleverd, alleen notie boekje waren ongelinieerd, en dat is wel groot nadeel voor mij.. kon op website niet ontdekken dat notitie boekje ongelinieerd zijn. Heb a5 boekje en die is wel gelinieerd.

De gedachte achter het concept vind ik nog mooier dan het boekje zelf. Ik ben er blij mee!

Een heel praktische en mooi boekje.

Mooi spul!

Had het bij een collega student gezien die er heel enthousiast over was. Ik snap haar enthousiasme nu volledig. Ook mooi dat ik hierdoor een bijdrage lever aan beter onderwijs ergens op de wereld!

Super mooi materiaal

Fijn materiaal. Mis alleen tabbladen bij het a6 formaat en de to do lijst

Sensationele milieuvriendelijke uitvinding!

Het werkt enorm bevredigend en geen verspilling van papier en zo makkelijk te verwijderen.

Mooi product, snelle levering

Ik ben blij met mijn Correctbooks, een kleintje voor notities en een grote voor mijn colleges. Levering was snel en correct.

Mooi en duurzaam notitieboek, zelfs handig voor een linkshandige!

Mooi notitieboek met stift en wisdoekje, werd snel geleverd. Goed idee om minder papier te verbruiken en ook sympathiek om in andere landen te zorgen voor duurzame schoolmaterialen.

Fantastisch project; jammer van de grote verzenddoos.

Snelle levering. Had een aantal kleine artikelen besteld en die werden geleverd in een veel te grote doos.

Fijne gedachte dat ik met deze aankoop ook een ander help

Prima oplossing voor losse blaadjes en verschillende notitieboekjes etc. Alles lekker bij elkaar en voortdurend aan te passen / te wissen. Wel éventjes laten drogen, want anders is de inkt toch met een vinger uitwisbaar.

Niet meer we te denken.

Ideaal, zowel op het werk als voor privé gebruik. In combinatie met de tabbladen kun je diverse onderdelen goed herkenbaar scheiden.

Geweldig idee! Whiteboard in boekformaat!

Al enige tijd op zoek naar een manier om korte notities te schrijven, kleine ontwerpjes te maken of een simpele bullit journal te onderhouden. Er zijn meerdere leveranciers, maar Correctbook lijkt de goedkoopste oplossing voor een whiteboard in boekformaat. Met de verschillende soorten uitwisbare bladzijdes kan ik mijn hoofdtaken nu gezamenlijk in een boekje samenvoegen en onbeperkt wissen en opnieuw beginnen. Mijns inziens ideaal. Scheelt nog papier ook en daarbovenop gaat een deel naar een goed doel. Win win situatie. Dus doen!

Heel handig

Een mooi notitieboekje. En het werkt echt als een whiteboard. Perfect, scheelt weer een hoop papierverspilling

Heel tevreden

Zeer tevreden met het mooie artikel. Maar ook voor de snelle levering. Top!

Correcte prijs en goede kwaliteit

Bij correctbook zijn ze snel en zeer correct, ik zou meteen opnieuw bestellen.

Uitstekend product!

Vlotte, nette levering.

Fijn notitieboek

Ik werk er graag mee. De app kan beter.

Heerlijk veel krabbelen en tekenen zonder schuldgevoel!

Ik vind het echt een ontdekking, Correctbook. Ik was al een tijdje op zoek naar manieren om minder papier en pennen te verspillen, maar kwam nog niet echt verder. Met correctbook heb ik een fijne oplossing gevonden. Het helpt me ook nog met opruimen van ideeën en aantekeningen. Ik kies echt bewuster wat ik wil bewaren (dat scan ik). En ook het tekenen in het boek is echt heel leuk en fijn. Ik vind het een aanrader. Dat er voor elk verkocht boek één naar het goede doel gaat vind ik helemaal geweldig!

Werkt geweldig en voor een prima doel

Ben direkt begonnen. Ik verslind door allerhande bezigheden allerlei stukjes papier, die ik vervolgens ook weer kwijt raak. Nu is het gewoon een kwestie van poetsen, waarbij overigens ook een microvezeldoekje goed werkt. Het bijgeleverde doekje werkt uitstekend maar gaat al snel een eigen leven leiden. Misschien nog iets op verzinnen zodat het aan/bij het correctboek blijft. Een heel klein boekje zou bij mij uitstekend werken voor de boodschappen.

Maak je mind leeg

Correctbook werkt echt heerlijk. Elke gedachte noteer ik gelijk in het correctbook. Eenvoudig zet ik het bij herinneringen, taken, overzichten. Hierdoor is het gelijk uit je interne geheugen. Terugkijken is makkelijk en zaken uitgummen als ze zijn afgehandeld gaat vlot. Zo hou je overzicht. Heerlijk De bladen blijven mooi wit ook na vele malen uitgummen.

Eerste induk: fijn materiaal

Pen schrijft fijn, inkt snel droog. Dit gaat vast goed werken!

onaanvaardbaar

4+ maanden geleden bestelde ik een correctbook mix pack (=correctbook met 4 correct markers). Customer service informeerde mij dat 1 marker niet in voorraad was en dat ze deze zouden na sturen binnen de 2 weken. 4 maanden en 8 chaser emails later zit ik nog steeds zonder deze marker. Ze beweren ondertussen dat zij deze marker uiteindelijk hebben opgestuurd (begin december) en gaven (pas na mijn aandringen) een postNL tracking nr door. Maar postNL kan dit tracking nr jammer genoeg niet vinden in haar bestand.... Toen ik dat melde aan de correctbook customer service, beweerden zij dat postNL het ondertussen zogezegd had afgegeven bij "buren" (en zij gaven een huisnr op dat 14 huizen verder ligt). Natuurlijk is daar ook niets te vinden. Het gaat niet om de kost van deze pen die enkel Euro 2.45 kost. Het gaat wel om het princiepe dat klanten recht hebben op de producten waarvoor zij betaald hebben en dat als je als winkelier hun order niet kan vervullen, je wel degelijk een terugbetaling doet, hoe klein het bedrag ook. Deze online shop is oneerlijk en niet te vertrouwen.

Prachtig en makkelijk plus een goed doel

Positief

Schiehavenkade 166

3024 EZ Rotterdam

Over Correctbook

Correctbook is een sociale onderneming met een missie: wereldwijde geletterdheid verbeteren. Voor elk verkocht uitwisbaar notitieboek doneren we hetzelfde duurzame schrijfmateriaal aan kinderen in ontwikkelingsgebieden. We geloven in de kracht van schrijven met de hand. Om te leren, te denken en je hoofd leeg te maken. Waarom Correctbook? ✓ Eén uitwisbaar notitieboek, eindeloos herbruikbaar ✓ Volledig aanpasbaar: wissel je omslag of pagina's wanneer je wilt ✓ Schrijven helpt je jouw gedachten te ordenen ✓ Goed voor je brein én de planeet ✓ Helpt je los te komen van het scherm