Slecht

Retourneren is zeer moeilijk. Als het pakket dan uiteindelijk kan worden teruggestuurd kost het 33 Euro. Het pakje slechts 45 euro. Het pakket moet naar polen terwijl het een nederlandse website is. Opgepast dus.

Qua 'papierwerk' flexibiliteit niet het meest aantrekkelijke bedrijf....

Begin maart via de site 1e bestelling gedaan, geen enkele foutmelding gehad. Na een week een bericht dat vanwege drukte de aflevering een week later wordt. Geen probleem echter 3 dagen daarna een melding dat de order geannuleerd is omdat ze niet naar Spanje leveren. Tijdens orderproces geen enkele melding ontvangen?? Begin april nogmaals zelfde besteld, nu aflevering naar NL. Geen probleem echter dezelfde bestelling is nu plots fors duurder?? Levering zou voor Pasen zijn echter er was geen chauffeur/koerier beschikbaar?? Veel emails heen en weer, bestelling wordt nu begin mei afgeleverd, ruim 2 maanden na 1e keer bestellen. Tis dat het deugdelijk materiaal is maar anders...

Slecht

2x spatborden besteld.slecht verpakt.geen bescherming erover.gevolg,dikke beschadigingen.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Uitstekend product met goede service

De aanhanger is in perfecte staat en snel geleverd.

Super snel geleverd

Top kwaliteit

Snel en goedkoop

Vanaf bestellen tot leveren werd ik iedere keer op de hoogte gehouden De bestelling kwam zelfs 2 dagen eerder aan dan gepland Maar ook hierover steeds op de hoogte gehouden De velgen op zich zijn mooi en staan geweldig onder de motortrailer

Prachtige aanhanger voor relatief weinig geld, zeer zeer tevreden!!!

Schitterend deze kwalitatief prachtige aanhanger!

prima geregeld

ik had foutje in bestelling gemaakt.....1 telefoontje en bestelling werd keurig gewijzigd ,financiene aangepast en levertijd kwam niet in gevaar, top geregeld.

Top ervaring!

Bedrijf in Polen, dus twijfelde eerst over snelheid van levering. Onterecht want levering was binnen enkele dagen en goed online te volgen.

Ik ben zeer tevreden omdat mijn bestelling voor een nette prijs werd aangeboden en zeer snel , na een paar dagen reeds geleverd werd!

TOP

Kan maar een ding zeggen top top als bedrijf , als ik iets nodig heb voor mijn bus of trailer twijfel ik geen seconde en bestel ik dit bij UNITRAILER. DOE ZO VERDER.

Ga zo door

Goed en slel geregeld

Zoals elke keer deze maal ook weer keurig geregeld.

Heel tevreden

Alles correct verzonden. Nadeel vind ik persoonlijk, bij retourneren weet ik niet of ik de kosten moet vergoeden en vooral hoeveel

Aanhangerachterlichten.

Prima plug en play achterlichten

Doen we zeggen.

Prima volgens afspraak.

Scherpe prijs.

Scherp geprijsd en product ziet er goed uit.

Prima levering

Netjes bericht vooraf dat ze eraan kwamen. Installatie goed.

Perfect company

Easy to find what I needed on site Fast delivery

De goedkoopste op internet

Product zoals omschreven. Zat goed in de verpakking

Netjes verpakt

De spullen zijn netjes verpakt geleverd. Alleen jammer dat dit wat lang heeft geduurd.

Uitstend

Kuznicza 6 -8

21-040 Swidnik

+31 30 3100444

Over UNITRAILER

De aanhangwagens en onderdelen voor de aanhangers die beschikbaar zijn in de online winkel UNITRAILER worden gekenmerkt door de beste kwaliteit. Wij bieden u een ruime keuze aan accessoires voor trailers zoals: wielen, neuswielen, assen, lieren, verlichting en trailers. Wij bieden u producten van bekende fabrikanten en producten die door ons zijn vervaardigd. Aanhangers en onderdelen voor trailers kunnen op een zeer eenvoudige manier worden gekocht. In onze online winkel kunt u betalen via bankoverschrijving of online betaalsystemen. Profiteer van ons aanbod en winkel comfortabel: zonder uw huis te verlaten, 24 uur per dag! Bekijk het laatste nieuws, aanbiedingen en bestsellers.