Geen papier meer.

Ik noteer veel dingen. Nu niet meer op papier! Geweldige uitvinding. Aanrader.

Heel fijn om mee te werken!

De boeken en pennen zijn super fijn om mee te werken! Ik vind het een mooie oplossing voor de bergen aan papier die ik er meestal doorheen werk in mijn schriften! Ik maak vaak fouten, dus het is heel fijn dat ik alles kan uitwissen, zodat het niet één grote kliederboel wordt. Ook is het fijn dat inkt niet makkelijk met de hand uit te wissen is, daardoor kan je ook niet zo snel per ongeluk iets uitwissen. Ik vind het een fantastische uitvinding!

Ik heb er gelijk 40 besteld.

jammer van het doekje

ik vind correctbook een heel goed idee. mijn probleem is dat een volgeschreven bladzijde grijzig blijft na uitwissen van de tekst. met spuitbusje en doekje heb je een halve spuitbus nodig en je doekje is helemaal zwart van de inkt en de bladzijde blijft grijs. Verder vind ik de gekleurde kaften niet heel stevig. heb nu 6 maanden een A4 correctbook die iedere werkdag in en uit de tas gaat. Je zie erge slijtage aan de kaft.

Snelle en goede levering

Prachtig boekje!

Fijn schrift en goed doel!

Ik ben erg tevreden over mijn Correctbook en gebruik het dagelijks. De To-Do-List pagina's gebruik ik het meest en zijn super handig!

Heel handig !

Wel jammer dat de ringband vrij hoog is waardoor de linker bladzijden moeilijker schrijven.

Prachtig product met een nog veel mooier doel.

Verschil maken kan dus echt met een kleine actie. Eén Correctbook kopen = meer mensen blij maken. En 't is ook nog 's écht een superhandig notitieboek. Blij mee!

Lekker snelle levering, beetje excessief verpakt.

Makkelijk te bestellen en betalen. De levering was erg snel, wel zat mijn bestelling in een doos waar nog zeker 50 keer de zelfde bestelling in had gepast, dat was een beetje overdreven en zonde van het verpakkingsmateriaal.

Erg handig!

Het boekje is erg handig als geheugensteuntje voor mijn werk op de administratie van twee basisscholen.. Onderwerp afgerond: uitvegen en klaar. Ik zou stiften in meer kleuren wel handig vinden.

correctbook, het product waar ik iedere dag blij van word

Ik gebruik mijn correctbook dagelijks. Het scheelt enorm in papier gebruik en het sjouwen met notitieblokken. Dingen die gedaan zijn kan ik gelijk wegvegen en dus uit mijn systeem halen. Tekenen gaat super makkelijk. Ik ben heel blij met mijn correctbook.

Ideaal notitie boek

X

Innovatief product met veel potentie

Het idee is super, de uitwerking kan nog iets verbeterd worden. De stiften drogen namelijk erg snel uit, iets wat ik ook van anderen hoor. Na een aantal dagen is het lastig om de inkt helemaal weg te krijgen. Er blijft toch een waas achter. Ook geeft de tekst soms af. Met kleine verbeteringen vind ik dit echt een zeer goed product. Heel erg fijn om geen papier meer nodig te hebben! Het is niet altijd handig of mogelijk om alles digitaal te verwerken, dus is het erg handig om dit product in de buurt te hebben. Zowel privé als zakelijk.

Eerste indruk is super!

We hebben nog weinig ervaring ermee. Pas paar dagen in bezit. Maar het lijkt goed te werken. Je moet wel hard wissen om het uit te wissen, maar dan is je papier wel ook weer wit.

Mooi product.

Goede, snelle service.

Gewoon precies waar ik op zoek naar was.

Moest er meteen 1 voor mijn kinderen kopen die er nu mee werken op school

Helemaal goed.

Aanvankelijk stond ik wat sceptisch tegenover het fenomeen van uitwisbare pagina's in een schrift waarin je aantekeningen maakt. Daar ben ik inmiddels helemaal overeen. Ik ben heel erg tevreden met het correctbook dat ik heb en wil deze niet meer missen.

Handig

Ik gebruik alleen nog maar mijn correctboek en boekje ( boodschappenlijstjes) Ik ben tevreden. Alleen voor linkshandigen is het niet zo handig, aangezien ze de boel meteen uitvegen.

Mooie, duurzame spullen

Makkelijk om te bestellen, snelle, juiste levering

Ik was bang dat het niet fijn zou schrijven, maar het is net als bij gewoon papier! De schriften zien er netjes uit en het doel van de organisatie is natuurlijk heel goed. Het is wel even goed boenen om de inkt er weer af te krijgen, maar dat is het zeker waard. Zeer tevreden met mijn aankoop. Aanrader.

Prettig in gebruik

Fijne maat CorrectBook. Helaas doet de stift het niet goed.

Top initiatief, werkt goed, wissen wat lastiger

Erg blij met Correctbook. Goed concept, scheelt me notitieblokken kopen. En nu wis ik ook bewuster aantekeningen waarna ik niet t gevoel heb dat ik dat nog eens na moet lezen. Schone lei. Voelt ook goed om Afrika te steunen met aankoop van Correctbook. Fijn dat de stiften niet uitlopen en je het met een beetje water niet kunt uitvegen maar daar echt t sponsje voor nodig hebt. 2 minpuntjes: het wissen zou je eigenlijk pagina voor pagina moeten bijhouden want om in enen alles te wissen is best een werkje. Als het boek te nat wordt vindt ie dat ook weer niet leuk. Heb er nog geen sneller trucje op gevonden om snel veel te wissen. 2e puntje is dat de pennen soms wat moeite hebben op het begin om weer even op gang te komen. Gelukkig doen ze het na even tekenen wel weer.

Duurzaam

Ik gebruik CorrectBook op mijn werk. Ik schrijf heel veel en vind het belangrijk dat er minder bomen gekapt worden voor papier! Het schrijft prima met de bijbehorende stift. Aandachtspunt is het moment van schoonmaken; als je te lang wacht wordt het erg lastig om schoon te maken en heb je veel vloeistof nodig!!!

Qua schrijven fijn maar er een pdf van maken waardeloos

Heel fijn voor mijn todo-lijstjes en andere aantekeningen die je na verloop weg kunt vegen. Aantekeningen om te bewaren door er een pdf van te maken werkt voor geen meter.

top product voor meer balans in het digitale tijdperk

Prachtig product om keer op keer te gebruiken en een goede afwisseling voor de vele schermuren van vandaag de dag. Fijn dat een kind in een ontwikkelingsland met hetzelfde boekje zich kan ontwikkelen tot misschien wel een Nobel prijs winnaar.

Schiehavenkade 166

3024 EZ Rotterdam

Over Correctbook

Correctbook is een sociale onderneming met een missie: wereldwijde geletterdheid verbeteren. Voor elk verkocht uitwisbaar notitieboek doneren we hetzelfde duurzame schrijfmateriaal aan kinderen in ontwikkelingsgebieden. We geloven in de kracht van schrijven met de hand. Om te leren, te denken en je hoofd leeg te maken. Waarom Correctbook? ✓ Eén uitwisbaar notitieboek, eindeloos herbruikbaar ✓ Volledig aanpasbaar: wissel je omslag of pagina's wanneer je wilt ✓ Schrijven helpt je jouw gedachten te ordenen ✓ Goed voor je brein én de planeet ✓ Helpt je los te komen van het scherm