Innovatief product met veel potentie

Het idee is super, de uitwerking kan nog iets verbeterd worden. De stiften drogen namelijk erg snel uit, iets wat ik ook van anderen hoor. Na een aantal dagen is het lastig om de inkt helemaal weg te krijgen. Er blijft toch een waas achter. Ook geeft de tekst soms af. Met kleine verbeteringen vind ik dit echt een zeer goed product. Heel erg fijn om geen papier meer nodig te hebben! Het is niet altijd handig of mogelijk om alles digitaal te verwerken, dus is het erg handig om dit product in de buurt te hebben. Zowel privé als zakelijk.

Eerste indruk is super!

We hebben nog weinig ervaring ermee. Pas paar dagen in bezit. Maar het lijkt goed te werken. Je moet wel hard wissen om het uit te wissen, maar dan is je papier wel ook weer wit.

Mooi product.

Goede, snelle service.

Gewoon precies waar ik op zoek naar was.

Moest er meteen 1 voor mijn kinderen kopen die er nu mee werken op school

Helemaal goed.

Aanvankelijk stond ik wat sceptisch tegenover het fenomeen van uitwisbare pagina's in een schrift waarin je aantekeningen maakt. Daar ben ik inmiddels helemaal overeen. Ik ben heel erg tevreden met het correctbook dat ik heb en wil deze niet meer missen.

Handig

Ik gebruik alleen nog maar mijn correctboek en boekje ( boodschappenlijstjes) Ik ben tevreden. Alleen voor linkshandigen is het niet zo handig, aangezien ze de boel meteen uitvegen.

Mooie, duurzame spullen

Makkelijk om te bestellen, snelle, juiste levering

Ik was bang dat het niet fijn zou schrijven, maar het is net als bij gewoon papier! De schriften zien er netjes uit en het doel van de organisatie is natuurlijk heel goed. Het is wel even goed boenen om de inkt er weer af te krijgen, maar dat is het zeker waard. Zeer tevreden met mijn aankoop. Aanrader.

Prettig in gebruik

Fijne maat CorrectBook. Helaas doet de stift het niet goed.

Top initiatief, werkt goed, wissen wat lastiger

Erg blij met Correctbook. Goed concept, scheelt me notitieblokken kopen. En nu wis ik ook bewuster aantekeningen waarna ik niet t gevoel heb dat ik dat nog eens na moet lezen. Schone lei. Voelt ook goed om Afrika te steunen met aankoop van Correctbook. Fijn dat de stiften niet uitlopen en je het met een beetje water niet kunt uitvegen maar daar echt t sponsje voor nodig hebt. 2 minpuntjes: het wissen zou je eigenlijk pagina voor pagina moeten bijhouden want om in enen alles te wissen is best een werkje. Als het boek te nat wordt vindt ie dat ook weer niet leuk. Heb er nog geen sneller trucje op gevonden om snel veel te wissen. 2e puntje is dat de pennen soms wat moeite hebben op het begin om weer even op gang te komen. Gelukkig doen ze het na even tekenen wel weer.

Duurzaam

Ik gebruik CorrectBook op mijn werk. Ik schrijf heel veel en vind het belangrijk dat er minder bomen gekapt worden voor papier! Het schrijft prima met de bijbehorende stift. Aandachtspunt is het moment van schoonmaken; als je te lang wacht wordt het erg lastig om schoon te maken en heb je veel vloeistof nodig!!!

Qua schrijven fijn maar er een pdf van maken waardeloos

Heel fijn voor mijn todo-lijstjes en andere aantekeningen die je na verloop weg kunt vegen. Aantekeningen om te bewaren door er een pdf van te maken werkt voor geen meter.

top product voor meer balans in het digitale tijdperk

Prachtig product om keer op keer te gebruiken en een goede afwisseling voor de vele schermuren van vandaag de dag. Fijn dat een kind in een ontwikkelingsland met hetzelfde boekje zich kan ontwikkelen tot misschien wel een Nobel prijs winnaar.

fantastisch

Correctbook is niet alleen praktisch, duurzaam en handig als er geen whiteboard in de buurt en je samen wilt schetsen. Het help mij ook om mijn werk te structuren, aantekening nog eens door te nemen en digitaal te verwerken. Ik gebruik het als aantekeningenboekje naast mijn bullet journal. En wat ik dan echt super fantastisch vind, dat niet alleen ik er mee geholpen ben maar ook een kind in nood!

Uiterst gebruiksvriendelijk en efficiënt in gebruik

Ik heb het A4 Correctbook in gebruik en ben aangenaam verrast door het gebruiksgemak en het effect dat daarmee bereikt wordt. De afgewerkte acties kunnen makkelijk uitgegumd worden. Dit ruimt niet alleen op in 'de lijst', maar ook in je hoofd... Omdat er met tabbladen gewerkt kan worden zijn alle aantekeningen goed te ordenen. Kortom.... ik ben een zeer tevreden gebruiker en kan Correctbook van harte aanbevelen.

Super handig en gemakkelijk te gebruiken!

Ik gebruik het correctbook om aantekeningen, to-do lijstjes etc te maken. Het is heel handig dat je het zo uit kan vegen. Ik ben links, maar ik heb geen last van letters die uitgeveegd worden. Als ik iets te lang nadenk voordat het ik het volgende op wil schrijven wil mijn pen soms niet meer zo goed. Dan moet ik meerdere keren dezelfde letter schrijven. Ik weet niet of dat normaal is of dat het aan deze pen ligt. Verder heel tevreden!

Enerzijds uit de idealen - het verhaal achter CorrectBook- en anderzijds uit de de wens om weer eens met de pen te schrijven, maakte ik de terugkeer naar het geschreven woord (dat je ook makkelijk kan digitaliseren). Zeker een aanrader!

Super handig schriftje

Ik neem Correctbook vaak mee naar bijeenkomsten waar we gaan zitten prototypen. Daar kunnen ook andere mensen schetsen in mijn schriftje maken, super handig. Dat ontwerpt en communiceert veel makkelijker dan gepraat :-) En thuis werk ik de boel uit. Sommige dingen bewaar ik (tijdelijk) in Correctbook, andere dingen veeg ik sneller uit. Je kan ook de pagina’s eruit nemen, neerleggen, en in andere volgorde opbergen in het schriftje. Superhandig. Oh ja, en als je het laat vallen op de grond en het is nat, grote kans dat je alles nog prima kan lezen (alleen moet je dan niet gaan vegen!!!)

Geweldig!

Echt iets voor mij! Ik maak mijn aantekeningen erin, to do list en o heerlijk dat ik het kan uitgummen als ik de taak gedaan heb. Heel blij mee!

Handig maar vlekkerig

Uitermate praktisch en duurzaam. Maar er blijven helaas ook teveel korreltjes uitgeveegde inkt plakken op de pagina’s.

Omdat ik veel notities maak voor mijn werk zocht ik een alternatief voor de eindeloze verspilling van kladpapiertjes en post-its. Correct book biedt echt een fantastische oplossing. Het schrijft lekker, droogt snel, verdwijnt niet door water maar wist makkelijk uit met het sponsje. Daarnaast steun je natuurlijk ook een goed doel. Ik ben mijn eigen reclame campagne op kantoor begonnen!

Geweldig om correctbook te her-gebruiken. Doe al meer dan 1 jaar met mijn boek!

Ik gebruik al jaren mijn A4 en A5 boek. Voor al mijn overleggen en bij de workshops Zakelijk tekenen die ik geef. Daar laat ik ze ook zien en vertel waarom ik deze gebruik en promoot. Goede kwaliteit en geweldig doel. Heb nu wel een nieuwe gekocht omdat ik er ook 1 met een gekleurd kaft wil.

Zie alleen de dingen die er voor mij toe doen.

Alleen de dingen die er in mijn werk toe doen heb ik nu handig bij elkaar staan. Het hoort nu naast mijn telefoon en leesbril :-) bij mijn standaard kantooruitrusting. Heb het schriftje uitgebreid met de To do List pagina’s en de tabbladen. Ben er heel blij mee.

Heerlijk als je net als ik maar wat aan het krabbelen ben. Ideeën, gedachten en weer opnieuw en opnieuw, heerlijk. En dan ook nog gelijk een goed doel dienen.

zie deze review

Schiehavenkade 166

3024 EZ Rotterdam

Over Correctbook

Correctbook is een sociale onderneming met een missie: wereldwijde geletterdheid verbeteren. Voor elk verkocht uitwisbaar notitieboek doneren we hetzelfde duurzame schrijfmateriaal aan kinderen in ontwikkelingsgebieden. We geloven in de kracht van schrijven met de hand. Om te leren, te denken en je hoofd leeg te maken. Waarom Correctbook? ✓ Eén uitwisbaar notitieboek, eindeloos herbruikbaar ✓ Volledig aanpasbaar: wissel je omslag of pagina's wanneer je wilt ✓ Schrijven helpt je jouw gedachten te ordenen ✓ Goed voor je brein én de planeet ✓ Helpt je los te komen van het scherm