Snelle levering!

Prima boekjes.

Goede service snelle levering.

Mooi product met goed doel. Snel geleverd.

superhandig maar wel moeilijk schoon te krijgen

heel fijn schriftje waar je pagina's in en uit kunt doen. Ik vind het wel moeilijk schoonmaken, het blijft wat grijs.

Dit boekje moet je hebben!

Begonnen met een A5-je. Vervolgens voor mijn werk een tweede A5-je aangeschaft. Daarna een A4 en vervolgens mijn hele team aan dit boekje geholpen. Gebruiksgemak optimaal, accessoires heel functioneel. Enige minpuntje, er kan maar 1 pen aan hangen ;)

Voldoet aan verwachting

Fijn boekje met bijbehorende stift. Het wil er niet altijd even goed af, je moet hard drukken op het doekje dat is jammer. Prijs/kwaliteit wel goed.

Sneller levering en goed product

Het product werd snel geleverd, wat ik echter erg vond is dat het kleine notitieboekje in een mega doos zat, waar zeker 20 van dit soort notitieboekjes in hadden gepast. Op deze manier wordt er alsnog heel veel papier/karton verspilt. dat kan beter.

helaas was mijn bestelling niet volledig geleverd

Daarna ben ik wel vriendelijk geholpen en krijg ik vergeten items snel

Top product

Mijn 2e correctbook, eerst een A5 en nu een A4 erbij met extra bladen. Top product, iedere dag een feestje om op te schrijven! Handig in gebruik, niet goed dan even wissen!

Top product, het werkt als een speer!

Ik ben er nu al heel blij mee! Even snel een notitie achterlaten en weer uitvegen als ik 'm niet meer nodig heb. Gevoelige gegevens hoeven niet meer op hun post-it door de versnipperaar, ik gum ze gewoon uit na gebruik. Super!

Ok

App foto maken werkt niet goed. Dop gaat te snel van marker waardoor pen uitdroogt.

Snelle levering, prima product, erg goed doel!

Snelle levering, prima product, erg goed doel!

Fijn schrift en prettige pennen

Mooie uitvinding, ik heb een gelinieerde en een blanco versie. Ik heb ook de extra gekleurde pennen besteld. Het werkt prettig en dat ik nu geen losse papieren meer heb rondslingeren is een voordeel. Ook is het fijn dat je een klein steentje kunt bijdragen aan het goede doel en het milieu. Kunnen jullie ook een agenda maken, die je jaar-in-jaar-uit kunt gebruiken? Lijkt me prima! Je moet dan natuurlijk zelf de data invullen, maar het lijkt mij wel handig. Of een planner?

Super origineel en leuk idee, heb het besteld om cadeau te geven.

Super origineel en leuk idee, heb het besteld om cadeau te geven en het werd snel geleverd.

Notitieboek geweldige uitvinding, pen is aan verbetering toe.

Het is niet meteen duidelijk of de bestelling per brievenbus of persoonlijk wordt bezorgd. Jullie moeten dat aangeven bij de bestelling. Uiteinde pen ingestoken in de inktpot om bij te vullen. Pas later begreep ik dat de punt van de pen moet worden ingestoken. Dit laatste had ik niet uit de beschrijving kunnen uithalen. Kan aan mij liggen maar dit mag beter aangegeven worden. Bij eerdere bestelling van de pen en notitieboek is mijn ervaring dat de fijnschrijver niet bepaald fijn schrijft maar juist dik.

Leuk idee, maar werkt helaas stuk minder dan verwacht.

Ik werd erg blij van het idee van een uitwisbaar notitieblok. Voor bepaalde werkzaamheden schrijf ik steeds hetzelfde format op (die ik dan invul met nieuwe antwoorden) en met dit blok zou dat niet nodig zijn. Helaas werkte de stift vanaf dag 1 al niet goed, na 3 woorden stopte hij met schrijven. Vandaag (na een week) heeft de stift het geheel begeven.

Handig, milieuvriendelijk.

Mooie producten in alle opzichten. Goede kwaliteit en duurzaam, vriendelijk voor het milieu en super handig. Snel geleverd en conform afbeeldingen. Erg blij mee.

Ik heb alleen nog een deelzending niet ontvangen en ik heb geen informatie wanneer ik de zending kan verwachten

Ontzettend leuk concept en uitstekend materiaal.

Kwaliteit van correctbookpagina's en pennen zijn uitstekend. De inkt is goed slijtvast maar wel prima te verwijderen met bijgeleverde gum/spons/doekje. Ik ben om!

Geweldige service

In deze drukke decembermaand is het soms lastig om überhaupt een bestelling in huis te krijgen. 50 stuks correctbook besteld en die had ik 2 dagen later in huis. Keurig en netjes verpakt.

Heerlijk om mee te werken.

Heerlijk om mee te werken.

Produkt is helemaal top

Maar de website is slecht

Super snel geleverd

helemaal goed

snelle correcte afhandeling en met een geweldig doel

Ga ik nog opdoen, die ervaring; vind het heel goed idee, zal doorgeven.

zie boven

De levering was in eerste instantie niet compleet, maar dit werd na een enkel bericht hierover aan Correctbook snel hersteld.

Schiehavenkade 166

3024 EZ Rotterdam

Over Correctbook

Correctbook is een sociale onderneming met een missie: wereldwijde geletterdheid verbeteren. Voor elk verkocht uitwisbaar notitieboek doneren we hetzelfde duurzame schrijfmateriaal aan kinderen in ontwikkelingsgebieden. We geloven in de kracht van schrijven met de hand. Om te leren, te denken en je hoofd leeg te maken. Waarom Correctbook? ✓ Eén uitwisbaar notitieboek, eindeloos herbruikbaar ✓ Volledig aanpasbaar: wissel je omslag of pagina's wanneer je wilt ✓ Schrijven helpt je jouw gedachten te ordenen ✓ Goed voor je brein én de planeet ✓ Helpt je los te komen van het scherm