Ik ben zeer blij met correctbook

Door het gebruik van correctbook heb ik bijna geen papier meer nodig (goed voor het milieu). Daarnaast ben ik blij dat correctbook iets doet aan analfabetisme. Ik ben van plan om correctbook weg te geven als cadeautjes aan vrienden en familie.

Het beste schrijf materiaal ooit!

Sevda Kavalli says: 18 november 2019 at 13.15 Toen ik de mail las kreeg ik een brok in mijn keel, wat geweldig goed! Zowel jullie als de kids in Afrika verdienen dit dik. Toen ik 1 1/2 jaar terug voor het eerst van Correctbook hoorde, heb ik gelijk een bestelling gedaan, en was er direct van overtuigd dat kinderen in Afrika (en andere 3e wereld landen) massaal met dit super materiaal gaan leren. En daarnaast moet het toch ook door ieder ander mens worden gebruikt, hoeveel bomen kunnen we daarmee behouden! Dus Nederlanders kom op, koop deze schriften!!

Langdurig kunnen schrijven zonder verspilling!

Correctbook is een notitieboek wat steefs weer opnieuw gebruijt kan worden.

Super handig in gebruik

Ik gebruik voor mijn werk de wisschriften al ruim een jaar en promoot het ook bij ons op de werkvloer. De sponsgummen worden ook bij ons thuis voor het huiswerk in de wisschriften gebruikt. Vandaar 2 setjes van 5 besteld 1 voor op het werk en 1 thuis.

Fijn product en goede service

Correctbook is gewoon handig en dat er een goed doel mee gesteund wordt is mooi. Ook de service is prima. Bij een van de notitieblokken die ik bestelde zat een stift die het niet deed. Een berichtje naar Correctbook en ik had de volgende dag een nieuwe stift in huis. Ook fijn.

Zo snel geleverd binnen 1 dag. Perfect dus.

Nice and useful item

Perfect for eveday use, and less paper waste !

Werkt goed

Ik ben tevreden. Ik vind het uitwissen van geschreven tekst wel wat lastig met het bijgeleverde sponsje. Met een zachte doek gaat beter.

Heel handig en papierbesparend

Handig klein formaat. Gaat gemakkelijk mee in de tas. Makkelijk schoon te maken met een microvezeldoekje.

Schiehavenkade 166

3024 EZ Rotterdam

Over Correctbook

Correctbook is een sociale onderneming met een missie: wereldwijde geletterdheid verbeteren. Voor elk verkocht uitwisbaar notitieboek doneren we hetzelfde duurzame schrijfmateriaal aan kinderen in ontwikkelingsgebieden. We geloven in de kracht van schrijven met de hand. Om te leren, te denken en je hoofd leeg te maken. Waarom Correctbook? ✓ Eén uitwisbaar notitieboek, eindeloos herbruikbaar ✓ Volledig aanpasbaar: wissel je omslag of pagina's wanneer je wilt ✓ Schrijven helpt je jouw gedachten te ordenen ✓ Goed voor je brein én de planeet ✓ Helpt je los te komen van het scherm